Big Brother 14

ODPOWIEDZ
RaffEmm
runner up
Kontakt:

Post autor: RaffEmm »

Ja się modlę, aby została Janelle i wygrała kolejne zadanie o HoH, ale jak będzie, o tym przekonamy się jutro :) Szkoda mi jej.

Awatar użytkownika
Roxy
sole survivor
Winners at War: Parvati
Survivor AU All Stars: Shonee
Kontakt:

Post autor: Roxy »

Ale dajcie spokój, Janelle w tym sezonie to nie ta sama osoba co w 6 czy 7... aczkolwiek mam nadzieję, że odpadnie Frank i po nim Boogie

bobaas
5th jury member
Kontakt:

Post autor: bobaas »

I bez niespodzianek. Janelle odpadła. Został Frank i co? I ocw wygrał HoH ;/ Teraz mam nadzieję, że głupiutka Britney lub ktoś z jej świty zostanie nominowany. Za głupotę się powinno płacić. Nie lubię praktycznie nikogo w tym domu i to jest straszne :wink: No może jedynie jakaś mała nutka sympatii dla Ashley i Ian'a. Boogie przegrywający specjalnie z Frankiem, te ich zachowania w pokoju zwierzeń to tragedia. Na dodatek wiecznie mrugający oczami Frank. O Jezusie, nie dawajcie jego zbliżeń xd Krzyczący Joe. Widmo Jenn. Wil i jego kurewskie stroje i na dodatek podobne zachowanie. No nikogo tam nie lubię jakoś xd
Obrazek

Awatar użytkownika
Roxy
sole survivor
Kontakt:

haha bobaas jakie podsumowanie :lol:

14x13
Bez zaskoczenia, ani nominacja mnie nie szokuje, ani to że Frank wygrał... teraz hmm... pomyślmy nominowany będzie ktoś z sojuszu Britney/Shane/Dan/Danielle :D

Awatar użytkownika
Jack
sole survivor
Kontakt:

Post autor: Jack »

14x13
Roxy, jak Janelle to nie ta sama osoba? Jest nadal świetna :wink: Tylko ona po prostu nie miała okazji, żeby rozwinąć skrzydła. Jako trenerka była niezła. Pewnie ostatnio odpadłby Frank i ona jako jedyna zostałaby z trójką graczy.

Na pewno Boogie już tam wskaże kogo Frank powinien nominować. I pewnie Brit wyleci. Wgl jacy Ci ludzie to idioci. Mike i Frank w zadaniu o HoH chyba pierwszy raz podeszli do stanowisk gdy zostały 4 osoby... I też nikogo raczej nie lubię i nie mam komu kibicować. Połowa castu to statyści. Właściwie więcej niż połowa.

EDIT: Roxy, coś dla Ciebie http://www.youtube.com/watch?v=fLATULQPKlc

Awatar użytkownika
Roxy
sole survivor
Kontakt:

oO janelle w charmed :lol:

ale nie no poważnie janelle to nie ta sama osoba, w poprzednich edycjach od początku grała agresywnie a tu? Przeciez nawet wiedziała, że mają trenerzy wejść do gry, to mogła już wtedy robić sobie układy

Awatar użytkownika
Mikki
4th jury member
Kontakt:

Post autor: Mikki »

Jack powiesz mi co się stało z 13 graczem?
Obrazek
Australian Survivor: BRIAN / FENELLA / SHANE

Awatar użytkownika
Jack
sole survivor
Kontakt:

Addison, z jakim 13-tym graczem? :) Wszystko liczebnie jest tak jak Ci napisałem. Produkcja już na początku wiedziała, że będzie grać 16, a nie 12 osób, a to że wyrzucili Williego było powodem zresetowania poprzedniej eliminacji.

Roxy. Janelle o tym, że trenerzy wejdą do gry dowiedziała się we wtorek/środę. Trenerzy musieli być gotowi na wytrzymałościowe zadanie o HoH, więc dlatego produkcja im powiedziała o tym.

@Bartosh. BB11 naprawdę jest jednym z lepszych sezonów. Też uwielbiałem Jeff'a, Jordan, Laurę. BB12 to najsłabsza edycja jaką widziałem, więc jak coś to nie polecam. Lepszy jest np. BB6 albo BB8.

Awatar użytkownika
Mikki
4th jury member
Kontakt:

Post autor: Mikki »

Jesteś takim fanem BB, że nie zauważyłeś tego - http://www.youtube.com/watch?v=pVCsp6nASaY
Obrazek
Australian Survivor: BRIAN / FENELLA / SHANE

Awatar użytkownika
Roxy
sole survivor
Kontakt:

14x14
Szczerze mówiąc jestem zaskoczona tym że Frank i Boogie chcą się najpierw pozbyć Joe, ale w sumie dobrze bo Britney zostaje jeszcze w grze :) zadanie o have/have not jest jednym z tych których nie lubię, więc jakoś nie było dla pasjonujące czy coś :D i to hmm tyle bo odcinek bez emocji xd

Awatar użytkownika
Jack
sole survivor
Kontakt:

@Addison, o tym wiedziałem :) Nie wiem czy ktoś o tym pisał na forum czy nie. Mike ostatecznie nie wziął udziału. Zastąpił go chyba Joe.
Podobna "akcja" miała miejsce w sezonie 12, tylko że wtedy nie zdążyli już znaleźć zastępstwa.

Bartosh
4th jury member
Kontakt:

Post autor: Bartosh »

Oglądam 14 sezon i tak:
Kibicuję Britney, Shane'owi i Danielle.
Frank jest strasznie irytujący, tak jak Boogie który ma wysokie mniemanie o sobie.
Ian jest spoko, nie przeszkadza mi, Joe tak na prawdę nic nie robi w tym domu.
Jenn też jest takim jakby "duchem".
Ashley mnie denerwuję swoją głupotą.

Jestem na odcinku 9. Za chwilę zacznę 10.

Awatar użytkownika
Roxy
sole survivor
Kontakt:

14x15
Zing :D Zingbot jest świetny xd a jaki uroczy mały Zingbot był <3
Cieszy mnie że nominacje sa takie same, choć sama z chęcią pozbyłabym się Iana albo Boogiego, tylko no Boogiego to za bardzo się nie da :wink:

Awatar użytkownika
Jack
sole survivor
Kontakt:

14x15
Najciekawszym momentem odcinka była wizyta Zingbota w domu BB xd Też się cieszę, że nominacje zostały takie same, bo chyba bym nie zniósł teraz eliminacji Dana.
Mam nadzieję, że wizyta Jeffa nie będzie największą atrakcją następnego odcinka.

bobaas
5th jury member
Kontakt:

Post autor: bobaas »

Ashley!!!! Jak mogłaś!?!? Już jej nie lubię xd Ale tylko za to co dzisiaj, bo tak wgl to jest śmiechowa i nie da się jej nie lubić. Jestem ciekaw ile w tym taktyki, a ile z tego to naprawdę ona.
Odpadł Wil bez niespodzianki. O jedną padakę mniej. Teraz czas na Franka, Joe, Boogiego i jakoś resztę zdzierżę xd
Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Big Brother - USA”