Big Brother Polska
- joeytribbiani
- 4th jury member
- Winners at War: Parvati
- Kontakt:
Big Brother Polska
Jeśli influencer to osoba mająca ok. 30(?) tys. followersów na instagramie to obstawiam, że wzięli ludzi, którzy mieli być w następnej edycji Hotelu Paradise i stwierdzili, że bardziej opłaca im się ich zamknąć w domu na 3 miesiące niż wysyłać na wyspę i zrobią z tego nową edycję Big Brothera 

- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
Big Brother Polska
Hotel Paradise i tak będą kręcić. Podobno w tym roku na Zanzibarze mają realizować 3 i 4 sezon programu.
- Roxy
- sole survivor
- Winners at War: Parvati
- Survivor AU All Stars: Shonee
- Kontakt:
Big Brother Polska
Już jest nawet kręcony 
więc pewnie do bb vip wzięliby uczestników poprzedniej edycji, na pewno znalazłoby się jeszcze kilka zapomnianych gwiazd tvn

więc pewnie do bb vip wzięliby uczestników poprzedniej edycji, na pewno znalazłoby się jeszcze kilka zapomnianych gwiazd tvn
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
Big Brother Polska
Zmarła Karolina Sztafa, uczestniczka ostatniej edycji Big Brothera
https://plejada.pl/newsy/big-brother-ka ... at/xffhvzf
https://plejada.pl/newsy/big-brother-ka ... at/xffhvzf
- tombak90
- sole survivor
- Winners at War: Tony
- Survivor AU All Stars: David
- Kontakt:
Big Brother Polska
Jeżeli kogoś rajcuje tematyka urbexów, to tutaj pooglądacie sobie od wewnątrz ruiny Domu Wielkiej Czubi. Ja rozumiem, że żule i złomiarze nie śpią, ale oglądając stan tego domostwa, mam wrażenie, że od zakończenia programu minęło 10 lat, a nie 3

"Dziś prawdziwych villainów już nie ma..."
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
Big Brother Polska
Po "Big Brotherze" w tym domu realizowano jeszcze jakiś reality-show o zawodnikach KSW dla Polsatu.
Ale jak nikt nie dba o dom i każdy ma do niego dostęp...to zostaje coś takiego.
Z jednej strony rzeczywiście wygląda to tak jak budynek porzucony przez 20 lat. Z drugiej strony, trzeba pamiętać że to dom na odludziu, położony na uboczu niewielkiej wsi. Właściwie każdy mógł tam sobie wejść bez żadnych konsekwencji i ludzie z tego skorzystali.
Ale jak nikt nie dba o dom i każdy ma do niego dostęp...to zostaje coś takiego.
Z jednej strony rzeczywiście wygląda to tak jak budynek porzucony przez 20 lat. Z drugiej strony, trzeba pamiętać że to dom na odludziu, położony na uboczu niewielkiej wsi. Właściwie każdy mógł tam sobie wejść bez żadnych konsekwencji i ludzie z tego skorzystali.
- tombak90
- sole survivor
- Kontakt:
Big Brother Polska
Karolina Pachniewicz wyskakuje po latach z grubym tematem w sprawie pierwszego Brata. Co prawda trochę jej tam wiatr zawsze hulał między uszami i słychać, że hula nadal, ale nie sądzę, żeby tak bez skrępowania kłamała, więc mimo wszystko beka

- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
Big Brother Polska
Uwielbiam tego typu rozmowy i pytania w stylu "Dlaczego zniknęłaś z mediów?" xD
Poza tym te wyjaśnienia "troszeczkę zaczęłam mieć depresję, więc spotkałam się z psychologiem i on powiedział że już z tej depresji nie wyjdę" i akcja z udawaniem zakochanych, żeby dostać "jakieś kontrakty, okładki" lol
Poza tym te wyjaśnienia "troszeczkę zaczęłam mieć depresję, więc spotkałam się z psychologiem i on powiedział że już z tej depresji nie wyjdę" i akcja z udawaniem zakochanych, żeby dostać "jakieś kontrakty, okładki" lol
- tombak90
- sole survivor
- Kontakt:
Big Brother Polska
Bo ona ogólnie jest koziołkiem-matołkiem, więc czego od niej oczekujesz? Była taka 25 lat temu i jest taka nadal, a więc upraszcza opowieść z braku znajomości dokładniejszych określeń. Ja mimo wszystko jestem w stanie uwierzyć, że ludzie mieli z niej na każdym kroku bekę, więc zraziła się do dalszego parcia w kolorowy światek.
Mnie generalnie nie zdziwiło to, że spindoktorzy pchali tę ich "miłość" na siłę na afisz, tyle tylko, że wydawało mi się, że ot, znaleźli po prostu młodą i przaśną parkę, u których faktycznie zrodziła się jakaś namiastka chemii, więc w połączeniu z ich parciem na szkło, wszystko wyszło w miarę naturalnie. Ale no nie spodziewałem się, że ten jej luby Grześ aż tak mocno przyaktorzył i aż do tego stopnia poleciał z nią sobie w wuja
Generalnie, skoro już Karolinka obudziła się z wiecznej zmarzliny i strzela bez skrępowania takimi plot twistami, to zabrakło mi trochę pociągnięcia jej za język. Może gdyby nie zaczął z nią pieprzyć o malowaniu, to rzuciłaby więcej smaczków odczarowujących ten złoty narodowy sezon
Chociażby z tą "pomyłką" w głosowaniu między Alicją i Klaudiuszem też na pewno był srogi przewał.
Mnie generalnie nie zdziwiło to, że spindoktorzy pchali tę ich "miłość" na siłę na afisz, tyle tylko, że wydawało mi się, że ot, znaleźli po prostu młodą i przaśną parkę, u których faktycznie zrodziła się jakaś namiastka chemii, więc w połączeniu z ich parciem na szkło, wszystko wyszło w miarę naturalnie. Ale no nie spodziewałem się, że ten jej luby Grześ aż tak mocno przyaktorzył i aż do tego stopnia poleciał z nią sobie w wuja

Generalnie, skoro już Karolinka obudziła się z wiecznej zmarzliny i strzela bez skrępowania takimi plot twistami, to zabrakło mi trochę pociągnięcia jej za język. Może gdyby nie zaczął z nią pieprzyć o malowaniu, to rzuciłaby więcej smaczków odczarowujących ten złoty narodowy sezon

- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
Big Brother Polska
Spindoktorzy to chyba zbyt przesadzone określenie
Wydaje mi się że tych 25 lat temu to wszystko działało zupełnie inaczej i łatwiej było sprzedawać w telewizji czy kolorowych magazynach historie w stylu "pierwszy publiczny showmance". A że pierwsza edycja na miesiące przed rozpoczęciem wzbudzała mnóstwo kontrowersji tak też łatwiej było "przyciągnąć" widzów na starcie, i wycisnąć z nich tyle ile się da przez te różne audiotele, głosowania, książki o programie, czy kurtki i kubki z logo BB 
Zresztą, jak pewnie pamiętasz stacja z uczestników też wycisnęła maxa na fali popularności programu, robiąc często gwiazdy z ludzi z małych miasteczek dla których Warszawa była wielkim światem - wspomnę tutaj chociażby o Mango czy innych Maratonach Uśmiechu.
Co do tej "miłości" to pewnie masz rację. Niestety, tak już jest że niektórymi ludźmi łatwiej sterować niż innymi, więc 20-letnia Karolina była skazana na nierówną walkę z produkcją od samego początku.

Zresztą, jak pewnie pamiętasz stacja z uczestników też wycisnęła maxa na fali popularności programu, robiąc często gwiazdy z ludzi z małych miasteczek dla których Warszawa była wielkim światem - wspomnę tutaj chociażby o Mango czy innych Maratonach Uśmiechu.
Co do tej "miłości" to pewnie masz rację. Niestety, tak już jest że niektórymi ludźmi łatwiej sterować niż innymi, więc 20-letnia Karolina była skazana na nierówną walkę z produkcją od samego początku.
-
- sole survivor
- Winners at War: Natalie
- Kontakt:
Big Brother Polska
Nie mam powodu jej niewierzyć. No spoko. Jej wyjście nie było jakimś wielkim show - nie było jakiegoś wielkiego przeżywania i dram. Było tematem w tym bigbrotherowym talk show, ale nie oglądałem, więc nie wiem jak to wtedy motywowała. Pamiętam, że po jej wyjściu jakiś tvnowy psycholog gdybał, że Karolina wyznaczyła sobie cel w programie, czyli bycie do jakiegoś tam momentu i ten moment właśnie nastał i nie ma to raczej nic wspólnego z Grzesiem. No ale generalnie widzowie swoje dopowiedzieli. Imao wyszła to wyszła. Trochę byłem ciekawy jakby się ułożyła sytuacja, gdyby ona została i nie dodałby nikogo za nią.
Co do jej przedstawiania to uczciwie nie pamiętam zbyt wiele. Większość czasu leżała z Grzesiem na kanapie, no i Janusz ją parodiował, sam nie pamiętam, żeby dużo mówiła. Jak na archetyp pustaka była w miarę lubiana i widać w komentarzach pod video, że ludzie z nią sympatyzują. Myślę, że jakikolwiek hejt był raczej znakiem czasów i taką cebulacką moralnością, że "och ach, jak to w telewizji?"
Co do udawania pary to nie jestem zaskoczony, bo co edycję jest sytuacja, że mamy wielki showmance, który działa wyłącznie w warunkach laboratoryjnych, a chwilę po show rozpada się. Myślę, że po dziś dzień marzeniem polskiej tv jest stworzenie trwałego związku w reality.
Co do jej przedstawiania to uczciwie nie pamiętam zbyt wiele. Większość czasu leżała z Grzesiem na kanapie, no i Janusz ją parodiował, sam nie pamiętam, żeby dużo mówiła. Jak na archetyp pustaka była w miarę lubiana i widać w komentarzach pod video, że ludzie z nią sympatyzują. Myślę, że jakikolwiek hejt był raczej znakiem czasów i taką cebulacką moralnością, że "och ach, jak to w telewizji?"
Co do udawania pary to nie jestem zaskoczony, bo co edycję jest sytuacja, że mamy wielki showmance, który działa wyłącznie w warunkach laboratoryjnych, a chwilę po show rozpada się. Myślę, że po dziś dzień marzeniem polskiej tv jest stworzenie trwałego związku w reality.