Survivor 50 - Potwierdzone Informacje
- Prus
- 8th jury member
- Winners at War: Michele
- Survivor AU All Stars: Shonee
- Kontakt:
Premiera 25 lutego 2026 3-godzinnym odcinkiem (czyli na nasze jakieś 130 minut)
- ciriefan
- sole survivor
- Winners at War: Natalie
- Kontakt:
- ciriefan
- sole survivor
- Winners at War: Natalie
- Kontakt:
- Prus
- 8th jury member
- Winners at War: Michele
- Kontakt:
Mr. Beast? Billie Eilish? Jimmy Fallon? Przesada XDDD
Nie wiem dlaczego ktokolwiek uznał, że to będzie dobry pomysł, ale ta osoba powinna zostać zwolniona i mieć zakaz pracowania we wszystkim związanym z telewizją.
Emily była invisible w zwiastunie, Gene też była tylko w tle
Nie jestem tak bardzo podekscytowany jaki powinienem być lol
Nie wiem dlaczego ktokolwiek uznał, że to będzie dobry pomysł, ale ta osoba powinna zostać zwolniona i mieć zakaz pracowania we wszystkim związanym z telewizją.
Emily była invisible w zwiastunie, Gene też była tylko w tle
Nie jestem tak bardzo podekscytowany jaki powinienem być lol
- Umbastyczny
- sole survivor
- Winners at War: Yul
- Kontakt:
O matko, ten zwiastun...
Sezony 48 i 49 mi się nie podobały, więc czekałem z wytęsknieniem na S50. Do tego cast, w którym jest sporo ciekawych osób, na których powrót czekałem.
Odpalałem ten zwiastun myśląc, że to jeszcze nakręci moje emocje i oczekiwania, że już nie będę mógł się doczekać premiery. Tymczasem obejrzałem filmik i... wszystkie emocje opadły.
Jak mogli stworzyć coś tak antyklimatycznego? Tragiczny ten trailer, całe podjaranie sezonem gdzieś uciekło. Do tego te sceny z "celebrytami", coś strasznego.
Jedyny plus, że pierwszą konfę dostała Jenna jako swego rodzaju hołd za udział w Borneo. Reszta dramat.
Sezony 48 i 49 mi się nie podobały, więc czekałem z wytęsknieniem na S50. Do tego cast, w którym jest sporo ciekawych osób, na których powrót czekałem.
Odpalałem ten zwiastun myśląc, że to jeszcze nakręci moje emocje i oczekiwania, że już nie będę mógł się doczekać premiery. Tymczasem obejrzałem filmik i... wszystkie emocje opadły.
Jak mogli stworzyć coś tak antyklimatycznego? Tragiczny ten trailer, całe podjaranie sezonem gdzieś uciekło. Do tego te sceny z "celebrytami", coś strasznego.
Jedyny plus, że pierwszą konfę dostała Jenna jako swego rodzaju hołd za udział w Borneo. Reszta dramat.