S46E08 "Hide 'N Seek"
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
- ciriefan
- sole survivor
- Winners at War: Natalie
- Survivor AU All Stars: Shonee
- Kontakt:
S46E08 "Hide 'N Seek"
Ten segment z zabawą w chowanego był całkiem spoko dla mnie i to jak zachowanie innych w zabawie było dla Q podstawą budowania strategii. Odcinek typowy dla nowej ery - był ok, spoko wyedytowany, jednak standardowo w nowej erze mam problem. Nie czuję, abym kibicował komukolwiek jakoś strasznie. Wszyscy są tacy sami, przeźroczyści, bez osobowości trochę, pozytywni. No dobra, Venus się wyróżnia, ale teraz ma w sumie negatywny edit - no ale plus dla niej, że jest inna i jedyna w swoim rodzaju, więc dla mnie to kandydatka nr 1 na all stars z tej grupy. No już jak miałbym kogoś wybrać, to kibicuję Kenzie i Tiffany, w dalszej kolejności Charlie'mu. No ten sezon jest dla mnie dodatkiem tylko, który jest gdzieś w tle. Chciałbym naprawdę zmian i lepszego castingu i budowania historii. Ech.
Odpadł Tevin, był dla mnie obojętny jak cała reszta, więc eliminacja obojętna jak i cały odcinek.
![Obrazek]()
![Obrazek]()
Odpadł Tevin, był dla mnie obojętny jak cała reszta, więc eliminacja obojętna jak i cały odcinek.
- Umbastyczny
- sole survivor
- Winners at War: Yul
- Kontakt:
S46E08 "Hide 'N Seek"
Zgadzam się z ciriefanem, już pisałem o tym ostatnio - mój największy problem z tym sezonem to brak kogoś konkretnego do kibicowania, jest mi wszystko jedno jak wygląda przebieg itd.
Q w tym odcinku był tragiczny. O ile jeszcze jakieś analizowanie zachowania graczy przy zabawie w chowanego można uznać za coś ok, to już mocne kierowanie się tym jest dziwne. A potem ta jego strategia... najpierw odwrócił się od Tiffany w imię jakichś swoich zasad, a następnie jak wszystko poszło nie po jego myśli to chciał, żeby go wyeliminowali. Śmieszy mnie, że wszyscy mieli go gdzieś i dostał 0 głosów xD
Eliminacja Tevina - cokolwiek, kompletnie mi to wszystko jedno.
Obecnie chyba najbardziej kibicuje Kenzie i Tiffany, ale to też tak z braku laku.
Q w tym odcinku był tragiczny. O ile jeszcze jakieś analizowanie zachowania graczy przy zabawie w chowanego można uznać za coś ok, to już mocne kierowanie się tym jest dziwne. A potem ta jego strategia... najpierw odwrócił się od Tiffany w imię jakichś swoich zasad, a następnie jak wszystko poszło nie po jego myśli to chciał, żeby go wyeliminowali. Śmieszy mnie, że wszyscy mieli go gdzieś i dostał 0 głosów xD
Eliminacja Tevina - cokolwiek, kompletnie mi to wszystko jedno.
Obecnie chyba najbardziej kibicuje Kenzie i Tiffany, ale to też tak z braku laku.
- Prus
- 7th jury member
- Winners at War: Michele
- Survivor AU All Stars: Flick
- Kontakt:
S46E08 "Hide 'N Seek"
Kilka osób z tej obsady chyba nigdy nie bawiło się w chowanego XD. Na początku oglądało się to okej, ale ta scena zajęła trochę za dużo czasu. Q jest odklejony, że zwykłą zabawę traktuje jak strategie, ale go lubię i mu kibicuje.
Śmieszy, że Tevin, Liz i Venus próbowali przywłaszczyć sobie ruch z eliminacją Sody, ale z tego co widzieliśmy w poprzednim odcinku, to był to ruch Tevin'a, który przez to wyleciał w tym odcinku. Tak jak przy Sodzie, spodziewałem się, że będzie ważniejszą osobą w tym sezonie, a on po prostu tam sobie był i tylko kilka razy rzucił jakimiś ciekawymi konfami.
Ten odcinek należał w pełni do Liz, bo to ona zebrała ludzi i postanowiła wyeliminować Tevin'a. Nie ugięła się nawet na radzie kiedy Q zaczął odpierdalać i dopięła swego, więc plus dla niej.
Trochę szkoda, że Idol Tiffany nie jest już sekretem, ale sama jest sobie winna, że powiedziała o tym komukolwiek. Nawet przed rozpoczęciem sezonu powiedziała w jakimś wywiadzie, że nienawidzi gdy ktoś rozpowiada ludziom o znalezionych przewagach, a w pierwszym odcinku sama to zrobiła XD. Ale nadal ją lubię.
W dalszym ciągu kibicuje Q, Venus, Tiff i Kenzie i mam nadzieję, że któreś z nich to wygra.
Śmieszy, że Tevin, Liz i Venus próbowali przywłaszczyć sobie ruch z eliminacją Sody, ale z tego co widzieliśmy w poprzednim odcinku, to był to ruch Tevin'a, który przez to wyleciał w tym odcinku. Tak jak przy Sodzie, spodziewałem się, że będzie ważniejszą osobą w tym sezonie, a on po prostu tam sobie był i tylko kilka razy rzucił jakimiś ciekawymi konfami.
Ten odcinek należał w pełni do Liz, bo to ona zebrała ludzi i postanowiła wyeliminować Tevin'a. Nie ugięła się nawet na radzie kiedy Q zaczął odpierdalać i dopięła swego, więc plus dla niej.
Trochę szkoda, że Idol Tiffany nie jest już sekretem, ale sama jest sobie winna, że powiedziała o tym komukolwiek. Nawet przed rozpoczęciem sezonu powiedziała w jakimś wywiadzie, że nienawidzi gdy ktoś rozpowiada ludziom o znalezionych przewagach, a w pierwszym odcinku sama to zrobiła XD. Ale nadal ją lubię.
W dalszym ciągu kibicuje Q, Venus, Tiff i Kenzie i mam nadzieję, że któreś z nich to wygra.
-
- 9th jury member
- Winners at War: Michele
- Kontakt:
S46E08 "Hide 'N Seek"
W sumie mam jak poprzednicy i też za bardzo nie mam komu kibicować. Ci ludzie są ok, ale jakoś nikt nie wzbudza we mnie mega sympatii. No dobra może z wyjątkiem Venus. Ale ona ma tak fatalną pozycję w grze, że aż mi jej żal. Kompletnie nikt nie chce z nią grać. Chyba musi być jakiś problem w grze socjalnej.
Zabawa w szukanego to najlepszy moment odcinka. Hunter rozwalił system z kryjówką na drzewie. Super że dzięki dłuższym odcinkom pokazują właśnie takie akcje, a nie oklepaną strategia i gameboty zamiast ludzi. Beka też z Q, który na podstawie zabawy analizował strategię osób XD XD XD
Tak w ogóle z Q jest niezła polewka. Tak bardzo walczy o ten swój sojusz szóstki, że wywalił już drugiego członka owego sojuszu z gry. A w planach jest też Tiffany XD Na radzie totalnie go odkleiło, bo nagle wypalił że chce odejść. Pokręcony typ, ale lubię go. Poza Venus chyba najciekawsza osoba tam.
Odpadł irytujący Tevin
Oprócz swoich głupich uśmieszków i kilku konf gdzie próbował być śmieszny, to pokazał wielkie NIC. A wydawało się po pierwszym odcinku i też długiej konfie na wstępie, że będzie ważną osobowością sezonu. Ładnie podsumowała go Liz w konfie, żeby się zamknął
Charlie dołączył do sojuszu szóstki za Tima, ale nie wiadomo jak to będzie bo ten sojusz kruszy się w zastraszającym tempie. Aktualnie podział starych plemion to 3-3-3, ciekawe czy będzie to miało jeszcze jakiś wpływ, czy już całkiem towarzystwo się wymieszało.
Zabawa w szukanego to najlepszy moment odcinka. Hunter rozwalił system z kryjówką na drzewie. Super że dzięki dłuższym odcinkom pokazują właśnie takie akcje, a nie oklepaną strategia i gameboty zamiast ludzi. Beka też z Q, który na podstawie zabawy analizował strategię osób XD XD XD
Tak w ogóle z Q jest niezła polewka. Tak bardzo walczy o ten swój sojusz szóstki, że wywalił już drugiego członka owego sojuszu z gry. A w planach jest też Tiffany XD Na radzie totalnie go odkleiło, bo nagle wypalił że chce odejść. Pokręcony typ, ale lubię go. Poza Venus chyba najciekawsza osoba tam.
Odpadł irytujący Tevin

Charlie dołączył do sojuszu szóstki za Tima, ale nie wiadomo jak to będzie bo ten sojusz kruszy się w zastraszającym tempie. Aktualnie podział starych plemion to 3-3-3, ciekawe czy będzie to miało jeszcze jakiś wpływ, czy już całkiem towarzystwo się wymieszało.