Seria Totalna Porażka

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jack
sole survivor
Kontakt:

Seria Totalna Porażka

Post autor: Jack »

Obrazek

Totalna Porażka (Total Drama) to seria animowanego reality-show, wyprodukowana przez studio Fresh TV Inc. Dotychczas powstało sześć serii i jeden spin-off. Jego premiera odbyła się w 7 października 2015 roku w Stanach Zjednoczonych.

Lana Warrior
7th voted out
Kontakt:

Seria Totalna Porażka

Post autor: Lana Warrior »

Kreskówka podobna fabułą do Ryzykantów tylko że tutaj uczestnicy to nastolatki.Mi się podoba ta kreskówka i obejrzałam wszystkie sezony.A jakie jest wasze zdanie na temat tej kreskówki ?.

batiooo
7th voted out
Kontakt:

Post autor: batiooo »

Uwielbiam sezony 1-4 5-6 są słabe
Obrazek

dastame
6th voted out
Kontakt:

Post autor: dastame »

Dzięki temu oglądam surv :D 1-3 są najlepsze potem zaczęli niepotrzebnie kombinować.

Sezon 4 był nagorszy, bo niepotrzebnie dali nowych zawodników.
Sezon 5 Plejada gwiazd była nawet znośna, ale dominacja zawodników z 4 + szybkie odpadnięcie Heather :C
Sezon 6 Znów nowi zawodnicy, ale tym razem przynajmniej niektóre dziewczyny były znośne (Jasmine, Sky. Bliźniaczki)

Ogólnie jak ktoś lubi kreskówki, a nie chce mu się czekać na nowy sezon surva to polecam, bo kreskówka jest zrobiona bardziej pod dorosłych :D

Maciej-os
1st jury member
Kontakt:

Post autor: Maciej-os »

jestem po 1 odcinku i jestem bardzo zadowolony :D akurat bedzie co ogladac podczas dzisiejszej nocki

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne reality show i programy tv”