Imię (wiek): Joaquin Souberbielle, 27
Plemię: białe kołnierzyki (Masaya)
Miejsce zamieszkania: Valley Stream, N.Y.
Zawód: dyrektor ds. marketingu
Osobisty powód do dumy: Prowadzenie życia, które pozwoliło mi dogadzać sobie i doświadczyć tak wiele piękna, które świat ma do zaoferowania
Hobbies: podróże, sport i fitness
Życiowa inspiracja: Derek Jeter za jego poświęcenie, impas i wybór kobiet oczywiście.
Ulubiony sport: rugby
Irytują mnie: ludzie, którzy nie mają zdrowego rozsądku
3 słowa, którymi się opiszesz: towarzyski, charyzmatyczny i otwarty
Którego zawodnika przypominasz: Nie jestem jak żaden były zawodnik. Po raz pierwszy zobaczycie kogoś takiego jak ja. Obiecuję, że wam się to spodoba.
3 rzeczy, które byś zabrał na wyspę: Alkohol, bo wszystko jest lepsze po alkoholu. Głośniki z muzyką dla rozrywki i to jest wszystko, czego potrzebujemy. Dodajmy jedno do drugiego i mamy imprezę!
Powód bycia w grze: Zabieram swoje zdolności do Survivora, żeby pokazać światu moje fizyczne umiejętności i nieustępliwą wolę wygrania za wszelką cenę, oczywiście.
Dlaczego przetrwasz: Zawsze potrafiłem znaleźć sposób, żeby przetrwać w każdej sytuacji, jaką życie we mnie rzuciło. Jestem pewien, że sobie poradzę.
Dlaczego wygrasz: Zostanę zwycięzcą, ponieważ posiadam wszystkie atrybuty potrzebne do wygrania tej gry. Jestem sprytny, towarzyski i niewiarygodnie wysportowany.
https://www.youtube.com/watch?v=yZMpwGBDTNA