Wyjaśnienie: Tym razem w negatywnej rubryce zostały nam już same słabe osoby. "Pozytywny minus" po przemyśleniu dla Shannona. Chociaż próbował coś zrobić na własną rękę. Reszta głosów tak, jak wcześniej.
Wyjaśnienie: Minus dla Sasha. Może był lepszy od Brendy, ale gorszy od pozostałej dwójki, więc i tak musiałbym mu prędzej czy później dać minusa. Także sprowadzam do zera żeby z nim skończyć bo i tak nie miałby już szans.
Minus dla Jimmy'ego T. jako najlepszego ze słabych.
Podyskutujmy na temat najgorszego stratega, jeśli macie ochotę:) Dlaczego uważacie, że Fabio był lepszy od Dan'a? Dan był żałosny w swojej bierności w konkurencjach, przyznaję. W życiu obozowym oraz w pracach też się nie wykazywał. Beznadziejny jako osobowość, bo nie wiem, jak mógł dziwić się, że został w końcu wyeliminowany i tak na wszystkich złorzeczyć. Ale strateg? No owszem, dobry z pewnością nie był. Ale przez dłuższy czas w Espadzie trzymał się w dobrym sojuszu, był po stronie większości. Fabio natomiast nie miał ANI JEDNEGO dobrego sojuszu. Każda jego decyzja strategiczna była nietrafiona. Dlatego jak dla mnie nie ma dwóch zdań - Fabio był najgorszym strategiem. Byli inni słabi, ale on był najsłabszy.
Ale koniec końców wygrał, dla nich przede wszystkim liczy się kasa a nie to ja mam grać, gra którą 'grał' szczęśliwie doprowadziła go do końca, good for him ;p