The Voice of Poland
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
Czyli nie doszli do porozumienia najwidoczniej. Mam nadzieję, że jakaś inna stacja dogada się z Rochstarem. Na pewnym forum mediowym podano również informację o rzekomej edycji The Voice Kids. Osoba, która to podała jest z reguły wiarygodna, więc poczekajmy.
I BTW, Magda Mielcarz pod koniec wakacji wydaje płytę.
I BTW, Magda Mielcarz pod koniec wakacji wydaje płytę.
- tombak90
- sole survivor
- Winners at War: Tony
- Survivor AU All Stars: David
- Kontakt:
No to niedobrze. Ciekaw jestem, czy faktycznie przyczyny, które podali, pokrywają się z prawdą. Ciężko mi jakoś uwierzyć, że Bitwa Na Głosy ze swoją nudną formułą i wielkimi honorariami dla trenujących "gwiazd" oraz zarąbiście konstruktywnych jurorów typu Zamachowski, jest dla TVP bardziej opłacalna:)
"Dziś prawdziwych villainów już nie ma..."
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
Dwójka straciła przy emisji show. Koszty wyniosły ponad 10 mln zł. Niestety program z reklam tyle nie zarobił. TVN czy Polsat może sobie przerwać show reklamami. TVP niestety nie i stąd wynika ta strata. Szkoda, że program spada z anteny. Zresztą ostatnio TVP nie wiedzie się najlepiej. W dodatku seriale, które u nas spadają po 1 sezonie zdobywają nagrody na międzynarodowych festiwalach.
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
- Roxy
- sole survivor
- Winners at War: Parvati
- Survivor AU All Stars: Shonee
- Kontakt:
- tombak90
- sole survivor
- Kontakt:
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
Trochę potwierdzonych informacji http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/th ... na-do-tvp2
Z tego wynika, że zmieni się kompletnie skład jury, chociaż z drugiej strony chodzą pogłoski, że Kayah zostaje - Rinke pewnie będzie o nią walczył, w końcu to jego była żona :D
Z tego wynika, że zmieni się kompletnie skład jury, chociaż z drugiej strony chodzą pogłoski, że Kayah zostaje - Rinke pewnie będzie o nią walczył, w końcu to jego była żona :D
- Roxy
- sole survivor
- Kontakt:
- tombak90
- sole survivor
- Kontakt:
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
- Roxy
- sole survivor
- Kontakt:
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
- Roxy
- sole survivor
- Kontakt:
- tombak90
- sole survivor
- Kontakt:
Co do tamtej ploty o Zielińskiej i Skawińskim, to mam to stąd: http://www.reality-tv.pl/2012/12/14/kto ... more-19492
Ale jeśli serio nieprawda, to się cieszę:p A Markowską lubię więc to niech się potwierdzi xD
Ale jeśli serio nieprawda, to się cieszę:p A Markowską lubię więc to niech się potwierdzi xD
"Dziś prawdziwych villainów już nie ma..."
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
To o Zielińskiej i Skawińskim na reality-tv mają pewnie z jakiegoś faktu czy SE - zresztą jak każdy "news" :D
Markowska - jest ok, z jej obecnością w jury ewentualnie mogę się pogodzić. Ale Skawiński i Badach - to trochę przesada.
Nie wiem, w którym miesiącu jest, ale odcinki na żywo pewnie rozpoczęłyby się pod koniec kwietnia - prawie 4,5 miesiąca czasu.
Markowska - jest ok, z jej obecnością w jury ewentualnie mogę się pogodzić. Ale Skawiński i Badach - to trochę przesada.
Nie wiem, w którym miesiącu jest, ale odcinki na żywo pewnie rozpoczęłyby się pod koniec kwietnia - prawie 4,5 miesiąca czasu.