Klasyczna konkurencja z jedzeniem powraca, a także - uczestnicy będą walczyć o immunitet.
Po prostu stażyści CBSu czasem nie wiedzą już co napisać w tych notkach prasowych.
A ja właśnie mam odwrotnie. Doceniam to co robi Angela i w pewien sposób ją podziwiam za walkę podczas wyzwania o immunitet. Przynajmniej coś się dzieje w tym dość średnim sezonie. Mam nadzieje, że Wendell nie wygra tej edycji - to byłoby zbyt przewidywalne, chociaż na ten moment wiele znaków na to wskazuje.
W kontekście samej gry też ją podziwiam, ale to ciiii...Jack pisze: ↑21 kwie 2018, 13:51A ja właśnie mam odwrotnie. Doceniam to co robi Angela i w pewien sposób ją podziwiam za walkę podczas wyzwania o immunitet. Przynajmniej coś się dzieje w tym dość średnim sezonie. Mam nadzieje, że Wendell nie wygra tej edycji - to byłoby zbyt przewidywalne, chociaż na ten moment wiele znaków na to wskazuje.
Odcinek sam w sobie był mało interesujący. Po raz kolejny na wyspie duchów nie wydarzyło się właściwie nic, a za jedynym zabawnym moment odcinka można uznać użycia patyka, który przez 10 lat zbierał moc jako HII.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości