Dancing With The Stars. Taniec z Gwiazdami
- ciriefan
- sole survivor
- Winners at War: Natalie
- Survivor AU All Stars: Shonee
- Kontakt:
Ja mam tylko nadzieję, że nie będzie 10 par. Niech zrobią chociaż 12. Najlepiej, jakby było więcej niż 10 odcinków bo to trochę mało. No i mogliby porobić parę twistów rodem z edycji amerykańskiej - trio challenge, dance-offy, instant challenges i dużo innych, tam naprawdę mają wyobraźnię i urozmaicają format. A 15 edycję mogliby zrobić All-Stars tak jak i w Stanach :)
-
- 5th voted out
- Kontakt:
- ciriefan
- sole survivor
- Kontakt:
-
- 5th voted out
- Kontakt:
- tombak90
- sole survivor
- Winners at War: Tony
- Survivor AU All Stars: David
- Kontakt:
No tak, racja, teraz już nikt nie będzie sobie w ten sposób kojarzyłPolsat: Zmieniamy tytuł, bo poprzedni zbyt kojarzył się z wersją programu nadawanego w TVN.

Co do Liszy - uwielbiam ją jako osobowość, ale gdy rozdawano talent konferansjerski, ona była na spacerze w lesie :D Pamiętają to widzowie piątej edycji JOŚ. Nietrafiony wybór.
Głogowska pewnie na otarcie łez wystąpi jako tancerka, podobnie jak większość tvn-owskiej ekipy. Bo przecież nie można promować młodych zdolnych i nieznanych tancerzy - trzeba po raz pierdylionowy jarać się suszącym wybielone zęby Stefano.
"Dziś prawdziwych villainów już nie ma..."
- ciriefan
- sole survivor
- Kontakt:
Prawdopodobna pełna obsada:
Aneta Zając - aktorka (Pierwsza Miłość)
Joanna Moro - aktorka (Anna German)
Klaudia Halejcio - aktorka (Hotel 52)
Natalia Siwiec - nikt
Violetta Arlak - aktorka (Ranczo)
Karolina Szostak - prezenterka sportu
Dawid Kwiatkowski -wokalista
Jacek Lenartowicz - aktor (M jak miłość)
Jacek Rozenek - były mąż "perfekcyjnej pani
Piotr Gruszka - siatkarz
Rafał Brzozowski - wokalista
Piotr Świerczewski - piłkarz
Generalnie tragedii nie ma
Aneta Zając - aktorka (Pierwsza Miłość)
Joanna Moro - aktorka (Anna German)
Klaudia Halejcio - aktorka (Hotel 52)
Natalia Siwiec - nikt
Violetta Arlak - aktorka (Ranczo)
Karolina Szostak - prezenterka sportu
Dawid Kwiatkowski -wokalista
Jacek Lenartowicz - aktor (M jak miłość)
Jacek Rozenek - były mąż "perfekcyjnej pani
Piotr Gruszka - siatkarz
Rafał Brzozowski - wokalista
Piotr Świerczewski - piłkarz
Generalnie tragedii nie ma
-
- 5th voted out
- Kontakt:
- Roxy
- sole survivor
- Winners at War: Parvati
- Kontakt:
- ciriefan
- sole survivor
- Kontakt:
- Roxy
- sole survivor
- Kontakt:
-
- 5th voted out
- Kontakt:
- Umbastyczny
- sole survivor
- Winners at War: Yul
- Kontakt:
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
- tombak90
- sole survivor
- Winners at War: Tony
- Survivor AU All Stars: David
- Kontakt:
A ja uważam, że jest tragedia i to potworna. Lenartowicza znam nawet nie tyle z seriali co z gal boksu, czasem jest anonserem. Dziwne, że zgodził się na coś takiego, jakoś nie widzę go hulającego w obcisłych różowych portkach i słuchającego opinii Beaty Tyszkiewicz na temat tego, jak wzruszająca była jego rumba. Nazwisko Arlak nic mi nie mówiło, ale Wujek Google-Grafika zdradził, że to wójtowa z "Rancza". Moja babcia będzie zachwycona. Gruszka i Świerczewski ok. Anety Zając, jak napisał Kobra, można się było spodziewać. Krawczyk z Włodarczykową na pewno będą trzymali kciuki - że się przewróci, złamie szczękę albo zgubi spódnicę.
Ale reszta? Nie przypuszczałem, że Polsat będzie chciał promować COŚ takiego jak Natalia Siwiec. Mam nadzieje, że tego typu medialne g**na same rozgłaszają plotki o występie w TZG żeby pisało się o nich jeszcze więcej - tak jak to było w przypadku Węgrowskiej.
Spodziewałem się, że przy tej "pierwszej" edycji nie będą oszczędzać i pokuszą się o naprawdę porządny cast.
Ale reszta? Nie przypuszczałem, że Polsat będzie chciał promować COŚ takiego jak Natalia Siwiec. Mam nadzieje, że tego typu medialne g**na same rozgłaszają plotki o występie w TZG żeby pisało się o nich jeszcze więcej - tak jak to było w przypadku Węgrowskiej.
Spodziewałem się, że przy tej "pierwszej" edycji nie będą oszczędzać i pokuszą się o naprawdę porządny cast.
"Dziś prawdziwych villainów już nie ma..."
- Roxy
- sole survivor
- Kontakt:
tylko trzeba brać pod uwagę że 'porządny' cast jest niemożliwy do utworzenia ;d raz że te tak zwane gwiazdy z wyższej półki nie chcą robić z siebie ee widowiska? w takiego typu programach, a dwa już w TVN mieli problem z uzbieraniem jako takich 'gwiazd'
oczywiście zawsze Nina Terentiew mogła 'poprosić' gwiazdy polsatowskich seriali/programów ;d raczej wybierała osoby, które ludzie będą oglądać, bo jest o nich głośno (tu myślę o Siwiec i pewnie ten polski bimber jest dość znany to przyciągnie hot słit elewen
)
oczywiście zawsze Nina Terentiew mogła 'poprosić' gwiazdy polsatowskich seriali/programów ;d raczej wybierała osoby, które ludzie będą oglądać, bo jest o nich głośno (tu myślę o Siwiec i pewnie ten polski bimber jest dość znany to przyciągnie hot słit elewen