The Traitors Canada 3

Awatar użytkownika
Prus
8th jury member
Survivor 50: Genevieve
Survivor 49: Savannah
Kontakt:

The Traitors Canada 3

Post autor: Prus »

Obejrzałem finał chwilkę po premierze, ale kompletnie zapomniałem się podzielić przemyśleniami na temat tego.

Sezon był świetny. Mieliśmy dużo ciekawych osób w obsadzie i często nawet Ci, którzy byli zapychaczami, byli ciekawi. Zdrajcy prowadzili w większości dobrą grę (poza tobą Kevin).

Coco to gwiazda tego sezonu i myślę, że gdyby ten pacan, Kevin jej nie próbował wydać, to wygrałaby ten sezon. Pokazała jednak, że pomimo tego jest świetnym graczem, bo i tak doszła do samego końca, więc propsy dla niej.

Hollywood i Dom są spoko zwycięzcami. Lubiłem ich obu, więc ich wygrana mi nie wadzi. Dom był trochę nudniejszy, ale dało im się kibicować i Hollywood był faktycznie najlepszym lojalnym w tym sezonie.

Cagla i Meredith były też spoko. Na początku Cagla była trochę w cieniu, ale lubiłem ich rywalizację z Lisette, bo była to chyba najciekawsza część sezonu.

Sama Lisette była okropnym graczem, ale doceniam za robienie dramy.

Kara była super i jak na Housewife, była całkiem ogarnięta i skupiała się na grze.

Jamal i Sarah Nicole po prostu sobie tam byli i więcej nie da się o nich powiedzieć.

Ciekawe kogo z Survivor zobaczymy w kolejnym sezonie? O ile kogokolwiek zobaczymy. Shan, Maryanne, Genevieve, Kamilla no i może Kaleb to chyba jedyne pozostałe (i przy tym normalne) wybory z US Survivor. Jest jeszcze Kass z Survivor Quebec/AU vs. the World, która byłaby według mnie świetnym wyborem, ale pożyjemy, zobaczymy.

ODPOWIEDZ

Wróć do „The Traitors”