Big Brother 19
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
Big Brother 19
Dyskusja o 19. edycja amerykańskiego Big Brothera, która emitowana będzie latem 2017 roku.
http://tvline.com/2016/08/10/big-brothe ... 19-20-cbs/
http://tvline.com/2016/08/10/big-brothe ... 19-20-cbs/
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
- Kamel
- 5th jury member
- Winners at War: Parvati
- Survivor AU All Stars: Shonee
- Kontakt:
Big Brother 19
Widzialem to wcześniej na Facebooku i mam nadzieję, że produkcja przeczytała wszystkie 927 komentarzy(których teraz jest pewnie więcej), w którym wszyscy piszący hejtowali ten pomysł z całego serca.
nie ma edycji nie ma podpisu
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
Big Brother 19
Ale z drugiej strony, to byłaby niezła promocja dla programu. W końcu ktoś charakterystyczny, a nie kolejna modelka czy pielęgniarka.
- Kamel
- 5th jury member
- Kontakt:
Big Brother 19
Mozna tak powiedzieć, ale mowiac szczerze po poprzednim Hantzie w BB wątpie ze wezmą kolejnego xd
nie ma edycji nie ma podpisu
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
Big Brother 19
Poprzedni nie był aż tak znany. Można mu wiele zarzucić, ale na pewno wzbudził sporo emocji
Z tego co czytałem to Robyn Kass zapowiada, że ten sezon będzie inny niż poprzednie, również pod względem uczestników. Odnoszę wrażenie, że co roku mówi to samo Pozostaje mieć nadzieję, że w tej edycji rzeczywiście wprowadzą jakieś zmiany i przestaną wybierać tylko uczestników w wieku 21-30 lat.
Z tego co czytałem to Robyn Kass zapowiada, że ten sezon będzie inny niż poprzednie, również pod względem uczestników. Odnoszę wrażenie, że co roku mówi to samo Pozostaje mieć nadzieję, że w tej edycji rzeczywiście wprowadzą jakieś zmiany i przestaną wybierać tylko uczestników w wieku 21-30 lat.
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
Big Brother 19
Plotki dotyczące nowej edycji.
Mam nadzieję, że ktoś to sobie wymyślił i ten sezon nie będzie edycją drugich szans.
Z tej listy to jedynie Porsche i Vanessa mogą kiedyś tam powrócić. Pozostali niech nawet o tym nie myślą
Mam nadzieję, że ktoś to sobie wymyślił i ten sezon nie będzie edycją drugich szans.
Z tej listy to jedynie Porsche i Vanessa mogą kiedyś tam powrócić. Pozostali niech nawet o tym nie myślą
-
- sole survivor
- Winners at War: Natalie
- Kontakt:
Big Brother 19
Troll jak nic. Za dużo ludzi.
btw Dewin Szepart XD
Kto normalny chce oglądać Liz albo Miszel? A dla Victora to byłaby już... raz... dwa... czwarta szansa XD
btw Dewin Szepart XD
Kto normalny chce oglądać Liz albo Miszel? A dla Victora to byłaby już... raz... dwa... czwarta szansa XD
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
Big Brother 19
Cast ogłoszony zostanie w poniedziałek, 19 czerwca.
Wyciekły jednak opisy uczestników. http://us.blastingnews.com/showbiz-tv/2 ... 67563.html
Jeżeli ta lista się potwierdzi to wśród osób uczestniczących w najnowszym sezonie będzie były uczestnik/uczestniczka "Survivor". Od kilku tygodni spekuluje się o udziale Cirie
Wyciekły jednak opisy uczestników. http://us.blastingnews.com/showbiz-tv/2 ... 67563.html
Jeżeli ta lista się potwierdzi to wśród osób uczestniczących w najnowszym sezonie będzie były uczestnik/uczestniczka "Survivor". Od kilku tygodni spekuluje się o udziale Cirie
-
- sole survivor
- Winners at War: Natalie
- Kontakt:
Big Brother 19
Ej, od razu przed oczami pojawił mi się te dziwoląg z WA co biegał na golasa z Szirin. XDa hipster with a beard.
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
Big Brother 19
Jest coraz więcej plotek. Niektóre z nich są naprawdę zabawne
Widziałem, że zagrać mają m.in. Shelby i Justin z BB Over The Top, Courtney z Survivor 15, Godfrey z BB Canada, Clay, Shelli, Jessica z BB8 i Brooke z TAR.
Niektórzy piszą, że będą sami nowi uczestnicy. Ktoś nawet podał ich pochodzenie
I zapomniałbym o najważniejszej osobie, jakiejś najlepszej przyjaciółce Nicole Franzel.
Chyba w tym roku nie doczekamy się wcześniejszych informacji o uczestnikach ze sprawdzonego źródła.
Widziałem, że zagrać mają m.in. Shelby i Justin z BB Over The Top, Courtney z Survivor 15, Godfrey z BB Canada, Clay, Shelli, Jessica z BB8 i Brooke z TAR.
Niektórzy piszą, że będą sami nowi uczestnicy. Ktoś nawet podał ich pochodzenie
I zapomniałbym o najważniejszej osobie, jakiejś najlepszej przyjaciółce Nicole Franzel.
Chyba w tym roku nie doczekamy się wcześniejszych informacji o uczestnikach ze sprawdzonego źródła.
- tombak90
- sole survivor
- Winners at War: Tony
- Survivor AU All Stars: David
- Kontakt:
Big Brother 19
Maksymilian to się raczej po tej widowiskowej kompromitacji zamknął przed światem i siedzi w swoim wiktoriańskim pokoiku przy lampie naftowej, gryzmoląc kolejne eseje o Survivor.dziwoląg z WA co biegał na golasa z Szirin. XD
Tej no jeśli faktycznie wystąpią Cirie i Russell, to już po prostu nie ma ch^ja, I fuck my own rules i siadam do oglądania tego sezonu już terazzaraz na bieżąco, choćby miał mnie zasypać grad spoilerów z poprzednich niewidzianych edycyj.
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
Big Brother 19
http://hollywoodlife.com/pics/big-broth ... testant-10
Nie wygląda to źle. Mam nadzieję, że każdy z uczestników będzie chciał grać, a nie tylko asystować innym.
Nie wygląda to źle. Mam nadzieję, że każdy z uczestników będzie chciał grać, a nie tylko asystować innym.
- Mikki
- 4th jury member
- Kontakt:
- Kamel
- 5th jury member
- Kontakt:
Big Brother 19
ten jhouse <3
ciekawe czy pomyślą, że te dolary nascianach są real
ciekawe czy pomyślą, że te dolary nascianach są real