Ja pomimo wszystko zag³osowa³abym na Boba. Imponowa³y mi jego niecodzienne umiejêtno¶ci robienia czego¶ z niczego, :D znajdowa³ siê w plemieniu, które dominowa³o. By³ najstarszym zawodnikiem, a potrafi³ pokonaæ Mattiego w konkurencjach. I w moich oczach jest lepszym zwyciêzc± tego sezonu ni¿ Susie, po przynajmniej od razu przychodzi do g³owy co¶ co kojarzy siê z Bobem. Fa³szywe immunitety.
Susie po prostu nie mog³am zdzier¿yæ. W Fang nie zrobi³a niczego ciekawego. W Kota wioz³a siê na pozosta³ych i mia³a szczê¶cie, ¿e nie przegrali wcze¶niej konkurencji, bo wylecia³aby zamiast Dana. Nastêpnie potrzebowa³a przemowy Kena i Crystal, aby zmieniæ stronê i po po³±czeniu ponownie nic nie zrobi³a, poza wygraniem ostatniego immunitetu, co jak dla mnie by³o jej najja¶niejszym punktem ca³ej gry.
Przed rad± mia³abym my¶li, aby zag³osowaæ na Sugar ale pod warunkiem, ¿e bêdzie potrafi³a obroniæ swoj± grê(jak robi³y to ju¿ niektóre osoby we wcze¶niejszych edycjach

), Gdyby to zrobi³a by³aby osob±, która zdecydowanie prowadzi³a najlepsz± grê z po¶ród tej trójki. Niestety cud siê nie wydarzy³. Sugar udowodni³a, ¿e to nie prowadzi³a przemy¶lanej gry, tylko emocjonalne, dziecinne wrêcz kapry¶ne wybory, niewiele maj±ce wspólnego z gr± w Survivor.