Amazon - bardzo lubię ten sezon :)
A co do Gabonu to ja uważam za jeden z najgorszych sezonów, ale jestem w mniejszości. Uważam, że ma tragiczną obsadę i okropny przebieg gry, ale jak mówiłem, inni sądzą inaczej :P
Ale na szczęście nie pamiętam nic więcej - imion konkurentów, siedzącego wtedy jury ani nic...tombak90 pisze:A, i jeśli chodzi o TVP2 to coś tam jeszcze pamiętam, że kiedyś włączyłem na ostatni odcinek któregoś z sezonów i było zadanie o immunitet z F3. Utrzymywali się na czymś tam, chyba na jakichś słupkach i kiedy jeden z nich nie podołał, drugi powiedział do trzeciego "Jeśli zejdziesz, zabiorę cię do finału". Pamiętam jedynie tą sytuację przez jej kontrowersyjność. Czy to było w Amazon?
Heh, kilku osobom z Survivora zdarza się pojawić w jakimś filmie w małej roli.Teź widziałem ostatnio "Zwierzaka"! Tak patrzę, patrzę, a tu nagle znajoma twarz, od razu popędziłem w net żeby się upewnić, że to ona.
Tak, ona była w porządku. Myślę, że jeśli brałaby udział w późniejszych sezonach, gdzie wszystko jest mniej więcej jasne to zaszłaby o wiele dalej.Słodka niesamowicie, tylko w strategii taka sama jak wszyscy Pagong. To plemię było po prostu epickie... Sean by do nich pasował.
Być może. Nie pamiętam wielu imion jedynie osób, które lubię + ciekawszych/mocniejszych zawodników.Babka wyeliminowana po połączeniu to Gretchen:D Też pamiętam jej szok... "Oh my God... oh my God, it's me tonight..." Very Happy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości