The Voice of Poland
- tombak90
- sole survivor
- Winners at War: Tony
- Survivor AU All Stars: David
- Kontakt:
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
Kammel podobno potwierdzony jako prowadzący. Z tego co czytałem to Hubert miał kontrakt z Dwójką do 31.12 i stacja zapewniała mu prowadzenie co najmniej 1 programu. Nie wiem czy nie przedłużyli z nim kontaktu czy jak. Może będzie z nim jak z Dowborową czy fajkowska, które mają nadal kontrakt i są twarzami Dwójki - prowadzą jakiś 10 minutowy program.
Ale podobno Zielińska nie poprowadzi TVoP. Za to pojawiła się teraz plotka, że drugą edycję poprowadzi Ula Chincz.
Ale podobno Zielińska nie poprowadzi TVoP. Za to pojawiła się teraz plotka, że drugą edycję poprowadzi Ula Chincz.
-
- 7th voted out
- Kontakt:
- tombak90
- sole survivor
- Kontakt:
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
I potwierdzono, że Hubert Urbański odchodzi z TVP2.
A Ula Chincz raczej nic ciekawego do zaproponowania nie ma. (Poza tym, że to córka pana Turskiego od "Panoramy") W telewizji zadebiutowała chyba wiosną 2012 i prowadziła w "Pytaniu na Śniadanie" kącik o sprzątaniu i prowadzeniu domu - coś w rodzaju perfekcyjnej pani domu dwójki xd Od września została prowadzącą i z tego co widzę prowadzi tak często jak to możliwe, chociaż każda para miała prowadzić tylko 2 programy w tygodniu.
Odcinek 1z10 z nią widziałem i wiedzą się nie popisała. Była też chyba w "Familiadzie".
A Ula Chincz raczej nic ciekawego do zaproponowania nie ma. (Poza tym, że to córka pana Turskiego od "Panoramy") W telewizji zadebiutowała chyba wiosną 2012 i prowadziła w "Pytaniu na Śniadanie" kącik o sprzątaniu i prowadzeniu domu - coś w rodzaju perfekcyjnej pani domu dwójki xd Od września została prowadzącą i z tego co widzę prowadzi tak często jak to możliwe, chociaż każda para miała prowadzić tylko 2 programy w tygodniu.
Odcinek 1z10 z nią widziałem i wiedzą się nie popisała. Była też chyba w "Familiadzie".
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
- Roxy
- sole survivor
- Winners at War: Parvati
- Survivor AU All Stars: Shonee
- Kontakt:
- tombak90
- sole survivor
- Kontakt:
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
- Roxy
- sole survivor
- Kontakt:
-
- 5th jury member
- Kontakt:
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
- Roxy
- sole survivor
- Kontakt:
-
- 5th jury member
- Kontakt:
Wybacz, ale dla mnie skład jest dużo gorszy niż ostatnio. Baron z Tomsonem to już wgl wtf. Ja pierd.le to jak oni będą decydować czy im się ktoś podoba czy nie? I wgl to już takie dziwne jest, że głowa boli. Wszędzie razem, nawet się wysrać pewnie nie potrafią oddzielnie.
Jusia jest okropna, nie lubię jej osobowościowo, jest nudna i to nie tylko moje zdanie. Generalnie nie jest lubiana, bynajmniej nie była. Może się to zmieniło, choć nie sądzę.
Markowska? No też jakoś nie przepadam. Ale ujdzie. A ten z TSA to będzie eksperyment, ja go nie widziałem nigdzie i trudno mi powiedzieć jaki może być.
Jusia jest okropna, nie lubię jej osobowościowo, jest nudna i to nie tylko moje zdanie. Generalnie nie jest lubiana, bynajmniej nie była. Może się to zmieniło, choć nie sądzę.
Markowska? No też jakoś nie przepadam. Ale ujdzie. A ten z TSA to będzie eksperyment, ja go nie widziałem nigdzie i trudno mi powiedzieć jaki może być.
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
Oglądałeś pierwszy sezon?
Dąbrowska - według mnie kompletnie nie sprawdziła się w roli jurorki i niesprawiedliwie oceniała niektórych swoich podopiecznych. Naprawdę nie zachowywała się tam fair, w ogóle w półfinałowym odcinku.
Kayah - tutaj chyba nie muszę komentować. Jak ktoś oglądał to wie co się działo, chociaż z nią bywało zabawnie.
Piasek - Nie potrafił podjąć decyzji, zastanawiał się, wahał i tak w finale znalazł się jego faworyt.
Nergal - według mnie sprawdził się w roli jurora. Ale dla większości społeczeństwa i potencjalnych widzów Nergal = piekło :D
Także według mnie z nowym składem może być jedynie lepiej.
Edit: I z tego co widzę to w kilku edycjach na świecie są duety w jury.
Dąbrowska - według mnie kompletnie nie sprawdziła się w roli jurorki i niesprawiedliwie oceniała niektórych swoich podopiecznych. Naprawdę nie zachowywała się tam fair, w ogóle w półfinałowym odcinku.
Kayah - tutaj chyba nie muszę komentować. Jak ktoś oglądał to wie co się działo, chociaż z nią bywało zabawnie.
Piasek - Nie potrafił podjąć decyzji, zastanawiał się, wahał i tak w finale znalazł się jego faworyt.
Nergal - według mnie sprawdził się w roli jurora. Ale dla większości społeczeństwa i potencjalnych widzów Nergal = piekło :D
Także według mnie z nowym składem może być jedynie lepiej.
Edit: I z tego co widzę to w kilku edycjach na świecie są duety w jury.