Survivor 40 - Potwierdzone informacje
- Meciek
- sole survivor
- Winners at War: Sophie
- Survivor AU All Stars: Shonee
- Kontakt:
Premiera Survivor 40: Winners at War odbędzie się w środę, 12 lutego podczas dwugodzinnego odcinka, później normalne godzinne odcinki emitowane będą co tydzień.
- ciriefan
- sole survivor
- Winners at War: Natalie
- Kontakt:
-
- sole survivor
- Winners at War: Natalie
- Kontakt:
Dwie rzeczy; czy oni wcześniej wiedzieli o tym, że grają o dwa arbuzy? Bo jeśli tak to reakcja fejkowa niczym radość w BB z powodu zwiedzania domu albo zostania jakimś proadzącym w vetokompetito.
0:51 - przysięgam, w oczach Adama strzeliły dollarki.
No i druga sprawa, baba, która przeprowadza z nimi wywiady - mam ochotę dostać raka. To były najnudniejsze rozmowy jakie kiedykolwiek widziałem w tym programie.
0:51 - przysięgam, w oczach Adama strzeliły dollarki.
No i druga sprawa, baba, która przeprowadza z nimi wywiady - mam ochotę dostać raka. To były najnudniejsze rozmowy jakie kiedykolwiek widziałem w tym programie.
-
- 6th jury member
- Kontakt:
Oczywiście że wiedzieli, przecież tym ich zachęcano do wzięcia udziału w programie. A co do szczerości to po tym jak w 39 Rob i Sandra "mieszkali" na wyspie a gracze nawet po połączniu "nic nie wiedzieli o tym co się dzieje na wyspie idoli" to w to co pokazują w programie jako prawdę to ja absolutnie nie wierzę.
- MD
- 4th jury member
- Kontakt:
Wydaje mi się, że o 2M nie wiedzieli, we wszystkich wywiadach mówią o milionie i wygląda to na szczere, dodatkowo każdy dostał hajsy za sam udział plus bonusy od miejsca, więc chyba wystarczająca motywacja dla nich. Natalie w swoim wywiadzie ciągle z przekonaniem mówi o tym, że to będzie edycja kobiety vs mężczyźni, bo tak ich podzielili przed grą do produkcji tych wszystkich materiałów przed, więc jak takie rzeczy mogła mówić, to o dwóch bańkach pewnie by powiedziała.
- russell_is_my_homie
- Kontakt:
Trochę głębiej w internecie (nie na youtube), są krótkie wywiady i uczestnicy odpowiadają na pytanie, co ich zdaniem wydarzy się w tym sezonie po raz pierwszy w historii show i Yul odpowiada: "Myślę, że będziemy grali o 2M.", ale prawdopodobnie był to zwyczajny strzał w ciemno
- Fenistil
- 2nd jury member
- Kontakt:
Ja widziałem na youtubie filmik gdzie uczestnicy robią 'bold predictions' i tam dwumilionową nagrodę przewidywał Ethan. Jeśli Ci się nie pomylili uczestnicy i Yul też gdzieś o tym mówił, to może coś jest jednak na rzeczy.
-
- 5th jury member
- Kontakt:
No i mamy potwierdzone info na temat Reunion: będzie przeprowadzone online. Produkcja sezonów 41 i 42 oczywiście zawieszona:
http://insidesurvivor.com/survivor-winn ... tual-43619
http://insidesurvivor.com/survivor-winn ... tual-43619
- joeytribbiani
- 4th jury member
- Winners at War: Parvati
- Kontakt:
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
Hahahaha
Uwielbiam <3 Pół roku temu Jeff pisał na twitterze, że to dla nich za duże koszty. Wskazał też, że telewizja się zmieniła i nie ma sensu tworzyć openingów. Miło, że zmienili zdanie
Uwielbiam <3 Pół roku temu Jeff pisał na twitterze, że to dla nich za duże koszty. Wskazał też, że telewizja się zmieniła i nie ma sensu tworzyć openingów. Miło, że zmienili zdanie
- Umbastyczny
- sole survivor
- Winners at War: Yul
- Kontakt:
Intro bardzo niedopracowane i po prostu kiepskie. Do tego pojawiło się zdecydowanie za późno. Dziwie się, że tyle to problemów dla dużej telewizji, skoro w internecie krąży sporo ciekawych wersji fanowskich...
- Stach
- 4th jury member
- Kontakt:
A mowa o kosztach stworzenia Intra czy czasu antenowego, które to intro zajmuje?
-
- sole survivor
- Kontakt:
Koszt stworzenia intra, które "just can't hold up to the attention span of today's viewer!".
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
-
- sole survivor
- Kontakt:
Wcześniej się chwalili ile wkładają w zrobienie porządnego intra
3 specjalistów, dużo nagrań specjalnie do intra, więc to na pewno kosztuje. No i teraz ciąglę siedzą w tym samym miejscu i starają się na to nie zwracać uwagi, a kultura/ środowisko to były ważne elementy od strony kreatywnej.
Survivor naprawdę zatracił sporo swoje charakteru ostatnimi czasy.
3 specjalistów, dużo nagrań specjalnie do intra, więc to na pewno kosztuje. No i teraz ciąglę siedzą w tym samym miejscu i starają się na to nie zwracać uwagi, a kultura/ środowisko to były ważne elementy od strony kreatywnej.
Survivor naprawdę zatracił sporo swoje charakteru ostatnimi czasy.