Dancing With The Stars. Taniec z Gwiazdami

ODPOWIEDZ
Lana Warrior
7th voted out
Kontakt:

Post autor: Lana Warrior »

Małgorzata i Stefano odpadli.

Awatar użytkownika
Jack
sole survivor
Kontakt:

Post autor: Jack »

Ja mam nadzieję, że "Włączamy niskie cenyyy" nie wygra tego programu. W sumie jest mi obojętne czy wygra Kadziewicz czy Cleo (chociaż wolałbym wygraną Kadziewicza :D) tylko nie ona.

Awatar użytkownika
tombak90
sole survivor
Winners at War: Tony
Survivor AU All Stars: David
Kontakt:

Post autor: tombak90 »

Ja stawiałem na Cleo, ale teraz nie jestem już taki pewien. Po tym, jak wykreowali wzruszającą historyjkę Media Ekspert, która, jak twierdzi w wywiadach, "dostała drugie życie", aż się prosi, żeby skończyło się to takim maksymalnym happy endem :lol: No bo czyż to nie byłoby piękne? No żesz oczywiście, że piękne :lol: Chlip. Nie wiem co prawda, jak która tańczy, ale j*bać, nieważne, ważne, że chlip.
"Dziś prawdziwych villainów już nie ma..."

Awatar użytkownika
ciriefan
sole survivor
Winners at War: Natalie
Survivor AU All Stars: Shonee
Kontakt:

Post autor: ciriefan »

No akurat Kadziewicz kompletnie nie zasługuje na wygraną - zdecydowanie tanecznie odstaje od pozostałej dwójki. Nie zdziwię się jednak, jak wygra, bo to ostatnia osoba z Polsatu. Z kolei Lisowska jest jedną z najlepszych tanecznie osób w historii, a na pewno najlepsza z edycji Polsatowskich (już nie pamiętam tak dobrze tych TVNowskich, ale na pewno jest w ścisłej czołówce). Jazz z ostatniego odcinka - nie do poznania, kto tancerz a kto gwiazda. Pomijając moje osobiste preferencje, obiektywnie to zwycięstwo jej się należy. Ale co zadecydują producenci, dopiero się przekonamy. Ogólnei stawiam, że Lisowska teraz odpadnie, 2 miejsce zajmie Cleo, a wygra Kadziewicz.

Awatar użytkownika
Jack
sole survivor
Kontakt:

Post autor: Jack »

Może i Kadziewicz nie tańczy dobrze, ale lubię jak komentuje siatkówkę :D Chociaż czasem jest niesprawiedliwy w swoich ocenach to jednak lubię go za to. Kiedyś za nim nie przepadałem i on był dość kontrowersyjnym sportowcem. Z drugiej strony nie znoszę Lisowskiej i ludzie chyba też nie. A wszystko przez wiadomą reklamę.

Awatar użytkownika
tombak90
sole survivor
Kontakt:

Warto też zauważyć, że Kadziewicz dyma Bożenkę, co może stać się przyczyną dodatkowych kilku esków. J*bać małżeństwo, nie zawsze ma się okazję wygrać Taniec z Gwiazdami :D

Kobra
sole survivor
Kontakt:

Post autor: Kobra »

Ej, jak wygra Lisowska to można będzie uznać, że to najsłabsza zwyciężczyni, bo jak dotąd żaden zwycięzca nie był nigdy w najsłabszej dwójce/wyeliminowany ;D

I tak wygra Cleo. Szoku nie będzie, chyba że zrobią powtórkę z poprzedniego sezonu. Już przed programem można było domyślić się, że wygra Cleo, Lisowska, Cieślak; raz są popularne, dwa są ładne, trzy miały znanych partnerów. Czasem tęsknię za takimi edycjami jak 1-3 - gdzie nie było jeszcze nudno, ale za to w miarę obiektywnie.

Awatar użytkownika
ciriefan
sole survivor
Kontakt:

Warto też zauważyć, że Kadziewicz dyma Bożenkę
Przekonałeś mnie, kibicuje mu! :D

Awatar użytkownika
tombak90
sole survivor
Kontakt:

Ja też, podobno Bożenka łatwo nie daje :(

Lana Warrior
7th voted out
Kontakt:

Cleo odpadła i mam nadzieję że wygra Lisowska bo Kaczorowskiej nie cierpię.

Kobra
sole survivor
Kontakt:

Post autor: Kobra »

Cleo odpadła
Obrazek
Ogólnie.

Z całym szacunkiem (pomijam fakt na jakiej ściemie ukręcili aferę z Lisowską, bo dowodów nie ma), ale jedyną osobą, która nie odpadła z tej edycji jest Bożenka z Klanu, a więc #TeamBożenka XD

Awatar użytkownika
ciriefan
sole survivor
Kontakt:

No jestem w szoku. Serio Lisowska, która spadła z 3 miejsca na ostatnie, nagle ma najwięcej głosów? W ogóle wczorajszy odcinek przeszedł granice ustawki, żeby ostatecznie w 3 rundzie Cleo i Kadziewicz mieli remis. Jeśli ta czacza Kadziewicza była na 40 to ja jestem prawdziwą Cirie. Okej, może i za postęp od ostatniej czaczy, ale... Można wziąć pod uwagę chociaż fakt, że wcześniej w tym samym odcinku Lisowska dostała 8 za czaczę od Malitowskiego za jakieś tam dwa, jak sam przyznał, szczególiki (jej nogi w czaczy, wszyściutko w punkcik, no można było dojść oglądając <3 ), to raczej ciężko jest mówić o jakimkolwiek sprawiedliwym ocenianiu.

I tak, zdaję sobie sprawę, że to nie turniej tańca tylko program rozrywkowy. Zdaję sobie sprawę, że tak naprawdę liczy się popularność (a przynajmniej powinna się liczyć, gdyby wierzyć w to, że głosy naprawdę się liczą a nie zdanie producentów). Ale zarówno w UK jak i USA wygrywa zawsze ktoś, kto jest co najmniej z top 3 technicznie (pominę irytujący fakt, że tam też ulubieni tancerze produkcji otrzymują co sezon najpopularniejsze bądź najsprawniejsze gwiazdy i mamy Keo, który co sezon odpada 1 albo 2 i mamy Dereka, którego najgorszy wynik to chyba eliminacja w półfinale). No ale pomijając faworyzację tancerzy, jednak zawsze finał to pojedynek grupki najlepszych. A więc da się ? Da się. Niestety ustawki Polsatu są tak żenujące, że w tych polsatowskich edycjach jak na razie co sezon mieliśmy zwycięzcę słabego (Zając), przeciętnego (Siekiewicz) i no okej, w miarę dobrego (Wieszczek). Zawsze jednak jest ten sam schemat - jedna z najlepszych par odpada w top 3, w finale mamy drugą z najlepszych par i kogoś o wiele słabszego. I jak na razie 3 na 3 wygrał ten słabszy.

Już wolałbym, żeby Lisowska odpadła, bo miałbym powód do nie oglądania finału. Czy Polsat zaskoczy? Wątpię. Dlaczego? Bo Kadziewicz pracuje w Polsat Sport, gdzie sponsorem siatkówki jest Plus będący przez przypadek sponsorem TzG. Czy jednak się miło zaskoczę? Będę w szoku. A Cleo szkoda, bo jej pojedynek z Eweliną byłby o wiele ciekawszy i ten finał jej się należał.

Awatar użytkownika
tombak90
sole survivor
Kontakt:

No to już teraz tylko czekać aż Dobry Wojak Kliment im się zbuntuje i rozmarze Ninie knedlika na pysku. Jako jedynemu z tych wiecznie obecnych lalusiów, jeszcze nigdy nie udało mu się namówić producentów na zwycięstwo :lol: A teraz okazja była jak nigdy, bo Maserak dmucha rany Zosi Zosińskiej, a Stefano dostał słabiaka. Ja bym coś z tym zrobił, no trzeba się cenić. W przyszłym sezonie albo wygrywam, albo arrivederci Roma, idę skakać do wody.

Lana Warrior
7th voted out
Kontakt:

Ewelina Lisowska wygrała tę edycje.

Luukas
6th voted out
Kontakt:

Post autor: Luukas »

W finale kibicowałem Ewelinie, chociaż wiele osób pisało, że jest niemiła i.t.d ja uważam, że pokazała się od tej milszej strony. Bardzo zasłużyła na zwycięstwo, ale wszyscy mówią tylko o tym jak to ona odpadła i nie ma szans na wygraną, bo żaden zwycięzca dotąd nie odpadł (bla, bla, bla). No do cholery ja już bym wolał, żeby wygrał Uniatowski, niż robić z Bożenki drugiego Stefano damskiej wersji. Sezon najbardziej nieprzewidywalny jak dotąd w polsacie. Wydaje mi się, że mimo wszystko miała wygrać Cieślak, ale po tym jak została kaleką i zrezygnowała wpadli na pomysł, aby happy endem zakończył się powrót Lisowskiej, która tańczyła bardzo dobrze. Podsumowując Polsat sam sobie narobił kontrowersji wyrzucając Lisowską, a potem dając jej wygrać.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne reality show i programy tv”