Okej, to tak jakby ktoś kiedyś w czwartek o godzinie 2:00 nie mógł spać, to polecam Live Stream
http://www.9stream.com/channel.php?n=3 trzeba chwile poczekać żeby się uruchomił no i to ogólnie CBS 24h na dobe.
No więc tak...
Ogólnie w porównaniu do RI powracający nie zagarnęli aż tak odcinka, nie tylko oni w plemieniu myślą czyli może być ciekawie, cast zapowiada się ok, będzie dobrze ; )
Wgl amerykańskie reklamy są strasznie irytujące, co chwile reklama i reklama i reklama agrrrr.
Moje serce w tym odcinku skradło plemie Tandang, Skupin zdecydowanie najlepszy z powracających mam pewnego rodzaju wrażenie, że on znowu emegrency będzie miał xD, Pete'a komentarz o ognisku bezcenny. RC i Abi w sumie na plus, Lisa wydaje się być ok, chociaż w zwiastunie nastepnego odcinka wyglada to średnio. (Z jakiej racji oni robią reklame między mową pożegnalną i zwiastunem odcinka?!) Ten murzyn, to nawet nie wiem jak ma na imie. Ale sympatyczne plemie, w zadaniu trzymałam kciuki za nich.
Kalabaw, Penner zachowuje się jak idiota, nawet nei mam siły komentować, ale no co mu da immunitet na jedną rade jak ma 5 osób przeciwko sobie... no tak, to Penner. Czerwonych najmniej pokazali z wyjątkiem poszukiwań Pennera i kolan Jeffa, reszty osob z tego plemienia nawet nie zapamiętałam. Może nadrobią edytorzy w następnym odcinku
Tandang... no tu działo się najwięcej. Zane mnie strasznie pozytywnie zaskoczył, bo po materiałach promocyjnych miałam go za idiote/Brandon v 2.0/kogokolwiek kto będzie mega irytujący, okazał się sympatyczny, nawet ogarnięty i ogólnie wow. Przeszarżował troche, bo Russel był do wyrzucenia, a gdyby się nie podstawił na celownik mogłaby pójść Angie. Chociaż sam pomysł nie był zły, ale przesadzony. Russel, to chyba wieksza porażka od Pennera. Dennise i Malcolmowi po cichu w tym plemieniu kibicuje, a Roxy wydawała mi się po filmikach przed edycją fatalna, a jest po prostu póki co takim sweetheart.
Ogólnie odcinek na plus, oby kolejny był lepszy