Najlepszy i najgorszy strateg
-
- sole survivor
- Kontakt:
- ciriefan
- sole survivor
- Winners at War: Natalie
- Survivor AU All Stars: Shonee
- Kontakt:
-
- 3rd jury member
- Kontakt:
-
- runner up
- Kontakt:
- ciriefan
- sole survivor
- Kontakt:
-
- sole survivor
- Kontakt:
-
- 3rd jury member
- Kontakt:
-
- sole survivor
- Kontakt:
- ciriefan
- sole survivor
- Kontakt:
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
-
- 3rd jury member
- Kontakt:
- ciriefan
- sole survivor
- Kontakt:
-
- sole survivor
- Kontakt:
- tombak90
- sole survivor
- Winners at War: Tony
- Survivor AU All Stars: David
- Kontakt:
SEZON 23...
Liczcie punkty jak poprzednio, ja tylko chciałem zacząć wątek bo naszło mnie na refleksje po tym jak świeżo zrobiłem swoje dłuższe podsumowanie sezonu:D
Najlepszy strateg:
JIM - rządził w Savaii, porażka tylko przez stratę numberów po mergu, dobra próba obrony.
SOPHIE - wejście w silnu sojuszu, konsekwencja w trwaniu w nim, trzymanie się do finału osoby, która zraziła do siebie sporą część sędziów, pod koniec gry dominacja w sojuszu.
I tu kończą mi się pomysły, ale skoro ma być piątka, to:
COACH - zanim zaczął grać źle, zrobił wiele dobrego - założył silny sojusz i potrafił go utrzymać do końca, był najbardziej decyzyjny przez dłuższy czas, przekabacił Cochrana, co zdecydowało o numberach i dalszym przebiegu gry.
WHITNEY - silna pozycja w Savaii, niezła próba obrony przed eliminacją
MARK - za pomysł ze sfałszowaniem immunitetu.
Najgorszy strateg:
CHRISTINE - brak owocnych sojuszy, irytująca współplemieńców pewność siebie, katastrofa w socjalu, odcinanie się od Upolu, którzy w razie powrotu mogli być jej potrzebni.
BRANDON - za oddanie immunitetu oraz całokształt emocjonalnej gry i tragicznego socjalu
DAWN - za błąd, który prawdopodobnie zdecydował o losach gry czyli nie poinformowanie plemienia o planach Cochrana
SEMHAR - za pogrążenie się awanturą po przegranym z własnej winy zadaniu
COCHRAN - za to, że był bierny przed połączeniem oraz za to, że nie potrafił powiedzieć B po powiedzeniu A, po przeskoku nie próbował wystarczająco przekonać do siebie Upolu, nie próbował ich skłócać.
Liczcie punkty jak poprzednio, ja tylko chciałem zacząć wątek bo naszło mnie na refleksje po tym jak świeżo zrobiłem swoje dłuższe podsumowanie sezonu:D
Najlepszy strateg:
JIM - rządził w Savaii, porażka tylko przez stratę numberów po mergu, dobra próba obrony.
SOPHIE - wejście w silnu sojuszu, konsekwencja w trwaniu w nim, trzymanie się do finału osoby, która zraziła do siebie sporą część sędziów, pod koniec gry dominacja w sojuszu.
I tu kończą mi się pomysły, ale skoro ma być piątka, to:
COACH - zanim zaczął grać źle, zrobił wiele dobrego - założył silny sojusz i potrafił go utrzymać do końca, był najbardziej decyzyjny przez dłuższy czas, przekabacił Cochrana, co zdecydowało o numberach i dalszym przebiegu gry.
WHITNEY - silna pozycja w Savaii, niezła próba obrony przed eliminacją
MARK - za pomysł ze sfałszowaniem immunitetu.
Najgorszy strateg:
CHRISTINE - brak owocnych sojuszy, irytująca współplemieńców pewność siebie, katastrofa w socjalu, odcinanie się od Upolu, którzy w razie powrotu mogli być jej potrzebni.
BRANDON - za oddanie immunitetu oraz całokształt emocjonalnej gry i tragicznego socjalu
DAWN - za błąd, który prawdopodobnie zdecydował o losach gry czyli nie poinformowanie plemienia o planach Cochrana
SEMHAR - za pogrążenie się awanturą po przegranym z własnej winy zadaniu
COCHRAN - za to, że był bierny przed połączeniem oraz za to, że nie potrafił powiedzieć B po powiedzeniu A, po przeskoku nie próbował wystarczająco przekonać do siebie Upolu, nie próbował ich skłócać.
"Dziś prawdziwych villainów już nie ma..."
- ciriefan
- sole survivor
- Kontakt: