Dancing With The Stars. Taniec z Gwiazdami
- ciriefan
- sole survivor
- Winners at War: Natalie
- Survivor AU All Stars: Shonee
- Kontakt:
Mamy 3 pierwszych potencjalnych uczestników. Polsat miał się postarać, a wychodzi kiepsko na razie.
- Misiek Koterski - jak dla mnie porażka
- Marcelina Zawadzka - kto?
- Janek Mela - tu im przyznam niezły zabieg marketingowy, już widzę płaczące pół ekipy nad tym, jak pokonuje swoje słabości. Ale generalnie jak dla mnie jego udział bardzo na plus.
- Misiek Koterski - jak dla mnie porażka
- Marcelina Zawadzka - kto?
- Janek Mela - tu im przyznam niezły zabieg marketingowy, już widzę płaczące pół ekipy nad tym, jak pokonuje swoje słabości. Ale generalnie jak dla mnie jego udział bardzo na plus.
- tombak90
- sole survivor
- Winners at War: Tony
- Survivor AU All Stars: David
- Kontakt:
Nie rozumiem i nie zrozumiem fenomenu Miśka Koterskiego. Dla mnie on już nawet nie wciela się w zwykłego, pociesznego głupka, tylko... w kogoś, kto parodiuje niepełnosprawnych umysłowo? Nie wiem, mam nadzieję, że szybko pożegnamy to cudo. Zawadzka to misska - żadna gwiazda, ale bywali już gorsi uczestnicy. A Mela ma w kieszeni przynajmniej F5, nawet jeśli będzie siedział tylko na widowni i chrupał popcorn.
To wszystko nie jest chyba jeszcze oficjalnie, a z pozostałych plot czytałem, że być może zatańczy też Marylka - pod warunkiem, że lekarz pozwoli jej na tego rodzaju harce w tym wieku. Gdzieś tam pisali też o Grażynce z "Klanu" :D :D :D W końcu raz już wygrał wdowiec po Hance Mostowiak, więc może i nad nią się zlitują ze względu na biednego Rysia [*].
Ja w każdym razie mam nadzieję, że zobaczymy chociaż kilka nowych twarzy wśród tancerzy. Ile można patrzeć na te same japiszony?
To wszystko nie jest chyba jeszcze oficjalnie, a z pozostałych plot czytałem, że być może zatańczy też Marylka - pod warunkiem, że lekarz pozwoli jej na tego rodzaju harce w tym wieku. Gdzieś tam pisali też o Grażynce z "Klanu" :D :D :D W końcu raz już wygrał wdowiec po Hance Mostowiak, więc może i nad nią się zlitują ze względu na biednego Rysia [*].
Ja w każdym razie mam nadzieję, że zobaczymy chociaż kilka nowych twarzy wśród tancerzy. Ile można patrzeć na te same japiszony?
"Dziś prawdziwych villainów już nie ma..."
- Roxy
- sole survivor
- Winners at War: Parvati
- Kontakt:
-
- 1st voted out
- Kontakt:
- ciriefan
- sole survivor
- Kontakt:
- tombak90
- sole survivor
- Kontakt:
No jak to nikogo ciekawego, przecież mówimy o samej gwiezdnej śmietance, w tym przypadku aktorskiej. Ich role zmieniły moje życie. Że zacytuję ciocię Wikipedię...
Mateusz Banasiuk:
Mateusz Banasiuk:
Agnieszka Sienkiewicz:ciocia Wikipedia pisze:*2006 – Egzamin z życia - jako chłopak w kafejce internetowej (odc. 48 )
*2011 – 1920 Bitwa warszawska - jako żołnierz
*2011 – Wszystko - jako chłopak
Ale zaraz, nie śmiejmy się... Może oni po prostu zmienili formułę, tj. zaproponowali inną interpretację tytułu programu? Gwiazdy = występujący po raz setny tancerze, uczą tańczyć kompletnie nieznanych amatorów. That makes sense!ciocia Wikipedia pisze:*2009: BrzydUla - jako recepcjonistka
*2014: Sama słodycz - jako dziewczyna z randki w ciemno

- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
Widziałem gdzieś, że Rochstar szuka 4 nowych tancerzy do programu. Ma być podobno 14 par. 10 tancerzy zostanie z poprzedniej edycji. I to jest prawie pewne, że Bożenka wystąpi jako tancerka :D Grażynka też się tam nadaje. W końcu ostatnio występował jej syn, a mąż juroruje w "Twojej twarzy".
Wystąpi też Jan Mela. Dorzucą pewnie jeszcze jakiegoś piosenkarza, sportowca i kogoś z dziennikarzy Polsatu.
Edit: Co do sportowca to mam pomysł. Niech wezmą Janowicza, albo Domachowską, a najlepiej ich oboje :D
Wystąpi też Jan Mela. Dorzucą pewnie jeszcze jakiegoś piosenkarza, sportowca i kogoś z dziennikarzy Polsatu.
Edit: Co do sportowca to mam pomysł. Niech wezmą Janowicza, albo Domachowską, a najlepiej ich oboje :D
- ciriefan
- sole survivor
- Kontakt:
Nie no, takiej tragedii jeszcze nie ma. Banasiuk ostatnio grał w "Płonących wieżowcach", a było głośno o tym filmie, a Sienkiewicz ma duże role w "Przyjaciółkach" i "M jak miłość". Nazwiska kojarzę wszystkie, ale liczyłem, że pojawią się chociaż ze 3 "duże" nazwiska. TVN nawet w późniejszych edycjach zgarnął do programu jakąś Edzię czy Muchę. No ale może jeszcze coś zaskoczy.
- ciriefan
- sole survivor
- Kontakt:
- tombak90
- sole survivor
- Kontakt:
- ciriefan
- sole survivor
- Kontakt:
- tombak90
- sole survivor
- Kontakt:
Przerażające, ale na razie wygląda na to, że to będzie największa "gwiazda" tej edycji. Bądź co bądź, kiedyś za nim szczano, a niektórym ten szczoch chyba jeszcze do końca nie przeszedł.
Coś mi się zdaje, że ten cudownie ożywiony hicior, padnie trupem już po tym sezonie, a Polsatowi pozostanie podpieprzyć/zmałpować coś innego. Beatka będzie pewnie niepocieszona - żeby ratować sytuację, powinna wziąć jakiegoś Stefano pod pachę i sama ruszyć w tany jako uczestniczka. Zaryzykuję stwierdzenie, że i tak nadawałaby się do tego lepiej niż do jurorowania.
Coś mi się zdaje, że ten cudownie ożywiony hicior, padnie trupem już po tym sezonie, a Polsatowi pozostanie podpieprzyć/zmałpować coś innego. Beatka będzie pewnie niepocieszona - żeby ratować sytuację, powinna wziąć jakiegoś Stefano pod pachę i sama ruszyć w tany jako uczestniczka. Zaryzykuję stwierdzenie, że i tak nadawałaby się do tego lepiej niż do jurorowania.
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
- ciriefan
- sole survivor
- Kontakt:
- Jack
- sole survivor
- Kontakt: