Miejsce zamieszkania: Hoboken, New Jersey
Poprzedni sezon: Zwyciężczyni Survivor: Kaoh Rong
Zawód: Menedżer ds. Rozwoju
Jak Survivor zmienił twoje życie?
Wygrana w Survivor dała mi pewność siebie, dzięki której wiem, że mogę osiągnąć cokolwiek chcę. Nie wygrałam przez to, że byłam najsprytniejsza lub najsilniejsza - wygrałam będąc sobą. Myślę, że wywnioskowanie tego mając dwadzieścia parę lat naprawdę pomogło mi radzić sobie z różnymi wyzwaniami.
Co zmienisz w swojej grze?
Myślę, że moja gra niewiele się zmieni. W moim sezonie nauczyłam się dostosowywać się do panującej sytuacji, co jest bardzo cenne w grze, w której paranoja potrafi wszystko zmienić. Moja gra polega na relacjach z innymi, więc będę chciała rozwinąć osobiste relacje z każdym. Chciałabym wykonać trochę "wielkich ruchów", ale musza być mądre i przemyślane, a nie tylko po to, żeby kogoś zaskoczyć.
Bardzo ważne jest dla mnie przekonanie innych do swojej historii podczas finałowej rady plemienia. W ostatnich sezonach wygrywali silni, pewni siebie mężczyźni, więc chcę pokazać, że można grać z innym podejściem i wygrać program. Presja gry w tym sezonie jest ogromna, bo każdy chce udowodnić, że jest najlepszym graczem, więc spodziewam się ogromu "wielkich ruchów".