Dancing With The Stars. Taniec z Gwiazdami

Awatar użytkownika
Jack
sole survivor
Kontakt:

Post autor: Jack »

Marczuk najwięcej głosów :D Kto na nią glosował?
Szkoda mi Kasi Pakosińskiej. Mam nadzieję, że teraz wreszcie odpadnie Kasia Zielińska.
Wczorajszy odcinek TzG oglądało 4,21 mln osób.

Awatar użytkownika
ciriefan
sole survivor
Winners at War: Natalie
Survivor AU All Stars: Shonee
Kontakt:

Post autor: ciriefan »

Haha no i stał się cud, Szpaczyszko spadło na ostatnie miejsce u widzów i odpadło. Ostatnie 3 odcinki będzie się dało normalnie obejrzeć, a Bill po prostu wymiata! Natasza z odcinka na odcinek udowadnia, jaką jest idiotką, a Bill robi z niej jeszcze większą, gdy ona nie czai jego żartów :P Plus jej pytanie: Jesteś Szpak, więc jaki jest twój ulubiony ptak? Haha śmiech na sali. Po tym jej prowadzeniu straciłem do niej jakąkolwiek sympatię, to zwykła idiotka :P

Awatar użytkownika
Jack
sole survivor
Kontakt:

Nie mów tak o Nataszy, ok? :)

Według mnie powinna odpaść Zielińska.

Awatar użytkownika
ciriefan
sole survivor
Kontakt:

Jack, lubiłem ją :P Ogólnie uważam, że jest utalentowana, tylko nie umie tego talentu wykorzystać. Jak już coś robi, to zalicza same wpadki - erotyczny występ w Stanach, mega kiepski teledysk do piosenki z Poland Why Not, sesja z wilkiem, a to całe prowadzenie TzG jest tylko wisienką na torcie. Niestety, talent trzeba umieć wykorzystać a nie starać się na siłę promować. Po co jej było to TzG? Niech nagra porządną płytę.

Awatar użytkownika
ciriefan
sole survivor
Kontakt:

Ha i Bill przetrwał, a po sumie ocen jury się bałem o jego los. Zaskakująco odpadła Zielińska, ale najważniejsze, że Bill przetrwał! :D Ja przyznam, że bardzo się cieszę ze składu final 3. Za Kasią jakoś nigdy wybitnie nie przepadałem. Jako aktorka mnie nie przekonuje zbytnio, z charakteru też jakoś niekoniecznie. Plus jej taniec z tej czwórki mi się najmniej podobał. Weroniki nie lubiłem po tej aferze korupcyjnej i po tym, jak na nią najeżdżały media, ale kto wie, może rzeczywiście jest niewinna. Ostatnio zacząłęm do niej odczuwać większą sympatię. Wiele wskazuje na to, że będzie finał męski i w końcu będzie zwycięzca mężczyzna (ostatnio był to Krzysztof Tyniec w 5 edycji, czyli aż 7 edycji temu!). Pewnie wygra Kacper, śmierć Hanki tylko doda mu głosów, ale ja kibicuję Billowi i Janji :D

Awatar użytkownika
tombak90
sole survivor
Winners at War: Tony
Survivor AU All Stars: David
Kontakt:

Post autor: tombak90 »

A ja myślę, że wygra Bill:D Ludzie zapomną do czasu finału o kartonowej aferze:D

Zielińska była z początku obstawiana na faworytkę, ale spodziewałem się od pewnego czasu, że jednak odpadnie, bo trochę słabiej zaczęli ją oceniać w porównaniu do innych dobrze tańczących.
"Dziś prawdziwych villainów już nie ma..."

Awatar użytkownika
Eska
7th jury member
Winners at War: Yul
Kontakt:

Post autor: Eska »

Co prawda nie oglądam tej edycji, bo jakoś tak z edycji na edycję coraz bardziej mnie ten program denerwował, no ale jak już spojrzę na tę edycję to tylko na taniec Bila ;d on i jego miny ;d;d i w sumie cieszy mnie, że nie odpadł jeszcze i jest on moim faworytem ;]

Awatar użytkownika
Jack
sole survivor
Kontakt:

Ryzykowne stwierdzenie, ale wydaje mi się, że wygra Marczukowa :)

Awatar użytkownika
ciriefan
sole survivor
Kontakt:

No i Marczukowa odpadła hehe, przykro mi Jack :) No więc finał zapowiada się ciekawie, mamy Kacpra i Bill'a. Bill to ewidentnie największe zaskoczenie tego sezonu. Niestety pewnie wygra Kacper, zwłaszcza jeśli w jego filmikach z prób będą się znowu pojawiać pozdrowienia od zmarłej Hanki Mostowiak. Ale sama obecność Billa w finale nastraja pozytywnie :)

Awatar użytkownika
Jack
sole survivor
Kontakt:

Mam nadzieję, że nie wygra Bill. Jego wygrana byłaby katastrofą. Straciłem do niego sympatię jak wyszło na jaw, że specjalnie kaleczy polski i w ogóle... Robi wszystko pod publikę. Te żarty pewnie też ktoś mu pisze...

Awatar użytkownika
ciriefan
sole survivor
Kontakt:

Przecież to od początku było wiadome, że on udaje i robi z siebie głupka :wink: No i robi to pod publikę, gdyby nie miał publiki to by na tym nie zarabiał :P

Awatar użytkownika
ciriefan
sole survivor
Kontakt:

No i mamy zwycięzcę w postaci Kacpra. Pomimo, że Kacper był głównym faworytem publiczności od początku i przed finałem mimo kibicowania Bill'owi wygrana Kacpra byłaby mi obojętna, to w trakcie oglądania finału coraz bardziej chciałem przegranej Kacpra. Przede wszystkim wkurzył mnie wybór tego walca, było to jak dla mnie zagranie pod publikę, wiadomo, że jak dostanie niskie oceny w finale, to widzowie będą głosować i nawet się z tym nie krył mówiąc, że wtedy dostali tak dużo głosów na tym walcu. Albo np. Bill i Janja wchodzą do pokoju gwiazd a tam widać z tyłu jakieś spięcie między Kacprem i Anią, którzy po 5 sekundach jak orientują się, że są na wizji, zaczynają się uśmiechać. No i te podziękowania po wygranej brzmiały tak, jakby się już dawno nastawiał na zwycięstwo i wykuł się tego na pamięć. Dla mnie Bill jest moralnym zwycięzcą, zaczął odcinek próbując znowu udawać śmiesznego. Jednak potem dał się ponieść, emocje mu puściły, nie mógł opanować łez i się popłakał wraz z Janją i to było szczere i urocze. Plus jego freestyle o wiele bardziej mi się podobał. No ale na Kacpra mimo wszystko też nie ma co narzekać, bo też jest świetnym zwycięzcą. Edycję oceniam bardzo dobrze, już nawet może i w kolejnej przęłknąłbym Józefowicza i Jolę, ale Nataszka musi wylecieć. W finale znowu dała czadu w swojej roli pocieszycielki po tańcu Kacpra mówiąc: "O nie! Jaka masakra! Ta sytuacja jest po prostu beznadziejna!"... Nie pozostaje nic jak tylko czekać na nową edycję z powrotem Kasi S.

Awatar użytkownika
tombak90
sole survivor
Winners at War: Tony
Survivor AU All Stars: David
Kontakt:

Post autor: tombak90 »

Nie oglądałem, ale słyszałem. Trochę mnie to zdziwiło, myślałem, że Kuszewski jednak nie przesadza ze ściąganiem na siebie sympatii widzów. Byłem prawie pewien, że wygra Bill.

W następnej edycji nie będzie już na pewno Janusza, prawdopodobnie też Nataszy. Ponoć ma powrócić ciocia Kasia.

Mam nadzieję, że w trymigi pozbędą się Fraszyńskiej.
"Dziś prawdziwych villainów już nie ma..."

Awatar użytkownika
Jack
sole survivor
Kontakt:

Oficjalnie potwierdzono, że jesienią TVN nie wyemituje 14tej edycji "Tańca z Gwiazdami"

Awatar użytkownika
Eska
7th jury member
Winners at War: Yul
Kontakt:

Post autor: Eska »

Brawa dla nich ;d

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne reality show i programy tv”