Big Brother 14

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Roxy
sole survivor
Winners at War: Parvati
Survivor AU All Stars: Shonee
Kontakt:

Post autor: Roxy »

14x16
Zaczęło się jedno z moich ulubionych zadań o HoH xdd jak dobrze że Will odpadł, nie mogłam go już... teraz jeszcze niech Shane albo Daniele wygra HoH i niech wywalą Boogiego, bo bez niego Frank będzie jak małe dziecko bez rodziców xd

Bartosh
4th jury member
Kontakt:

Post autor: Bartosh »

Też chciałbym, żeby Shane lub Daniele wygrał/a HOH.
Boogie mnie strasznie denerwuje. Frank też.

Ja tam lubiłem Wil'a, więc jego eliminacja mnie trochę zasmuciła.

Awatar użytkownika
Roxy
sole survivor
Kontakt:

no ja już wiem kto wygra... ach ten tumblr jakby nie mogli przestać spoilerować :lol: ale to nie zmienia faktu że uwielbiam to zadanie <3 w 13 edycji było strasznie śmieszne :lol:

Malinowa
7th voted out
Kontakt:

Post autor: Malinowa »

nieważne kto wygra. marzę o tym, żeby HoH nominował/a Franka i Boogie'go teraz :33

Awatar użytkownika
Roxy
sole survivor
Kontakt:

takkkk xd i niech odpadnie Boogie :D bo naprawdę Frank bez Boogiego będzie jak małe dziecko xd

Awatar użytkownika
Jack
sole survivor
Kontakt:

Post autor: Jack »

14x16
Nawet niezły odcinek - jeden z lepszych. Mam nadzieję, że teraz Wil i Ashley żałują, że tak łatwo przyszło im pozbyć się Janelle xd

Zadanie o HoH: Jedno z moich ulubionych zadań. Takie osoby jak Daniele czy Ashley raczej nie mają szans na wygraną, a Boogie walczy o kasę, a nie o HoH. Mam nadzieję, że odpadnie następny, bo nie chcę go oglądać przez cały sezon w Jury House.
I za tydzień "Double Eviction". Nareszcie.

bobaas
5th jury member
Kontakt:

Post autor: bobaas »

14x17

Wszystko fajnie i dobrze. Nominacje mi się podobają. Nie wierzę, jednak by producenci to zostawili tak jak jest. Już ta cała maszyna ze znakiem zapytania pokazuje, że coś będzie się z nią działo. A że mówili wcześniej o takich nominacjach to ją wstawili. Pewne jest, że zrobią wszystko by uratować Franka. Nie wiem jak tam z Boogie'm i czy im na nim zależy, ale jak znowu wyjdzie tak, że HoH dla Shane znowu nic nie da i obaj zostaną to przestaje to oglądać :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
Roxy
sole survivor
Kontakt:

14x17
Znak zapytania w maszynie? Jak nie Pandora Box to co? Oby tylko nie było kolejnych machinacji producentów bo nie chcą stracić Franka... ogólnie to odcinek pozytywnie, Britney poszła po najmniejszej linii oporu, ale jest bezpieczna przynajmniej xdd

Awatar użytkownika
Jack
sole survivor
Kontakt:

14x17
Wydaje mi się, że produkcja chciała tym znakiem zapytania nastraszyć trochę Shane'a. Szczerze mówiąc nie wydaje mi się, że będzie jakiś wielki twist. Mam nadzieję, że to coś w stylu "jedna osoba weźmie udział w jakimś teleturnieju". Bo co takiego mogło by być w tej "Pandora's Box". Jeszcze zastanawia mnie jedna sprawa. Jestem ciekaw czy zrobią F3 czy F2. Zawsze było F2, ale nie wiadomo co zrobią... Boogie znowu wygrał kasę. Który to już raz?
Odcinek ogólnie nawet niezły. Randka Ashley i Iana genialna xd No i świetnie nominacje.

Awatar użytkownika
Roxy
sole survivor
Kontakt:

14x18
O matko... Shane ty debilu! Najpierw mówisz że to Britney, a potem mówisz Britney że nie chciałeś jej 'wrzucić pod autobus', że nie taki był twój zamiar... no proszę cię... a co ty właśnie zrobiłeś... ale no dobra, niech teraz Mike odpadnie :lol:

Awatar użytkownika
Jack
sole survivor
Kontakt:

14x18
Shane zaszalał troszkę. W sumie cały ten odcinek to rozmowy Boogiego z Frankiem, Danem, Brit i Shanem. Jenn to największy duch tego sezonu. Została nominowana, a w odcinku pojawia się tylko przez ok. 5 minut... Podobało mi się zadanie o veto - kolejne z moich ulubionych. No, ale z drugiej strony ile razy można grać te same zadania. A eliminacja Mike'a jutro wcale nie jest taka pewna. Nie wiadomo co Ianowi strzeli do łba xd

bobaas
5th jury member
Kontakt:

Jack, Ashley jest głupiutka, ale na pewno nie aż tak głupia, żeby nie zagłosowała na Boogie'go ;p Zdaje się nawet, że z Jenn się chyba lubią. Poza tym wydaje mi się, że wszyscy na niego zagłosują oprócz Frank'a.
Obrazek

Awatar użytkownika
Roxy
sole survivor
Kontakt:

albo producenci znów będę próbować manipulować głosami :D

Awatar użytkownika
Jack
sole survivor
Kontakt:

Bobaas, a jednak xd Ashley nie zagłosowała na Mike'a.

14x19
Normalnie uwielbiam ten program. Najlepszy odcinek sezonu. Zdecydowanie. Mina Boogie'go jak Ian powiedział, że głosowanie to trudna decyzja - bezcenny. Szkoda tylko trochę Ashley, no ale widać sama chciała odejść xd Teraz pewnie Frank zostanie HoH. Może to nawet i dobrze - będzie się działo, chociaż nie chciałbym eliminacji Dan'a.
<center>Obrazek</center>
No i genialna wypowiedź Britney :wink:
<center>Obrazek</center>

bobaas
5th jury member
Kontakt:

No widać moja sympatia do niej mnie zaślepiła. Ale po tym jak ostatecznie wylądowała z Joe na wylocie to właśnie jej życzyłem odpadnięcia. Za bycie głupim się płaci i dobrze, że jej się nie upiekło ;p Należało jej się xd

Frank mnie strasznie wkur.ia. Niech on odpadnie. Mam go dość. Jak dobrze, że dwa jego przydupasy odpadły chociaz jak nie on sam.

Trzeba jednak powiedzieć, że teraz Joe i Jenn powinni robić wszystko, żeby on został jak najdłużej. Dopóki Frank będzie w grze i żadne z nich nie będzie nominowane to im zapewnia to, że on będzie cały czas bardziej w dupie niż oni.
Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Big Brother - USA”