The Voice of Poland

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
tombak90
sole survivor
Winners at War: Tony
Survivor AU All Stars: David
Kontakt:

Post autor: tombak90 »

Dalej nie ma chyba jeszcze nic oficjalnego, ale podobno Steczkowska out

http://www.reality-tv.pl/2013/06/10/trz ... zkowskiej/

Mogliby w to miejsce przywrócić Nergala :wink:
"Dziś prawdziwych villainów już nie ma..."

Awatar użytkownika
Eska
7th jury member
Winners at War: Yul
Kontakt:

Post autor: Eska »

Hmm.. to teraz już nie jest, że "jurorzy nie mogą się powtarzać bo chodzi o ludzi"?

A Nergala też z chęcią bym jeszcze raz zobaczyła, moim zdaniem do tej pory najlepiej sprawdzał się jako juror.

Awatar użytkownika
Jack
sole survivor
Kontakt:

Post autor: Jack »

Sylvia pisze:Hmm.. to teraz już nie jest, że "jurorzy nie mogą się powtarzać bo chodzi o ludzi"?
???

Wątpię, że zobaczymy znowu Nergala. Dwójka przecież nie może sobie na coś takiego pozwolić. Kilkadziesiąt tysięcy zgłoszeń przyszło do KRRiT. Publiczna jest biedna i ma jeszcze ponosić jakieś finansowe kary za obrażanie uczuć religijnych itd.

Awatar użytkownika
tombak90
sole survivor
Kontakt:

Też wątpię, ale mimo wszystko chciałbym;p Przecież on nie obrażał tych uczuć podczas programu więc nie wiem, o co im chodzi. Polska Katolska...

Mimo że drugi sezon uważam za lepszy, to jednak zgadzam się z Sylvią, że do tej pory z ósemki/dziewiątki jurorów, Nergal sprawdził się najbardziej, miał najlepszą grupę. Pewnie gdy nie podział na grupy, to i Damian i Monika i Ewelina byliby w finale pierwszego sezonu.

Awatar użytkownika
Eska
7th jury member
Kontakt:

Jack pisze:
Sylvia pisze:Hmm.. to teraz już nie jest, że "jurorzy nie mogą się powtarzać bo chodzi o ludzi"?
???
Tak tłumaczyli zmianę jurorów na drugi sezon ;p

Awatar użytkownika
tombak90
sole survivor
Kontakt:

Dobre info dla Jacka, w trzecim sezonie Voice'a nie zobaczymy Markowskiej:D

http://www.reality-tv.pl/2013/07/21/trz ... more-20100

Ciekaw jestem, czy w związku z tym, że dwie jurorki zrezygnowały, wymienią całe jury, czy zostawią Piekarczyka i Afromental... Mam nadzieję, że chociaż Marek zostanie.

Awatar użytkownika
Jack
sole survivor
Kontakt:

Post autor: Jack »

Wirtualnemedia podają, że Piekarczyk i Baron/Tomson mają zostać. Mam nadzieję, że teraz wybiorą mniej kontrowersyjnego jurora niż Patrycję :D

Awatar użytkownika
Eska
7th jury member
Kontakt:

A ja bym chciała, żeby całe jury było wymienione jednak. No chyba, że Nergala też by dali ;p

Awatar użytkownika
tombak90
sole survivor
Kontakt:

Nergal, Piekarczyk... Do tego na przykład Nosowska, o której kiedyś się plotkowało. To byłyby dobre grupy i dobry sezon :)

Awatar użytkownika
Eska
7th jury member
Kontakt:

No to znamy nowe jury: Maria Sadowska, Edyta Górniak, Marek Piekarczyk oraz Tomson i Baron.

MI osobiście nie podoba się to, że panowie zostali, choć nic do nich nie miałam, ale no boli mnie, że po pierwszej edycji aby tylko nie zostawić Negala mówiło, się że jury musi być całe wymienione, bo to show dla uczestników a nie gwiazd ;d

Awatar użytkownika
tombak90
sole survivor
Kontakt:

Że proszę ja ciebie CO??? :O

Omg, tego się właśnie obawiałem - że skoro były już Kayah i Steczkowska, to teraz postarają się o Górniak. Jak dla mnie ta kobieta jako jurorka to nieporozumienie. Popisała się już w "Jak oni śpiewają", kiedy oceniała według sympatii i antypatii. Z pewnością będzie płacz, przeżywanie, fochy i wybieranie samych balladowych wokalistów do grupy. O Sadowskiej się póki co nie wypowiadam, zobaczymy jak się sprawdzi. Mało znam tę panią i jej twórczość.

Miałem nadzieję, że dadzą kogoś od rocka. W tej sytuacji tym bardziej cieszę się, że został Marek, będzie ratował sytuację:)

A co do Nergala, to TVP nie chciało pewnie wyjść na takich, co ulegają maniakom religijnym i dlatego tak wtedy powiedzieli.

Awatar użytkownika
Roxy
sole survivor
Winners at War: Parvati
Survivor AU All Stars: Shonee
Kontakt:

Post autor: Roxy »

No tak, musi być jakaś naczelna płaczka w każdej edycji... A Górniak musi zarabiać na chleb :lol: nie podoba mi się to w ogóle, ale no co zrobić xd
co do Marysi Sadowskiej to jako tako kojarzę ją jedynie z Gwiazdy tańczą na lodzie, gdzie furory nie zrobiła ;d jej twórczości w ogóle nie znam więc tym bardziej nic się nie wypowiem, ale wydaje mi się, że będzie takim trenerem ciepłe kluchy xd

Awatar użytkownika
tombak90
sole survivor
Kontakt:

Jeśli jeszcze cieplejsze kluchy niż Górniak, to robi się zdecydowanie za gorąco :lol: I też ją właśnie kojarzę z lodowego tańca, ale to chyba nie ten straszny sezon, w którym każdy po każdym jechał;p

Awatar użytkownika
ciriefan
sole survivor
Winners at War: Natalie
Survivor AU All Stars: Shonee
Kontakt:

Post autor: ciriefan »

A mi się wydaje, że właśnie Sadowska ma im najwięcej do zaoferowania z tego całego jury, bo nie tylko jest wokalistką, ale też kompozytorką czy reżyserką teledysków i spektaklów teatralnych, filmów. Siedzi w tym biznesie od każdej strony i ma spore doświadczenie. Nie sądzę też, żeby była ciepłymi kluchami. Raczej obstawiam, że będzie najostrzejsza (o ile w The Voice ktokolwiek był kiedykolwiek ostry) :)

Awatar użytkownika
Eska
7th jury member
Kontakt:

tombak90 pisze: A co do Nergala, to TVP nie chciało pewnie wyjść na takich, co ulegają maniakom religijnym i dlatego tak wtedy powiedzieli.
Dlatego też wkurza mnie ich niekonsekwencja.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne reality show i programy tv”