S14E13 "Shake the Game"

Premiera: 23 lutego 2026
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jack
sole survivor
Kontakt:

S14E13 "Shake the Game"

Post autor: Jack »

Premiera: 22 marca 2026

Awatar użytkownika
Umbastyczny
sole survivor
Survivor 50: Cirie
Survivor 49: Sage
Kontakt:

S14E13 "Shake the Game"

Post autor: Umbastyczny »

Nawet ok odcinek po połączeniu, pokazano nam z grubsza kto z kim chce grać, jakieś nowe relacje, odnowienie starych itd.

Sally - fajnie, że wygrała sobie ten samochód. Jako gracz nie pokazała niczego za bardzo, ale jakoś ją po prostu lubię.

Ciekawy jest duet Simon-Keeley i nawet trzymam za nich kciuki. Trochę mi przeszkadzało, jak Keeley powtarzała Simonowi 20 razy jaki to one jest smart xD ale ok.

Loz ma ciekawą pozycję, dawniej była na dnie, a teraz w zasadzie wszyscy ją wymieniali jako kogoś z kim są blisko i chcą dalej grać.

Caleb z kolei znowu jest w sytuacji, w której nikt z nim nie chce grać za bardzo.

Odpadła Lottie, miała niezły początek w oryginalnym plemieniu, ale chyba zbyt szybki blindside Harry'ego tutaj był początkiem upadku. Potem obnoszenie się władzą razem z Aishą i spadły razem na dno hierarchii. Ciekawa postać, ale grała za ostro i ją to dopadło.

Awatar użytkownika
ciriefan
sole survivor
Kontakt:

S14E13 "Shake the Game"

Post autor: ciriefan »

Mam całkiem podobne odczucia. Spoko odcinek, dużo się działo. Sally też jakoś budzi moją sympatię. Duet Simon-Kelley może być ciekawy. Czekam z wytęsknieniem na eliminację Marka. Nie rozumiem, czemu to on zabiera tyle czasu antenowego z weteranów, a Brooke jest jakimś tłem ostatnio, wrrrrr. Odpadła Lottie. Na początku mnie irytowała, potem ją polubiłem i w sumie była jedną z moich ulubionych osób na tym etapie, więc szkoda, że nic więcej nie pokaże.

Obrazek

Saw
runner up
Survivor 49: Sophie
Kontakt:

S14E13 "Shake the Game"

Post autor: Saw »

Bardzo przyjemny odcinek. Naprawdę ciekawie ogląda sie ten sezon. Mimo kilku minusów, czuje sie naprawdę wkręcony.
Po połaczeniu zrobiło sie ciekawie, powstało kilka nowych układów. Tylko wynik rady mi sie nie podoba. Szkoda mi bardzo Lottie. Bardzo ją lubiłem i fajnie grała do pewnego momentu. Ale sojusz z Aishą i to położenie zadania wtedy ją udupiło i znalazła się na dnie. Tutaj coś próbowała zdziałać, był plan na sojusz outsiderów, no ale zabrakło numerków.
Teraz najbardziej kibicuje Sally. Ma cos w sobie ta dziewczyna i wzbudza sporą sympatie. Mega sprawa że udalo jej sie wygrać autko. Szkoda tylko że edit bardziej tego nie docenił. Pewnie jakby wygrał Mark to dostali byśmy ze 20 konf o tym...
Najbardziej marzy mi sie wywalenie Marka. Irytuje ten gość coraz bardziej z odcinka na odcinek. A jest niestety dobrze ustawiony i zgrał się z pozostalymi powracającymi.
Brooke I Simon oby doszli jak najdalej. Bardzo im kibicuje, ale Brooke to ma kiepski edit niestety.

Na dnie teraz są Cameron, Blanche i Caleb. Ten ostatni to w ogóle ma pecha, bo co by sie nie działo to i tak ma kiepska pozycje.
Odbił sie za to Richard. Ładnie udało mu się prześlizgnąć do połączenia. A teraz jego głos jest istotny. Nie podjął jednak ryzyka i nie głosował z sojuszem Lottie. Sally i Loz tez nie podjęły tego ryzyka.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Australian Survivor: Redemption”