frasiek pisze: ↑30 maja 2017, 22:27
MD gratulacje wygranej partii tysiąca.
Hahaha, dziękuję! Serio prowadziłam pomimo tego, że nigdy nie skończyliśmy bo nas przemieszali
Tak czy siak, byłam i nadal jestem mega dumna z chłopaków, że doszli razem do finału! Tutaj odpowiadając na pytanie Jacka, na pewno bym głosowała na Konrada, nie mam pojęcia jakby Satis odpowiadała, ale Stach trochę powycinał ich odpowiedzi zupełnie nie na temat, może szkoda, bo jako jurorzy mieliśmy mega WTF - O CZYM ONI MÓWIĄ XD
Swój głos i uzasadnienie nadal podtrzymam, pomimo tego że zarówno Konrad i Kamil twierdzą, że drugi nic nie robił, to wg mnie grali bardzo podobnie, a w moim odczuciu Konrad trochę bardziej musiał strategicznie się namęczyć żeby dojść do F2, bo może Kamil strategicznie grał podobnie, ale co by nie robił i tak by tam się znalazł, chyba większość nie była zdecydowana na kogo zagłosuje i dla każdego jakiś niuans zdecydował.
I tak podsumowując edycje, było naprawdę fajnie i gra była dużo ciekawsza niż kamera to oddaje, bo w warunkach mini mało było kręcone, więc jak ktoś na to narzeka - BYŁO SIĘ ZGŁOSIĆ, WTEDY BYŁABY "DUŻA" NIDA

Więc mega podziękowania dla Stacha, że jednak się udało coś zorganizować, dla Agnieszki za wytrwałość pomimo miłości do tej formy spędzania wakacji

no i Andrzej też wielkie dzięki, że wszyscy poświęciliście na tę zabawę swój!
Oby do kiedyś, czy to ten format i formuła czy nie