Kuchenne Rewolucje
- Roxy
- sole survivor
- Winners at War: Parvati
- Survivor AU All Stars: Shonee
- Kontakt:
-
- 2nd voted out
- Kontakt:
Od razu przypomniało mi się jak Gessler przyjechała do jednej z restauracji niedaleko mnie, dosłownie kilka kilometrów, i były to chyba jak dotychczas najgorsze rewolucje :D Cały odcinek okazał się totalną klapą, restauracja teraz stoi zamknięta, wstyd totalny :D Ale może jak będzie u Ciebie to lepiej wyjdzie, pochwal się tylko, jak będzie emitowany odcinek :P
- Roxy
- sole survivor
- Kontakt:
- tombak90
- sole survivor
- Winners at War: Tony
- Survivor AU All Stars: David
- Kontakt:
Kuchenne Rewolucje
Co za rzeczy się na tej Wildzie wyrabiają, to ja po prostu mięknę Właśnie przypadkiem strzepnąłem popiół na łeb ekipie TVN-u, która maszerowała mi pod balkonem, poganiając przed sobą dwóch zestresowanych sebixów z tacą wypełnioną czymś, co wyglądało jak przypalone kartofle.
Poobserwowałem ich jeszcze trochę i ogólnie beka, bo minęli jakieś pięć osób, z których każda zasłaniała pysk ręką i uciekała na drugą stronę ulicy, nie zważając na pokutne jęki sebixa, że eeej, ale ja panią chciałem tylko poczęstować jedzeniem
Pikanterii tej historii dodaje fakt, że panowie kamerzyści przez cały czas strofowali te nieszczęsne dusze słowami "kurwa, prościej to trzymajcie" i "ja pierdolę, chyba nikogo tu nie znajdziemy".
Chyba cienko już im pierdzi to całe szoł Teraz czmychnęli gdzieś za kościół, ale będę podpatrywał; jak będą wracać, to może z litości zejdę, zjem przypalonego ziemniaka i powiem do kamery coś głupiego.
Poobserwowałem ich jeszcze trochę i ogólnie beka, bo minęli jakieś pięć osób, z których każda zasłaniała pysk ręką i uciekała na drugą stronę ulicy, nie zważając na pokutne jęki sebixa, że eeej, ale ja panią chciałem tylko poczęstować jedzeniem
Pikanterii tej historii dodaje fakt, że panowie kamerzyści przez cały czas strofowali te nieszczęsne dusze słowami "kurwa, prościej to trzymajcie" i "ja pierdolę, chyba nikogo tu nie znajdziemy".
Chyba cienko już im pierdzi to całe szoł Teraz czmychnęli gdzieś za kościół, ale będę podpatrywał; jak będą wracać, to może z litości zejdę, zjem przypalonego ziemniaka i powiem do kamery coś głupiego.
- Eska
- 7th jury member
- Winners at War: Yul
- Kontakt:
- tombak90
- sole survivor
- Winners at War: Tony
- Survivor AU All Stars: David
- Kontakt:
Kuchenne Rewolucje
Nieee, już mi się nie kręcili pod nosem, a nie będę za nimi latał po dzielnicy jak jaki durny. Ale mam sekretne info odnośnie owej rewolucji - bar "Czerwony Kapturek" będzie się odtąd mienił... uwaga, uwaga, famfary..... KOTLET
W sumie niegłupie, bo wcześniej nie odwiedziłem tego przybytku między innymi dlatego, że nazwa kojarzyła mi się z owocami leśnymi, jabłkami, ziołami czy innym shitem, który zbierała nasza bajkowa bohaterka i podświadomie myślałem, że to jakaś wegańska hipsteriada A tu się okazuje, że od zawsze można tam było wsysnąć schaboszczaka. Ta Magdalena to jednak ma jakąś tam namiastkę łba pod tym swoim mopem.
W sumie niegłupie, bo wcześniej nie odwiedziłem tego przybytku między innymi dlatego, że nazwa kojarzyła mi się z owocami leśnymi, jabłkami, ziołami czy innym shitem, który zbierała nasza bajkowa bohaterka i podświadomie myślałem, że to jakaś wegańska hipsteriada A tu się okazuje, że od zawsze można tam było wsysnąć schaboszczaka. Ta Magdalena to jednak ma jakąś tam namiastkę łba pod tym swoim mopem.
- Kamel
- 5th jury member
- Kontakt:
Kuchenne Rewolucje
BISTRO KOTLET! XD lepsze to niż "buda Kartofel" z łodzi imho
Może ludzie nie chcieli brać jedzenia, bo się bali że to jakaś pułapka i że zamiast niego dostanę wpi...? xD
różne sluchy chodza o wildzie xD
nie ma edycji nie ma podpisu
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
Kuchenne Rewolucje
Czekamy tombaczku na relację jak smakuje kotlet w "Koltecie". A może właśnie teraz siedzisz sobie na kolacji z Magdą Gessler?