Roxanne “Roxy” Morris (28
Plemię: Matsing
Miejsce zamieszkania: Brooklyn, N.Y.
Zawód: studentka w seminarium
Osobisty powód do dumy: Zaakceptowanie powołania do służenia Bogu.
Życiowa inspiracja: Jezus Chrystus. Oddał życie dla świata i to jest najbardziej inspirująca rzecz, jaką ktokolwiek kiedykolwiek mógł zrobić.
Hobbies: podróże międzynarodowe, sporty, jazda konna, taniec, snowboard
Irytują mnie: ludzie obwiniający przeszłość za swoją teraźniejszość i ludzie lubiący pokazywać swoje kompleksy
Trzy słowa, którymi się opiszesz: dowcipna, mądra i towarzyska
Gdybyś mógł zabrać 3 rzeczy na wyspę, co by to było i dlaczego:
1 - moja biblia
2 - mały kamień, który przywiozłam z Izraela. Też mój mały naszyjnik z drewnianym krzyżem.
3 - dziennik, bo lubię zapisywać swoje myśli i sny
Uczestnik, którego najbardziej przypominasz: Pewnie Brandona, bo wykrzykiwał, że spędza swoje codzienne życie z Jezusem i próbuje się w nim odnaleźć.
Powód bycia w SURVIVOR: Chcę wygrać milion dolarów, by oddać go na kościół i pomóc nam zdobyć budynek. Teraz wynajmujemy pustą przestrzeń. Mam też małe duszpaszterstwo, które podróżuje po świecie od misji do misji. Myślę, że to idealna okazja, by poznać nowych ludzi i przeżyć życiowe doświadczenie.
Dlaczego przetrwasz w SURVIVOR: Podróżowałam z małym budżetem po Togo i Ghanie. Moi rodzice pochodzą z rolnych obszarów karaibskich, więc korzystanie z tego co daje przyroda nie jest mi obce. Jestem wysportowana i silna.
Dlaczego zostaniesz Sole SURVIVOR: Bo ta gra niewiele się różni od prawdziwego życia. Jako chrześcijaninka, każdego dnia zmierzam się z wyborem pomiędzy zasadami Boga a własnym samolubnym interesem.
Filmik: http://www.ew.com/ew/gallery/0,,2035469 ... 92,00.html