Omg uwielbiam, zawsze się znajdzie czas, żeby obejrzeć dla beki.
Moim zdaniem poprzedni sezon był nudny. Może był lepiej zmontowany, ale jakoś tak za bardzo to na poważnie wyglądało, teraz to trochę wygląda jakby TVN miał uczestniczki gdzieś, bo tak po kolei od tej pierwszej aż do Ani dziewczyny miały znacznie słabszy edit od dziewczyn, które zaszły dalej. Nie mówiąc o tym, że ani nie wiedzieliśmy, dlaczego niektóre z nich tutaj są, a ich eliminacje były średnio uzasadnione (no z tego co pamiętam, to ta Dominika ziewnęła sobie tylko raz, bez przesady, żeby ją od razu wywalać XD). No i scena w studiu, gdzie Paulina i Julia mogły sobie nagrać piosenki, a reszta mogła patrzeć <3.
Moje faworytki to zdecydowanie Karolina i Daria. Moim zdaniem obie były ikonami edycji, ale nie widziałem żadnej z nich w finale. Lubiłem też Kasię, ale po tej dramie z Magdą to już jej trochę mniej kibicowałem (ale Magda to zło, więc moim zdaniem Rozenkowa powinna od razu ją wywalić, a tą drugą zostawić na jakieś dwa odcinki). Z finałowej trójki najbardziej kibicuję Roksance, bo Kaja nie ma editu winnera i ostatnio jej mało było w odcinkach, no i nie chcę, żeby wygrała Julia

. Poza tym po pierwszych odcinkach nie spodziewałem się, że dojdzie tak daleko, co innego można powiedzieć o pozostałych finalistkach. xD