Dancing With The Stars. Taniec z Gwiazdami
- ciriefan
- sole survivor
- Winners at War: Natalie
- Survivor AU All Stars: Shonee
- Kontakt:
Polsat już zaczął wprowadzać twisty w poprzedniej edycji np. dodanie charlestona czy odcinek z fusion dances lub personal stories (wszystko skopiowane z edycji Amerykańskiej). W tej edycji to już co odcinek dają jakiś twist, jaki był w Stanach, wprowadzili też tańce nowoczesne do repertuaru tanecznego. Wydaje mi się, że po polsku wypada to nienajlepiej (ale w Stanach ten program jest o wiele lepiej realizowany, na pewno lepiej od Polsatu, bo TVN trzymał poziom). No i oczywiście twistu, który lubię najbardziej, czyli trio challenge (gwiazda tańczy nie z jednym a z dwoma tancerzami jednocześnie) nie wprowadzili, buu.
A Banasiuk ma zostać! Niech odpadnie wreszcie Mela, jest tak straszny w tańcu, że szkoda gadać.
A Banasiuk ma zostać! Niech odpadnie wreszcie Mela, jest tak straszny w tańcu, że szkoda gadać.
-
- 7th voted out
- Kontakt:
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
W "Klanie" to Bożenka też uczy tańczyć, ale nie gwiazd światowej klasy jak Maślak tylko emerytów m.in ciocię Stasię (Bożesz ty mój) :Dtombak90 pisze:Ekipa "Klanu" odetchnęła pewnie z ulgą. Nie będą musieli już oglądać swojej wychowanicy w tych heretyckich wygibasach.Bożenka :( Nic już nie będzie takie samo :(
- MD
- 4th jury member
- Kontakt:
Jack pisze:W "Klanie" to Bożenka też uczy tańczyć, ale nie gwiazd światowej klasy jak Maślak tylko emerytów m.in ciocię Stasię (Bożesz ty mój) :Dtombak90 pisze:Ekipa "Klanu" odetchnęła pewnie z ulgą. Nie będą musieli już oglądać swojej wychowanicy w tych heretyckich wygibasach.Bożenka :( Nic już nie będzie takie samo :(
Dlaczego ja tego nie oglądam?! Ale ogólnie to ciekawe na kogo ludzie tak naprawdę głosowali.
-
- 7th voted out
- Kontakt:
- ciriefan
- sole survivor
- Kontakt:
No i odpadł mój faworyt. Teraz trzymam kciuki za Marcelinę, a jak nie to już wolę wygraną Wyszkoni. Na stówę jednak wygra Sienkiewicz (a może Stefano?). Cóż, skoro Zając wygrała, to jest to bardzo prawdopodobne (gorszym zwycięzcą pod względem tanecznym Sienkiewicz od Zając nie będzie). Błagam, niech zwolnią Beatkę, bo jej słuchać się nie da. I jeszcze ten jej tekst "staram się być sprawiedliwa". Gdyby to Banasiuk tańczył ze Stefano, to swojemu Stefankowi dawałaby dychy. I śmieszne jest to, że program, w którym biorą udział dorośli ludzie, oceniają staruszkowie jak Beatka, a pokazują zdjęcia nadesłane na fejsie przez jakichś gimbusów - żenada trochę :D
W ogóle muszę zacytować tekst z 1 odcinka nowego sezonu 2 Broke Girls: "It's like dancing with the stars, but without stars, so it's like dancing with the stars" XD Biorąc pod uwagę, że podobno propozycję do kolejnej edycji dostała niejaka Sara Boruc, wielka celebrytka, cytat uważam za trafny :P
W ogóle muszę zacytować tekst z 1 odcinka nowego sezonu 2 Broke Girls: "It's like dancing with the stars, but without stars, so it's like dancing with the stars" XD Biorąc pod uwagę, że podobno propozycję do kolejnej edycji dostała niejaka Sara Boruc, wielka celebrytka, cytat uważam za trafny :P
- tombak90
- sole survivor
- Winners at War: Tony
- Survivor AU All Stars: David
- Kontakt:
O, to dzisiaj tańczyli? Myślałem, że śmignęli już pod Powązki kupować znicze i rozważać, który kwiatek bardziej zgra się z kolorystyką grobu.
Co do Banasiuka, to pocieszę Twoje smutki w następujący sposób. Z takim nazwiskiem i z nieznaną partnerką, czwarte miejsce jest dla niego sto osiem razy większym sukcesem niż drugie dla Wyszkoni i Klimenta. Pewnie z punktu widzenia Polsatu "sprawdził się" i być może Caryca Nina przytuli go przy jakichś przyszłych projektach.
A Beata najwidoczniej uchwyciła się stołka pazurami i resztkami zębów. Raczej nie wypuści go dopóki program się nie skończy. Albo dopóki nie skończy się ona, skoro już jesteśmy przy zaduszkowych klimatach.
Moim zdaniem, w tym zaskakującym i absolutnie nieprzewidywalnym F3, miejsca rozłożą się tak oto: 1. Stefano, 2. Wyszkoni, 3. Maserak.
Co do Banasiuka, to pocieszę Twoje smutki w następujący sposób. Z takim nazwiskiem i z nieznaną partnerką, czwarte miejsce jest dla niego sto osiem razy większym sukcesem niż drugie dla Wyszkoni i Klimenta. Pewnie z punktu widzenia Polsatu "sprawdził się" i być może Caryca Nina przytuli go przy jakichś przyszłych projektach.
A Beata najwidoczniej uchwyciła się stołka pazurami i resztkami zębów. Raczej nie wypuści go dopóki program się nie skończy. Albo dopóki nie skończy się ona, skoro już jesteśmy przy zaduszkowych klimatach.
Moim zdaniem, w tym zaskakującym i absolutnie nieprzewidywalnym F3, miejsca rozłożą się tak oto: 1. Stefano, 2. Wyszkoni, 3. Maserak.
"Dziś prawdziwych villainów już nie ma..."
-
- 7th voted out
- Kontakt:
- ciriefan
- sole survivor
- Kontakt:
- tombak90
- sole survivor
- Kontakt:
Jeśli Pudelek mnie nie kłamie i Ferdek rzeczywiście wywalił Maserakowi, że "widziałby go w więzieniu", to zaczynam dostrzegać sens jego obecności w tym programie 
Co do eliminacji Złodzieja Blokad i Misski, to cóż... oczywiście jestem w szoku. W życiu bym się nie spodziewał, że w finale będą Wyszkoni i Stefano.
A co do plotek o udziale Sary Boruc, to nie zdziwiłbym się, gdyby pochodziły bezpośrednio od niej, bez względu na to, na ile są prawdziwe. Zawsze to kilka artykułów na Pudlu więcej i +20 do fejmu.

Co do eliminacji Złodzieja Blokad i Misski, to cóż... oczywiście jestem w szoku. W życiu bym się nie spodziewał, że w finale będą Wyszkoni i Stefano.
A co do plotek o udziale Sary Boruc, to nie zdziwiłbym się, gdyby pochodziły bezpośrednio od niej, bez względu na to, na ile są prawdziwe. Zawsze to kilka artykułów na Pudlu więcej i +20 do fejmu.
-
- 7th voted out
- Kontakt:
-
- sole survivor
- Kontakt:
-
- 7th voted out
- Kontakt:
- tombak90
- sole survivor
- Kontakt:
Coracjatoracja. Polać Wam obojgu po równo. Jeśli fanki Stefano naprawdę zesrają się bez jego trzydziestego piątego występu, to mogliby go wsadzić do jury. Na pewno miałby do powiedzenia więcej niż Ferdek czy Hrabina Beata. A tancerzy powinni dawać jak najnowszych. Jestem pewien, że ta cała Sienkiewicz nie wygrałaby gdyby partnerował jej jakiś Janek Jankowski, który tańczy po raz pierwszy. Ja już dawno wiedziałem, że nie jest to konkurs na najlepszy taniec, ale myślałem przynajmniej, że jest to konkurs popularności/sympatyczności osób, które występują jako "gwiazdy". Tymczasem okazuje się, że program ewoluował po raz kolejny i teraz jesteśmy świadkami copółrocznej bitwy na wysokość doładowania do Orange fanek Stefano z fankami Maseraka i fankami Dobrego Wojaka Klimenta. Słabo.
- ciriefan
- sole survivor
- Kontakt: