Dyskusja o internetowych edycjach Survivor
- Roxy
- sole survivor
- Winners at War: Parvati
- Survivor AU All Stars: Shonee
- Kontakt:
ale dlaczego oni mnie mają za złoczyńcę <lol2> nie wiem
Dragon słucham, kim manipulowałam? bo nie toba jak się okazuje i jak wiadomo
Łukasz wiesz to się nie sprawdza, to 'poza radarem' aczkolwiek takie osoby dochodzą do finału, ale no nie wiem, w tych edycjach któe widziałam/brałam udział te osoby nie wygrywały nigdy
choć jedno jest pewne nie wolno sie wybijać [czytaj mój przykład]
Dragon słucham, kim manipulowałam? bo nie toba jak się okazuje i jak wiadomo
Łukasz wiesz to się nie sprawdza, to 'poza radarem' aczkolwiek takie osoby dochodzą do finału, ale no nie wiem, w tych edycjach któe widziałam/brałam udział te osoby nie wygrywały nigdy
choć jedno jest pewne nie wolno sie wybijać [czytaj mój przykład]
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
-
- 7th jury member
- Kontakt:
Po pierwsze - czy wszyscy musz± dzieliæ siê na heroes i villains? co jest w tym takiego zar±bistego? Przecie¿ ¿adnego uczestnika tak na dobr± sprawê nie da siê jednoznacznie przydzieliæ do jednej z tych grup. Zawsze w tym królestwie zwierz±t, które mia³o byæ rozdzielone na zwierzaki m±dre oraz piêkne, na ¶rodku pozostanie kilka ¿ab.
A je¶li ju¿ musi byæ taki podzia³ - wymy¶lcie chocia¿ swoje w³asne nazwy, w³asny tytu³.
Po drugie - niedawno skoñczy³y siê dwa sezony i ju¿ widzê tê falê - inni od razu chc± robiæ swoje edycje, najlepsze ze wszystkich. Mo¿e lepiej zamiast pochopnego "natchnionego" dzia³ania, przysi±¶æ, przemy¶leæ... albo lepiej poczekaæ i sprawdziæ, czy za jaki¶ czas bêdzie rzekomych prowadz±cych co¶ takiego ekscytuj±cego dalej pcha³o do realizacji.
Po trzecie - czekanie rok mo¿e nic nie daæ, ju¿ widzê to "ci±g³e pracowanie nad survivorem" XD
Po czwarte - pierwsze HvsV wcale niewypa³em nie by³o, chodzi tylko o to, ¿e po prostu pod koniec twórca lekko sobie odpu¶ci³. ale nie ma powodu, by dawaæ Sylarowi "w twarz", robi±c "zdecydowanie lepsz± edycjê numer dwa".
Dorzucê co¶ od siebie - mam nadziejê, ¿e moich survivorów do tego mieszaæ nie bêdziecie zbytnio ? proszê? wola³bym siê w³a¶nie odci±æ od takich "inicjatyw" z prostego powodu - mamy w historii naszych interaktywnych gier takie akcje jak zawalisty prowadz±cy, niejaki Plesio1, który robi³ swoje "edycje" z my¶l±, ¿e jak kto¶ zrobi³, to on te¿ zrobi, bêdzie super ekstra, zadania typu "kto napisze pierwszy jednego posta, wygrywa." itp.
Tom no i gratulacje, piêknie rozpocz±³e¶ te "kr±¿±ce plotki" pisz±c do wszystkich o tym pomy¶le planowanego sezonu.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Btw, tabelka ze wszystkimi uczestnikami wszystkich tych sezonów staje siê tak du¿a, ¿e wkrótce nie bêdzie mo¿na jej odczytaæ. co mo¿na by z tym zrobiæ?
Dodatkowo taka pro¶ba xD jako ¿e niektórzy graj± lub zamierzaj± graæ pod innymi nickami ni¿ we wczesniejszych grach, mo¿e to trochê namieszaæ w tej tabelce, dlatego czy jest mozliwo¶c, by po zakoñczeniu ka¿dego sezonu, osoby przyznawa³y siê, kto jest kim? powiem teraz m±dre zdanie - "ka¿dy jest jeden, nie ma co tworzyæ sobie drugiego". mhm xD
A je¶li ju¿ musi byæ taki podzia³ - wymy¶lcie chocia¿ swoje w³asne nazwy, w³asny tytu³.
Po drugie - niedawno skoñczy³y siê dwa sezony i ju¿ widzê tê falê - inni od razu chc± robiæ swoje edycje, najlepsze ze wszystkich. Mo¿e lepiej zamiast pochopnego "natchnionego" dzia³ania, przysi±¶æ, przemy¶leæ... albo lepiej poczekaæ i sprawdziæ, czy za jaki¶ czas bêdzie rzekomych prowadz±cych co¶ takiego ekscytuj±cego dalej pcha³o do realizacji.
Po trzecie - czekanie rok mo¿e nic nie daæ, ju¿ widzê to "ci±g³e pracowanie nad survivorem" XD
Po czwarte - pierwsze HvsV wcale niewypa³em nie by³o, chodzi tylko o to, ¿e po prostu pod koniec twórca lekko sobie odpu¶ci³. ale nie ma powodu, by dawaæ Sylarowi "w twarz", robi±c "zdecydowanie lepsz± edycjê numer dwa".
Dorzucê co¶ od siebie - mam nadziejê, ¿e moich survivorów do tego mieszaæ nie bêdziecie zbytnio ? proszê? wola³bym siê w³a¶nie odci±æ od takich "inicjatyw" z prostego powodu - mamy w historii naszych interaktywnych gier takie akcje jak zawalisty prowadz±cy, niejaki Plesio1, który robi³ swoje "edycje" z my¶l±, ¿e jak kto¶ zrobi³, to on te¿ zrobi, bêdzie super ekstra, zadania typu "kto napisze pierwszy jednego posta, wygrywa." itp.
Tom no i gratulacje, piêknie rozpocz±³e¶ te "kr±¿±ce plotki" pisz±c do wszystkich o tym pomy¶le planowanego sezonu.
Btw, tabelka ze wszystkimi uczestnikami wszystkich tych sezonów staje siê tak du¿a, ¿e wkrótce nie bêdzie mo¿na jej odczytaæ. co mo¿na by z tym zrobiæ?
Dodatkowo taka pro¶ba xD jako ¿e niektórzy graj± lub zamierzaj± graæ pod innymi nickami ni¿ we wczesniejszych grach, mo¿e to trochê namieszaæ w tej tabelce, dlatego czy jest mozliwo¶c, by po zakoñczeniu ka¿dego sezonu, osoby przyznawa³y siê, kto jest kim? powiem teraz m±dre zdanie - "ka¿dy jest jeden, nie ma co tworzyæ sobie drugiego". mhm xD
- ciriefan
- sole survivor
- Winners at War: Natalie
- Kontakt:
Wow October kompletnie nie rozumiem twojego negatywnego nastawienia. Moim zdaniem pomysł jest świetny. A jeśli chodzi o zaczekanie do wakacji, chodziło mi o to, że jak mam studia, to są dni, w które mam czas, a są dni, kiedy mnie nie ma od rana do wieczora i tyle.
"A jeśli już musi być taki podział - wymyślcie chociaż swoje własne nazwy, własny tytuł" - rany, przecież to było wymyślone przez samych producentów, nikt nie ukradł tego pomysłu jakiemuś prowadzącemu internetową grę, tylko jest to na podstawie prawdziwego programu. Kompletnie nie rozumiem takiego negatywnego podejścia.
Edit: jeśli zmienię nick, na koniec na pewno się przyznam
ale sam wiesz jak to jest z reputacją, dlatego raczej na pewno zmienię, nie chcę być oskarżany o sojusze sprzed gry.
"A jeśli już musi być taki podział - wymyślcie chociaż swoje własne nazwy, własny tytuł" - rany, przecież to było wymyślone przez samych producentów, nikt nie ukradł tego pomysłu jakiemuś prowadzącemu internetową grę, tylko jest to na podstawie prawdziwego programu. Kompletnie nie rozumiem takiego negatywnego podejścia.
Edit: jeśli zmienię nick, na koniec na pewno się przyznam
no okej, ale mi³o by by³o gdyby kto¶ sypn±³ kreatywno¶ci±. no nic, nie wa¿ne.rany, przecie¿ to by³o wymy¶lone przez samych producentów, nikt nie ukrad³ tego pomys³u jakiemu¶ prowadz±cemu internetow± grê, tylko jest to na podstawie prawdziwego programu.
+ Ten ca³y zachwyt samym podzia³em na herosów i ³otrów (tak samo jak kult Russella H.) jest dla mnie trochê ¶mieszny. Nie wa¿ne.
Wiêc to ty jeste¶ tym tajemniczym prowadz±cym?
Nie negatywne nastawienie, raczej sceptyczne. Zróbcie co¶ "w dechê" a zwrócê honor. Napisa³em w tym po¶cie, czemu tak naprawdê jestem przeciwny. Jestem przeciwny "zPLESInia³ej postawie".
:ODobra Oct jak Ci siê nie podoba, to ¿aden problem, by³e¶ typowany do bycia jednym z g³ównych hero, no ale có¿ :/
nie no serio, zobacz jak to brzmi xD
Trochê to przypomina "wyrzucanie z partii" kogo¶, kto siê nie podporz±dkowa³ prezesowi. No i trochê tekst z piaskownicy.
Zrozumcie, nie t³amszê tego pomys³u, wyra¿am tylko swoja opiniê, swoja marna opiniê na temat tego, co MOG£OBY byæ dobre dla niego, by siê pomys³ rozwin±³ w co¶ powalaj±cego. Mam nadzieje, ¿e nie czeka nas kolejny pokaz zadañ "kto napisa³ najwiêcej postów - wygrywa".
Jedyne, na czym by mi osobi¶cie zale¿a³o, jest wymy¶lenie innego podzia³u ni¿ h i v. bo to ju¿ by³o. jak to brzmi: Survivor - Heroes vs Villains II".
Pó¼no jest.
- ciriefan
- sole survivor
- Winners at War: Natalie
- Kontakt:
-
- 7th jury member
- Kontakt:
To kto jest tym tajemniczym prowadzącym ?
W każdym razie, survivorfan (Jack) ciesze się, że wyszedłeś z inicjatywą zorganizowania Tar'u, którego jeszcze nie było. Mam nadzieję, że się szybko zacznie.
Co do internetowych survivorów, każdemu kto organizuje życzę ciekawych pomysłów, i dobrego przygotowania się do sezonu i wiadomo jak najwięcej nowych uczestników. Jeśli chodzi o HvV to wszystko jest względne i zależy od punktu widzenia, dla jednych ktoś będzie Hero dla innych Villain, więc na jakiej podstawie zdecydować.
Fajnie by jeszcze było gdyby główną nagrodą byłby milion dolarów, ale czy to możliwe ? Jest ktoś chętny ? : )
W każdym razie, survivorfan (Jack) ciesze się, że wyszedłeś z inicjatywą zorganizowania Tar'u, którego jeszcze nie było. Mam nadzieję, że się szybko zacznie.
Co do internetowych survivorów, każdemu kto organizuje życzę ciekawych pomysłów, i dobrego przygotowania się do sezonu i wiadomo jak najwięcej nowych uczestników. Jeśli chodzi o HvV to wszystko jest względne i zależy od punktu widzenia, dla jednych ktoś będzie Hero dla innych Villain, więc na jakiej podstawie zdecydować.
Fajnie by jeszcze było gdyby główną nagrodą byłby milion dolarów, ale czy to możliwe ? Jest ktoś chętny ? : )
- Roxy
- sole survivor
- Winners at War: Parvati
- Kontakt:
A po co mam siê zastanawiaæ nad tym, ¿eby to co pisze, brzmia³o jako¶ wyrafinowanie i kunsztownie? To co chcia³em przekazaæ jest do¶æ proste, i tak to mia³o zabrzmieæ. Rozumiem ¿e wyra¿asz swoj± opinie, ale wyra¿asz j± jako¶ inaczej ni¿ zawsze, albo mi siê wydaje. S³uchaj, je¶li masz jakie¶ problemy w prawdziwym ¿yciu, to nie przyno¶ ich tutaj. Tu jest forum o Survivorze.October pisze::ODobra Oct jak Ci siê nie podoba, to ¿aden problem, by³e¶ typowany do bycia jednym z g³ównych hero, no ale có¿ :/
nie no serio, zobacz jak to brzmi xD
Trochê to przypomina "wyrzucanie z partii" kogo¶, kto siê nie podporz±dkowa³ prezesowi. No i trochê tekst z piaskownicy.
nie chodzi o wypowied¼, chodzi o postawê - "kto¶ krytykuje, wiêc do-wi-dze-nia". Z reszt± tak d³ugo, jak wypowiadasz siê na jako takim poziomie, "kunszt" i "wyrafinowanie" nie s± konieczne.A po co mam siê zastanawiaæ nad tym, ¿eby to co pisze, brzmia³o jako¶ wyrafinowanie i kunsztownie? To co chcia³em przekazaæ jest do¶æ proste, i tak to mia³o zabrzmieæ.
Piaskownicowych i oklepanych tekstów ci±g dalszy XDS³uchaj, je¶li masz jakie¶ problemy w prawdziwym ¿yciu, to nie przyno¶ ich tutaj.
A mam, mam, ka¿dy je ma. Tylko w jaki sposób ja teraz przenoszê je tutaj?
"Masz problemy", a to dobre xD
Tak Tom, wydaje Ci siê.albo mi siê wydaje
Dalej, dalej. Wdech-wydech.
-
- 7th jury member
- Kontakt:
Dlaczego mam wrażenie, że nikt mnie nie słucha ?
A więc tak, przypominam ten temat służy do reklamy internetowych show. Więc jeśli ktoś chce się reklamować to śmiało, choć nie wiem czy ma to dalej sens w tym temacie.
Jeśli chcecie sobie porozmawiać o edycjach, swoich występach, jak graliście - pw, gg, albo ewentualnie osobny temat w offtopicu (najpierw skonsultuje się z survivorfanem).
Dziękuję za uwagę, i mam nadzieję, że zauważycie ten post.
A więc tak, przypominam ten temat służy do reklamy internetowych show. Więc jeśli ktoś chce się reklamować to śmiało, choć nie wiem czy ma to dalej sens w tym temacie.
Jeśli chcecie sobie porozmawiać o edycjach, swoich występach, jak graliście - pw, gg, albo ewentualnie osobny temat w offtopicu (najpierw skonsultuje się z survivorfanem).
Dziękuję za uwagę, i mam nadzieję, że zauważycie ten post.
- Jack
- sole survivor
- Kontakt: