Miejsce zamieszkania: Pensacola, Florida
Poprzedni sezon: Survivor: The Australian Outback, zwyciężczyni Survivor: All Stars
Zawód: Dyrektor do spraw marketingu i komunikacji
Jak Survivor zmienił twoje życie?
W Survivor poznałam swojego męża, reszta jest historią.
Co zmienisz w swojej grze?
Od czasu ostatniej mojej gry minęło dużo czasu. Pierwszy raz w Survivor grałam 20 lat temu. Gra nie jest jedyną rzeczą, która wyewoluowała i się zmieniła - to samo dotyczy mnie. Nie gram tylko dla siebie. Mam męża i czwórkę dzieci, którzy będą dokładnie przyglądać się temu, co mówię i robię. Jestem też dwadzieścia lat starsza. Byłam najmłodszą uczestniczką w moim plemieniu w Survivor: The Australian Outback, teraz będą jedną ze "starszych" uczestniczek w moim plemieniu.
Plus, bycie żoną "Bostona Roba" sprawia, że jestem OGROMNYM celem. Podczas moich poprzednich edycji nie miałam na sobie tej presji. Myślę, że skupię się na grze socjalnej i będę próbowała znaleźć ukryte immunitety oraz inne pomoce! Chciałabym powiedzieć, że będę dobra w zadaniach, ale muszę być szczera - nie jestem w tej samej formie, w której byłam przed czterema porodami. Chcę skupić się na przygodzie, jaką jest Survivor i pokazać moim córkom jak silną mają matkę! Nigdy się nie poddam i pokażę im, aby zawsze dawać z siebie wszystko do samego końca, a na końcu, mam nadzieję, że znów wygram!