Ja stawiam, że tym razem #WokalistkaFaworytkaiGwiazdaEdycji wygra, a więc Cleo lub Media Ekspert. Nie chce mi się wierzyć, żeby trzeci sezon z rzędu kazali się komuś takiemu zadowolić ochłapami w postaci drugiego miejsca. Druga z nich (prawdopodobnie Media Ekspert) pewnie niespodziewanie i tragicznie dostanie kopa na odcinek przed finałem, żeby była jakaś niespodzianka.
Ef dwa dopełni pewnie Maserak (chyba, że ta jego uczennica będzie jakaś wyjątkowo nieszczęśliwa) lub któryś z tych gogusiów-randomów z "Wiecznie Pierwszej Miłości", który podbije serca hot trzynastek.
Co do Marysi, zgadzam się z przedmówcą. Sama w sobie poszłaby do piachu raczej szybko, bo na baletnicę mi nie wygląda, ale Stefano dociągnie ją do tego F5. To i tak najniższy możliwy plejsment, jaki można sobie dla niego wyobrazić przy jedenastu parach, więc i tak kilka fanek popełni pewnie samobójstwo połykając nożyczki do plastyki. Podobnie przekichane ma tym razem Bożka, pewnie wyzionie ducha gdzieś na etapie dwóch trzecich programu, bo sportowcy do arcymistrzów tańca raczej nie należą.
Rzeczywiście, raczej wygra kobieta. Mało kto zdaje sobie z tego sprawę, ale ostatni sezon wygrał tak naprawdę facet, więc teraz będą mogli z czystym sumieniem powrócić do matriarchatu
Ja osobiście, trochę na przekór, najcieplejsze życzenia ślę w stronę Rudego i Nowej Tancerki, choć zdaje sobie sprawę, że pewnie będą już głęboko pod ziemią zanim/o ile zdecyduję się obejrzeć któryś odcinek.
Sumując, prawdopodobna według mnie kolejność dostawania headshotów:
- niejaki Mohr lub niejaki Pniewski
- niedoszła Karolakowa
- Rudy z Ojca Mateusza
- Kochanek
- Uniatowski
- Bożenka & Kadziewicz
- Marysia & Stefano
- niejaki Mohr lub niejaki Pniewski
- Media Ekspert, ewentualnie Cleo
- Maserak
- and the winner iiiiisss Cleo, ewentualnie Media Ekspert