Azja Express / Ameryka Express / Afryka Express
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
- tombak90
- sole survivor
- Winners at War: Tony
- Survivor AU All Stars: David
- Kontakt:
- tombak90
- sole survivor
- Kontakt:
Wiemy już, kto będzie pluskał się w Gangesie, ujeżdżał słonie i podpierdzielał owoce biednym hinduskim dzieciom. Oto lista uczestników "India Express" (nieoficjalna, ale zapewne prawdziwa, bo powstała na bazie fotek napstrykanych "gwiazdom" przed wylotem na kręcenie):
*Marta Wierzbicka (aktorka) wraz ze swoimi nieodłącznymi "wielkimi k*rwami" oraz koleżanką,
*Stanisław Karpiel-Bułecka (wokalista, notorycznie mylony z Sebastianem, co mu bynajmniej nie przeszkadza) wraz z kolegą,
*Antoni Pawlicki (aktor) wraz z kolegą,
*Michał Piróg (prezenter) wraz z "kolegą",
*Dorota Gardias (pogodynka, prezenterka i tefałenowska gwiazda wszelaka) wraz z koleżanką,
*Tymon Tymański (muzyk) wraz z synem Lucasem (córeczka Dżesika została zapewne w domu),
*Zuzanna Bijoch (modelka) z siostrą,
*Joanna Przetakiewicz (ostatnia dupa Kulczyka, teraz oczywiście projektantka, modystka, biznesłomen, zasłużona artystka, itp) oraz Łukasz Jakóbiak (gwiazda internetów).
Niestety, zobaczymy jak wyżej wymieniona gromadka bierze się za mordy dopiero jesienią.
*Marta Wierzbicka (aktorka) wraz ze swoimi nieodłącznymi "wielkimi k*rwami" oraz koleżanką,
*Stanisław Karpiel-Bułecka (wokalista, notorycznie mylony z Sebastianem, co mu bynajmniej nie przeszkadza) wraz z kolegą,
*Antoni Pawlicki (aktor) wraz z kolegą,
*Michał Piróg (prezenter) wraz z "kolegą",
*Dorota Gardias (pogodynka, prezenterka i tefałenowska gwiazda wszelaka) wraz z koleżanką,
*Tymon Tymański (muzyk) wraz z synem Lucasem (córeczka Dżesika została zapewne w domu),
*Zuzanna Bijoch (modelka) z siostrą,
*Joanna Przetakiewicz (ostatnia dupa Kulczyka, teraz oczywiście projektantka, modystka, biznesłomen, zasłużona artystka, itp) oraz Łukasz Jakóbiak (gwiazda internetów).
Niestety, zobaczymy jak wyżej wymieniona gromadka bierze się za mordy dopiero jesienią.
"Dziś prawdziwych villainów już nie ma..."
-
Kobra
- sole survivor
- Winners at War: Natalie
- Kontakt:
- tombak90
- sole survivor
- Kontakt:
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
Ta jego znajoma "Ellenopodobna" mogłaby wystąpić w nim parze. To mogłaby być niezła promocja dla programu oraz Jakóbiaka.Kobra pisze:Jakóbiak nie będzie w parze z Ellen?!
Program chyba nie będzie nazywać się "Indie Express", ponieważ wyścig rozgrywać będzie się również na Sri Lance.
Podobno gwiazdy pchały się do TVNu drzwiami i oknami, żeby wziąć udział w kolejnej odsłonie "Azji Express", a oni wybierają Karpiela? I to tego mniej znanego?
Dziwię się, że Pawlicki bierze udział w czymkolwiek emitowanym na TVN. Może dostał pozwolenie od prezesa Kurskiego jak Chylewska na Taniec z Gwiazdami? A może on tam został wysłany w roli szpiega?
- tombak90
- sole survivor
- Kontakt:
Dostał kulkę w "Komisarzu Alexie", to co ma tam jeszcze robić, kwitnąć? Widocznie szuka nowych szefów, a jak wiadomo, najskuteczniej to robić głupeczkując w ich sztandarowych rijaliti :D
A Karpieli to może i sam Edek pomylił. Kariera tego drugiego bazuje na byciu mylonym z pierwszym, więc wszystko się zgadza.
A Karpieli to może i sam Edek pomylił. Kariera tego drugiego bazuje na byciu mylonym z pierwszym, więc wszystko się zgadza.
"Dziś prawdziwych villainów już nie ma..."
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
-
frasiek
- sole survivor
- Kontakt:
- Kamel
- 5th jury member
- Winners at War: Parvati
- Survivor AU All Stars: Shonee
- Kontakt:
Azja Express
2x01
Premiera nowego sezonu mi się bardzo podobała! Intro na początku, na tej wielkiej skale-czyjaktosietamnazywa było epic. Jak zwykle w polskich programach tego typu było bekowo. Zadania okey, to ze słoniem najlepsze, to z odpadami słonia mniej, ale ujdzie. Zaskoczeniem jest to, ze damskie drużyny zdominowały.
Joanna jest śmieszna, ale i tak największą queen jest Marta. Jej otwieranie pudełka, jej wchodzenie na słonia, jej łapanie stopa, jej teksty <3. Moja faworytka 100%...no i razem z Oliwią zowniły odcinek 1st/1st <3. Liczę na to, że będą się ściągać jeszcze długo.
Premiera nowego sezonu mi się bardzo podobała! Intro na początku, na tej wielkiej skale-czyjaktosietamnazywa było epic. Jak zwykle w polskich programach tego typu było bekowo. Zadania okey, to ze słoniem najlepsze, to z odpadami słonia mniej, ale ujdzie. Zaskoczeniem jest to, ze damskie drużyny zdominowały.
Joanna jest śmieszna, ale i tak największą queen jest Marta. Jej otwieranie pudełka, jej wchodzenie na słonia, jej łapanie stopa, jej teksty <3. Moja faworytka 100%...no i razem z Oliwią zowniły odcinek 1st/1st <3. Liczę na to, że będą się ściągać jeszcze długo.

nie ma edycji nie ma podpisu
- Meciek
- sole survivor
- Winners at War: Sophie
- Kontakt:
Azja Express
2x01
Świetna premiera sezonu! Praktycznie każda para została jakoś pokazana (może z wyjątkiem modelek, bo ich było najmniej).
Zadania były świetne (oprócz tego z odchodami słonia), to ze słoniem i puzzlami było świetne, tak samo jak to z szafirami (no i Przetakiewicz mówiąca, że idealne zadanie dla niej, a potem wszystko źle to był moment odcinka).
Ogólnie póki co jest całkiem zabawnie, bo wiadome, że początek. Z par najbardziej zapamiętałem Martę i jej koleżankę, które były bohaterkami odcinka, ich teksty, zachowanie, Marta mająca meltdown na samym początku i ich "jesteśmy ostatnie", a potem pierwsze było genialne. Polubiłem też Dorotę i sobowtóra Evy Haliny Rich, kibicuję też modelkom. Polubiłem Przetakiewicz, ale jej partnera niekoniecznie. Z tych 'śmiesznych' par najbardziej lubię Tymona i Lucasa, ale wątpię, że długo wytrwają, śmieszny był też Piróg i to, że połowa jego airtime'u w tym odcinku to było gadanie o portalach plotkarskich.
Rozbawił mnie też moment, kiedy Szulim Badziak Woźniak-Starak zapytała się Jakóbiaka, czy zwizualizował sobie miejsce w pierwszej trójce.
Najbardziej denerwował mnie partner Antka, który zachowywał się na tym etapie, jakby to był finał.
Czekam na kolejny odcinek.
Świetna premiera sezonu! Praktycznie każda para została jakoś pokazana (może z wyjątkiem modelek, bo ich było najmniej).
Zadania były świetne (oprócz tego z odchodami słonia), to ze słoniem i puzzlami było świetne, tak samo jak to z szafirami (no i Przetakiewicz mówiąca, że idealne zadanie dla niej, a potem wszystko źle to był moment odcinka).
Ogólnie póki co jest całkiem zabawnie, bo wiadome, że początek. Z par najbardziej zapamiętałem Martę i jej koleżankę, które były bohaterkami odcinka, ich teksty, zachowanie, Marta mająca meltdown na samym początku i ich "jesteśmy ostatnie", a potem pierwsze było genialne. Polubiłem też Dorotę i sobowtóra Evy Haliny Rich, kibicuję też modelkom. Polubiłem Przetakiewicz, ale jej partnera niekoniecznie. Z tych 'śmiesznych' par najbardziej lubię Tymona i Lucasa, ale wątpię, że długo wytrwają, śmieszny był też Piróg i to, że połowa jego airtime'u w tym odcinku to było gadanie o portalach plotkarskich.
Rozbawił mnie też moment, kiedy Szulim Badziak Woźniak-Starak zapytała się Jakóbiaka, czy zwizualizował sobie miejsce w pierwszej trójce.
Najbardziej denerwował mnie partner Antka, który zachowywał się na tym etapie, jakby to był finał.
Czekam na kolejny odcinek.
- Roxy
- sole survivor
- Kontakt:
Azja Express
gdyby nie powiedzieli ile lat ma syn Tymona, byłabym święcie przekonana że ma 17 no może 18 max 
odcinek dobrze się oglądało, poza zadaniem z odchodami, pary okej, lokalizacja świetna
nie mogę oglądać Jakóbiaka, życzę im szybkiej eliminacji 
odcinek dobrze się oglądało, poza zadaniem z odchodami, pary okej, lokalizacja świetna
- patrycja9922
- 4th jury member
- Kontakt:
Azja Express
Odcinek całkiem ciekawy. Marta była królową tego odcinka, z ostatniego miejsca na pierwsze, i te dramy <3
Pewnie nie raz nas jeszcze zaskoczy. Osobiście najbardziej kibicuję Antkowi, chociaż po 2 odcinku może to się zmienić. Zadania nieco mnie zawiodły.
Pewnie nie raz nas jeszcze zaskoczy. Osobiście najbardziej kibicuję Antkowi, chociaż po 2 odcinku może to się zmienić. Zadania nieco mnie zawiodły.

- Maw
- sole survivor
- Kontakt:
Azja Express
Całkiem fajny start sezonu. Kibicuję Gardias oraz jej koleżance, bo widać, że gra, by wygrać i czuję, że może być z nią ciekawie. Nie rozumiem tylko tego mianowania ją drugą Renulką. Kibicuję również śmiesznym, kolorowym charakterom - Wierzbickiej (jej teksty <3) i Przetakiewicz (ta jej pedantyczna osobowość i znakomite występy w zadaniach <3 oby została z nami jak najdłużej). Reszta raczej neutralna, niektórzy czasami denerwowali i są nieco irytujący, ale na szczęście nie są tak tępi jak Rozenek z poprzedniego sezonu, dzięki czemu na pewno będzie mi łatwiej oglądać tę edycję.
-
frasiek
- sole survivor
- Kontakt:
Azja Express
Jeżeli odpadnie Jakóbiak to zobaczę czy warto oglądać, a tak to nie mam ochoty wspierać takich szemranych karier.