steph pisze:
co do typowania Agenta. Wg mnie odpada Mrozowska i Urbański (mają już na plecach spory target więc zbyt oczywiste wybory)
Nie typowałabym też Pakera czy Szpaka, Eva też chyba tylko lubi mieszać. Jabłczyńska jest hiperirytującą przemądrzałą kujonką z poczuciem wyższości, ale moim zdaniem agentem nie jest.
w kręgu moich obserwacji są nadal:
- Sieradzki (chociaż coraz mniej bo przez jego alienację jest też dość oczywistym wyborem)
- Antek - ale jeśli by się okazało, że to on, to twist z odpadnięciem i przywróceniem byłby dla mnie najbardziej beznadziejnym i oczywistym ever
- Tajnerowa - bo niczym się póki co nie wyróżniła, ani na tak ani na nie
- czarna laska (Sylwia?) - jak wyżej ale zejscie ze sciany dało mi do myślenia
- Szafiarka Tamara - wg mnie jest bardzo nieoczywistym celem, chyba jeszcze nikt nie powiedział jej imienia w typowaniu, a po wypowiedziach wydaje się że ma trochę wiecej w głowie, niz na 1 rzut oka sie wydaje
a to spojlerów dotyczących kolejnosci odpadania juz nie mamy, także nawet zaczynam powoli czekać na kolejny odcinek

bez sensu trochę ta Twoja analiza, wszędzie piszesz że to oczywiste wybory, ale właśnie na tym gra polega, że agent musi przeszkadzać i utrudniać. Chyba najgłupszym rozwiązaniem było by wybieranie Agenta, który po prostu jest, nie uważasz?
Czarna laska, czy też Tajnerowa to tło. Praktycznie nic nie wnoszą do programu i podzielą los tej modelki co dziś odpadła..
Co do zejścia to byłem pewny na 100% procent że ta laska nie zejdzie, bo już w poprzedni zadaniu miała spore problemy aby w ogóle wjechać windą na te kotły. Jej osobowość jest tak beznadziejna, że nie ma szans by była agentem.
Sieradzky, tu jest ciężki orzech do zgryzienia, niby pasuje na agenta po względem osobowości, no ale.. też jest bierny, każdy miał podejrzenia bo zszedł z góry, no ludzie :P Jest niewidoczny i cały czas użala się nad sobą.
Niby jest maskotką TVN no ale to by był niewypał ,biorąc dotychczasowy etap gry.
Antek z tym skreślaniem nazw ulicy to beka, jego cięte riposty chyba mu się odbijają teraz jak to ogląda, duże prawdopodobieństwo, że może być agentem.
Na 85% agentem jest facet, tak wynika z typowania uczestników np. mięśniak typował Maślaka i nie odpadł, Tamara Antka i Sieradzky też..
Jedynie Mrozowska tutaj jest niepewna jak dla mnie, może ona właśnie chciała żeby być na targecie i wtedy każdy by pomyślał, że zbyt oczywiste, no nie wiem.
Jeszcze jest Hubert, tutaj dyktando pokazało, że gra czyście, czyżby blef?
W ogóle Tamara jest super i Szpak, mocno im kibicuje!