Big Brother 14
-
- runner up
- Kontakt:
- Roxy
- sole survivor
- Winners at War: Parvati
- Survivor AU All Stars: Shonee
- Kontakt:
-
- 5th jury member
- Kontakt:
I bez niespodzianek. Janelle odpadła. Został Frank i co? I ocw wygrał HoH ;/ Teraz mam nadzieję, że głupiutka Britney lub ktoś z jej świty zostanie nominowany. Za głupotę się powinno płacić. Nie lubię praktycznie nikogo w tym domu i to jest straszne
No może jedynie jakaś mała nutka sympatii dla Ashley i Ian'a. Boogie przegrywający specjalnie z Frankiem, te ich zachowania w pokoju zwierzeń to tragedia. Na dodatek wiecznie mrugający oczami Frank. O Jezusie, nie dawajcie jego zbliżeń xd Krzyczący Joe. Widmo Jenn. Wil i jego kurewskie stroje i na dodatek podobne zachowanie. No nikogo tam nie lubię jakoś xd
- Roxy
- sole survivor
- Kontakt:
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
14x13
Roxy, jak Janelle to nie ta sama osoba? Jest nadal świetna
Tylko ona po prostu nie miała okazji, żeby rozwinąć skrzydła. Jako trenerka była niezła. Pewnie ostatnio odpadłby Frank i ona jako jedyna zostałaby z trójką graczy.
Na pewno Boogie już tam wskaże kogo Frank powinien nominować. I pewnie Brit wyleci. Wgl jacy Ci ludzie to idioci. Mike i Frank w zadaniu o HoH chyba pierwszy raz podeszli do stanowisk gdy zostały 4 osoby... I też nikogo raczej nie lubię i nie mam komu kibicować. Połowa castu to statyści. Właściwie więcej niż połowa.
EDIT: Roxy, coś dla Ciebie http://www.youtube.com/watch?v=fLATULQPKlc
Roxy, jak Janelle to nie ta sama osoba? Jest nadal świetna
Na pewno Boogie już tam wskaże kogo Frank powinien nominować. I pewnie Brit wyleci. Wgl jacy Ci ludzie to idioci. Mike i Frank w zadaniu o HoH chyba pierwszy raz podeszli do stanowisk gdy zostały 4 osoby... I też nikogo raczej nie lubię i nie mam komu kibicować. Połowa castu to statyści. Właściwie więcej niż połowa.
EDIT: Roxy, coś dla Ciebie http://www.youtube.com/watch?v=fLATULQPKlc
- Roxy
- sole survivor
- Kontakt:
- Mikki
- 4th jury member
- Kontakt:
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
Addison, z jakim 13-tym graczem? :) Wszystko liczebnie jest tak jak Ci napisałem. Produkcja już na początku wiedziała, że będzie grać 16, a nie 12 osób, a to że wyrzucili Williego było powodem zresetowania poprzedniej eliminacji.
Roxy. Janelle o tym, że trenerzy wejdą do gry dowiedziała się we wtorek/środę. Trenerzy musieli być gotowi na wytrzymałościowe zadanie o HoH, więc dlatego produkcja im powiedziała o tym.
@Bartosh. BB11 naprawdę jest jednym z lepszych sezonów. Też uwielbiałem Jeff'a, Jordan, Laurę. BB12 to najsłabsza edycja jaką widziałem, więc jak coś to nie polecam. Lepszy jest np. BB6 albo BB8.
Roxy. Janelle o tym, że trenerzy wejdą do gry dowiedziała się we wtorek/środę. Trenerzy musieli być gotowi na wytrzymałościowe zadanie o HoH, więc dlatego produkcja im powiedziała o tym.
@Bartosh. BB11 naprawdę jest jednym z lepszych sezonów. Też uwielbiałem Jeff'a, Jordan, Laurę. BB12 to najsłabsza edycja jaką widziałem, więc jak coś to nie polecam. Lepszy jest np. BB6 albo BB8.
- Mikki
- 4th jury member
- Kontakt:
Jesteś takim fanem BB, że nie zauważyłeś tego - http://www.youtube.com/watch?v=pVCsp6nASaY
Australian Survivor: BRIAN / FENELLA / SHANE
- Roxy
- sole survivor
- Kontakt:
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
-
- 4th jury member
- Kontakt:
Oglądam 14 sezon i tak:
Kibicuję Britney, Shane'owi i Danielle.
Frank jest strasznie irytujący, tak jak Boogie który ma wysokie mniemanie o sobie.
Ian jest spoko, nie przeszkadza mi, Joe tak na prawdę nic nie robi w tym domu.
Jenn też jest takim jakby "duchem".
Ashley mnie denerwuję swoją głupotą.
Jestem na odcinku 9. Za chwilę zacznę 10.
Kibicuję Britney, Shane'owi i Danielle.
Frank jest strasznie irytujący, tak jak Boogie który ma wysokie mniemanie o sobie.
Ian jest spoko, nie przeszkadza mi, Joe tak na prawdę nic nie robi w tym domu.
Jenn też jest takim jakby "duchem".
Ashley mnie denerwuję swoją głupotą.
Jestem na odcinku 9. Za chwilę zacznę 10.
- Roxy
- sole survivor
- Kontakt:
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
-
- 5th jury member
- Kontakt:
Ashley!!!! Jak mogłaś!?!? Już jej nie lubię xd Ale tylko za to co dzisiaj, bo tak wgl to jest śmiechowa i nie da się jej nie lubić. Jestem ciekaw ile w tym taktyki, a ile z tego to naprawdę ona.
Odpadł Wil bez niespodzianki. O jedną padakę mniej. Teraz czas na Franka, Joe, Boogiego i jakoś resztę zdzierżę xd
Odpadł Wil bez niespodzianki. O jedną padakę mniej. Teraz czas na Franka, Joe, Boogiego i jakoś resztę zdzierżę xd