Dancing With The Stars. Taniec z Gwiazdami

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ciriefan
sole survivor
Winners at War: Natalie
Survivor AU All Stars: Shonee
Kontakt:

Post autor: ciriefan »

Kolejny potencjalny uczestnik to juror Top Chef Grzegorz Łapanowski.

Awatar użytkownika
ciriefan
sole survivor
Kontakt:

Kolejne typowane nazwiska:
- Barbara Kurdej Szatan (blondynka Playa, M jak miłość, uczestniczka X Factor)
- Piotr Cugowski (Bracia)
- Maffashion (blogerka modowa)
- Ada Fijał (aktorka)
- Joanna Czarnecka (Red Lips)
- Marcin Najman (bokser)

Jak co edycję spekulowano udział Borysa Szyca, ale ten od razu zaprzeczył tym pogłoskom :wink:

Awatar użytkownika
tombak90
sole survivor
Winners at War: Tony
Survivor AU All Stars: David
Kontakt:

Post autor: tombak90 »

Kasprzyk? Cugowski? Nie za gwiezdnie by się zrobiło? Stawiam, że przy najlepszych wiatrach wypali tylko jedno z tych nazwisk.

A ta blondynka z Playa, którą, nawiasem mówiąc, już rzygam, co rusz niby-już-prawie-ej-ale-naprawdę ma brać udział w najróżniejszych projektach, aż tu nagle, nosz psiakość, na ostatnią chwilę nie wypala. Zalatuje mi to autopromocją i rozgłaszaniem plotek przez siebie samą, na zasadzie "patrzcie, wszyscy się o mnie biją".

W Najmana jestem w stanie uwierzyć. Przynajmniej po raz pierwszy od udziału w Big Brother i związku z Sashą Strunin, miałby szansę się podpromować, nie płacąc za to obitym ryjem. "Szafiarki" pewnie też pchają się tabunami, chcąc na maksa wykorzystać swoje dwie minuty w showbiznesie. Brakuje jeszcze tej PiS-owskiej narwanicy, Marysi z Gorzowa. To dopiero byłby szał. Łapanowski też pewnie pofika, w końcu "Tańcowi" jest z "Top Chefem" po drodze i szefowie Polsatu przyłożyli mu pewnie nóż kuchenny do gardła żeby tylko mieć w tej edycji jakieś w miarę rozpoznawalne persony.

Zbyt mało wiem o Adzie Fijał żeby się tu wypowiedzieć. Wiem tylko tyle, że pali głupa z Horodyńską wyśmiewając jak się kto ubrał, podczas gdy same wyglądają jak siedem nieszczęść. Poprawcie jeśli ją z kimś mylę. Ruda z "Red Lips" średnio tu pasuje, ale jeśli wystąpi, będę za nią trzymał kciuki.

Intryguje mnie za to, że kolejną edycję z rzędu nie zapowiada się na nikogo z "Pierwszej Miłości". W "Jak Oni Śpiewają" wciskali ich całymi autokarami na pojedynczy sezon. Polsat przestaje być Polsatem.
"Dziś prawdziwych villainów już nie ma..."

Lana Warrior
7th voted out
Kontakt:

Post autor: Lana Warrior »

Stefano odchodzi z Tańca z gwiazdami słyszeliście ?.

Awatar użytkownika
ciriefan
sole survivor
Kontakt:

Tak i bardzo dobrze. Już powoli się robiła sytuacja jak w Stanach, gdzie Derek zaczął robić karierę w showbiznesie i sam miał ogromną bazę fanów, często większą niż uczestnicy. A producenci to wykorzystują i co edycję dają mu najbardziej znaną bądź najlepiej zapowiadającą się / najsprawniejszą uczestniczkę. Na 19 edycji wygrał ich chyba z 8, a chyba nigdy nie odpadł wcześniej niż półfinał. Jako że w PL rynek gwiazd ubogi, powinni brać nowych tancerzy, a nie że co sezon mamy finał stefan maserak.

Awatar użytkownika
ciriefan
sole survivor
Kontakt:

No i się wyjaśniło - Stefano idzie śpiewać do TTBZ XD

A kolejnym nazwiskiem, o które podobno zabiega Polsat do TzG, jest Tatiana Okupnik, która kilkukrotnie odmawiała TVNowi. Czy tym razem się skusi?

Awatar użytkownika
Roxy
sole survivor
Winners at War: Parvati
Kontakt:

Post autor: Roxy »

jak jej dają 12 tysięcy za odcinek, to pewnie że się skusi, jak jeszcze będzie mogła sobie wybrać tancerza, a na pewno będzie mogła, no i jak nie wiadomo, albo i wiadmo że nie będzie, X-Factor :D

Awatar użytkownika
Jack
sole survivor
Kontakt:

Post autor: Jack »

Wiadomo, że nie będzie X-factor. TVN potwierdziła tę informację jakiś czas temu. Dlatego jurorów z X-factor przerzucili do "Małych gigantów" (oprócz Tatiany).

Awatar użytkownika
tombak90
sole survivor
Kontakt:

Coś nie sądzę, żeby ci "Mali giganci" zwojowali gigantyczne poparcie, ludzie raczej nie lubią wpuszczania dzieci w obłudną machinkę show biznesu, plus niektórzy mają już dosyć tych hiper-zdolnych dzieciaków w show typu "Mam Talent", których często przepuszcza się daleko żeby nie zryć im psychy eliminacją. A potem i tak odchodzą w zapomnienie, bo ich główki nie są jeszcze gotowe na karierę (patrz Magda Welc, która swego czasu wygrała z Bednarkiem).

A co do TZG i Stefano, to gratsy dla niego. Jeśli zaistnieje w śpiewaniu, to ma szansę utrzymać fejm na dłużej. TZG w końcu pójdzie do piachu, a "zainteresowanie" tańcem przeciętnego Kowalskiego kończy się raczej tylko na takich programach. Chyba, że posunie Piroga... ze stołka jurorskiego i pójdzie głupeczkować do Szubi-Dubi-Can-Dance. Maseraka też mogliby wkręcić do jakiegoś dziwnego programu, to i z nim byłby wreszcie spokój w TZG. Niech sobie na przykład do wody poskacze. Fanki z pewnością byłyby zachwycone.

steph
3rd voted out
Kontakt:

Post autor: steph »

Co do Małych Gigantów - nie do końca się z Tobą zgodzę,
moze taka opinia panuje wsród młodszych widzów.
Jednakże rozmawiając z kilkoma sąsiadkami moich rodziców (starsze Panie noszące charakterystyczne 'berety') - słyszałam tylko głosy zachwytu nad każdym, występującym w tego typu programach, dzieckiem.
Nawet jeśli fałszowało koszmarnie/śpiewało patetyczne pieśni - było "śliczne, mądre, dojrzałe, zdolne i super że wygrało"

Polacy kochają litować się nad biednymi obcokrajowcami, małymi dziećmi, ludźmi 'z historią' - przykładów w talent szołach mamy tego bez liku...

Awatar użytkownika
ciriefan
sole survivor
Kontakt:

Pierwszą oficjalnie potwierdzoną uczestniczką jest modelka Kamila Szczawińska, która zatańczy z Maserakiem. Czyli szykuje się pewnie kolejna edycja pod tytułem "who the fuck are they?", skoro takie nazwisko wypuścili jako pierwsze...

Awatar użytkownika
tombak90
sole survivor
Kontakt:

Co do Małych Gigantów - nie do końca się z Tobą zgodzę,
moze taka opinia panuje wsród młodszych widzów.
Jednakże rozmawiając z kilkoma sąsiadkami moich rodziców (starsze Panie noszące charakterystyczne 'berety') - słyszałam tylko głosy zachwytu nad każdym, występującym w tego typu programach, dzieckiem.
Nawet jeśli fałszowało koszmarnie/śpiewało patetyczne pieśni - było "śliczne, mądre, dojrzałe, zdolne i super że wygrało"

Polacy kochają litować się nad biednymi obcokrajowcami, małymi dziećmi, ludźmi 'z historią' - przykładów w talent szołach mamy tego bez liku...
TVN ma trochę na pieńku z "charakterystycznymi beretami", więc może jest nadzieja, że mimo wszystko nie zasiądą przed TV zbyt tłumnie i ten pokraczny program się nie utrzyma :D
Pierwszą oficjalnie potwierdzoną uczestniczką jest modelka Kamila Szczawińska, która zatańczy z Maserakiem. Czyli szykuje się pewnie kolejna edycja pod tytułem "who the fuck are they?", skoro takie nazwisko wypuścili jako pierwsze...
No do jasnej ciasnej. Zawsze tak samo. Najpierw ma niby być wiara typu Kasprzyk, Cugowscy, Szyce, Okupniki, a kończy się na takich..... Kamilach Szczawińskich :lol:

To ja może napiszę już z góry, w razie gdybym za cztery miesiące zapomniał - TO BYŁ WSPANIAŁY SEZON :lol:

Awatar użytkownika
ciriefan
sole survivor
Kontakt:

Kolejnym spekulowanym uczestnikiem jest aktor Łukasz Garlicki.

Awatar użytkownika
ciriefan
sole survivor
Kontakt:

Łukasz Garlicki jest drugim oficjalne potwierdzonym zawodnikiem.

Anna Lewandowska i Sara Boruc obie ogłosiły, że odrzuciły propozycję.

Awatar użytkownika
ciriefan
sole survivor
Kontakt:

Kolejne spekulowane nazwiska to surfer Wojtek Brzozowski i aktor Krzysztof Wieszczek. Coraz większa żenada :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne reality show i programy tv”