Tutaj macie fragment reakcji Maćka i Karoliny od razu po nominacjach.

Wczoraj te dramy trwały około 3-4h śledziłem całość i to jaka tam była atmosfera to XD Magda biedna 4 razy się rozpłakała jak nie więcej.
Od siebie dodam, że dawno nie widziałem tak tępej laski jak Karolina, nie mającej własnego zdania, przytakując wszystko co powie Maciek + obraża wszystkich domowników i widzów przy nim, a tak to siedzi jak grzeczna szara myszka xD Maciek typowy burak który jest "najmądrzejszy", a jak ktoś ma inne zdanie na dany temat niż on ma to od razu jest skończony dla niego.
Zawiódł mnie bardzo też Oleh. Typowa chorągiewka - łaził za nimi, chciał obrażać też domowników, razem z Mackiem, żeby sie mu przypodobać tylko chyba nie zna jeszcze na tyle polskich słów i słabo mu to wychodziło. Oleh dodał tez, że może wyjść razem z Maćkiem i Karoliną, bo dla niego najważniejsze było przetrwanie pierwszego tygodnia. xD
Radek - ten to przynajmniej gra. Trzymał sie głównie z Mackiem/Karolina, a teraz po wyjściu udaje najlepszego przyjaciela innych i nawet słowa nie zamienił chyba z tą laska, bo ona nic juz chyba w tym programie nie powie.
Trójka Karolina, Radek i Oleh myślę, że poleci w najbliższym czasie o ile pokażą zachowanie Radka i Oleha w odcinku.
Obojętni są mi Łukasz i Klaudia - niech sobie pobędą jeszcze na chwile, ale nie chce aby zaszli do końca programu, nie przekonują mnie sobą w ogóle.
Najbardziej kibicuje Magdzie, Justynie, Kasi i Izie - chociaż Izka ostatnio mnie wkurza, z chłopaków najbardziej lubie tego rapera Bartka? Jest spoko. Igor tez może być, śmieszny jest i w końcu przeciwstawił się Maćkowi!
Czekam na dzisiejszy odcinek, co zostanie w nim pokazane oraz na nowych uczestników

Oby wnieśli coś pozytywnego do programu!