"Jeden z uczestników obejmuje nową strategię oraz poprawia swoją grę socjalną. Natomiast drugi uczestnik ryzykuje wszystko postanawiając stawić opór swojemu sojuszowi. "
PROMO
I odpowiedź Monici z jej pożegnalnej konfy :PGienek napisał:
Pokazała to co potrafi najlepiej czyli zero w zadaniach,zero gry,zero socjalu.
Biorąc pod uwagę jak bardzo ich obecność w grze jest ignorowana to obstawiałbym pierwszą piątkę jurorów. Wydaje mi się, że ktokolwiek utrzyma się przy życiu z żółtych tj. Tasha i Andrew - dołączą się do Jeremyego, tym bardziej, że wcześniej grali razem. Co zrobią Abi i Woo jest wielką niewiadomą, ale pewnie nic rozsądnego.Ciekawe jak długo ta piątka będzie trzymać się razem, ale jeśli zachowają swoją lojalność to mogą po połączeniu przejąć na początku kontrolę.
Ogólnie mam podobne wrażenie, że żółci i różowi połączą siły przeciwko najmocniejszym i najliczniejszym niebieskim. Ale mam nadzieję, że się mylimy, bo jednak ten sojusz bardziej mi odpowiada niż jakiś z JeremymKobra pisze:Biorąc pod uwagę jak bardzo ich obecność w grze jest ignorowana to obstawiałbym pierwszą piątkę jurorów. Wydaje mi się, że ktokolwiek utrzyma się przy życiu z żółtych tj. Tasha i Andrew - dołączą się do Jeremyego, tym bardziej, że wcześniej grali razem.Ciekawe jak długo ta piątka będzie trzymać się razem, ale jeśli zachowają swoją lojalność to mogą po połączeniu przejąć na początku kontrolę.
Raczej to co nam odpowiada to oni mają gdzieś :DUmbastyczny pisze:Ogólnie mam podobne wrażenie, że żółci i różowi połączą siły przeciwko najmocniejszym i najliczniejszym niebieskim. Ale mam nadzieję, że się mylimy, bo jednak ten sojusz bardziej mi odpowiada niż jakiś z JeremymKobra pisze:Biorąc pod uwagę jak bardzo ich obecność w grze jest ignorowana to obstawiałbym pierwszą piątkę jurorów. Wydaje mi się, że ktokolwiek utrzyma się przy życiu z żółtych tj. Tasha i Andrew - dołączą się do Jeremyego, tym bardziej, że wcześniej grali razem.Ciekawe jak długo ta piątka będzie trzymać się razem, ale jeśli zachowają swoją lojalność to mogą po połączeniu przejąć na początku kontrolę.
:?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość