Te rozmiary przerosły moje oczekiwania!

Masz pewnie na myśli sytuację, gdzie było przemieszanie plemion i nagle znalazła się w czarnej otchłani z Savage'em. Powiedzmy, że się zgadzam w końcu nie lada sztuka wyjść na czoło plemienia przy stanie 2:4 dla przeciwników. Jednak jakie ona miała towarzystwo? Abi, która jak zwykle rozpętała gównoburzę i w sumie miała chrapkę uciąć głowę zarówno Phei-Gee, że podjeba*a jej bransoletkę czy Woo że chcę ją przeruch*ć bez nawilżenia. AAA i jeszcze Jeff wykazał się super błyskotliwością jak wymieniał uwagi kogo posłać na Panderosę z innym plemieniem na oczach wszystkich, szkoda że jeszcze nie wskazał palcem kogo skarcić, by inni mogli pokiwać.. entliczek, pętliczek, dziś odpada Tasha, albo nie Andrew.. no dobra niech będzie Tasha, ej a co z Andrew'em?
No cóż Phei-Gee już w tym sezonie nie miała górnolotnych przemyśleń bądź głupiutka Abi zepsuła jej grę, no ale z drugiej strony żeby taki ktoś mógł pokonać cesarzową z Chin? Smutno.
Kelley jest super, ślinię się do niej, zdetronizowała moją Brendę <3
Jezu, nie będę się usprawiedliwiać, no ale zacząłem oglądać Survivor po 10 latach i właśnie od S21 to kim miałem się jarać jak nie Brendą?!? Byłem tak zażenowany castem, że jak odpadła to nie oglądałem dalej.