Przegapiłem zapowiedź w całości, ale napisz, co to za zadanie na wybiegu, bo jestem ciekaw, co znowu zgapili i z jakiej edycji ANTM.słonko pisze:w ogóle Artuś pewnie się ze mną zgodzi, ale zadanie na wybiegu w następnym odcinku z ANTM, tylko tam bez wybiegu było, i zdaje się, że dziewczyny będą biegać po budynku gdzie na każdym piętrze inna stacja z ubraniami, to też w ANTM było xd
To z bieganiem po piętrach też na pewno było, ale nie wiem już w jakiej serii(ale stawiałbym na 10).
Ehh. Ten sezon póki co mi się marnie podoba. Jak w jednym odcinku jakąś dziewczynę polubię, tak w drugim już jej nie lubię xD Nie mam jednej zdecydowanej faworytki(a to bardzo dziwne).
Dorota mnie denerwuje i ciało ma mało modelkowe, ale jej twarz nadal mi się podoba :d
Ania haha omg, ja nie wiem, czy ja mam płakać, czy się śmiać, jak ją widzę. Ona przy kamerach mówi swoje 'solówki', jakby występowała w jakimś przedstawieniu <3
Joanna mnie rozczarowała, ale cieszę się, że nie odpadła.
Natalia jest tragiczna ;o omg To, że ją wzięli do 13 było wielką pomyłką. W mojej opinii powinna odpaść następna.
Viktorię bardzo lubię, ale tylko tyle, jako modelka nie ma szansy na karierę. Twarz ma świetną, ale jest niska, niestety. Jak się nie mylę, to mierzy tyle samo, co Pacholarz.
Po Oldze spodziewałem się więcej na sesjach, na razie mnie rozczarowuje.
Odpadła Gabrycha <juhuhu> kolejna pomyłka castingowa. Według mnie w ogóle nie powinna przejść nawet pierwszego etapu. Nic ze sobą nie wnosiła(oprócz szumu) .
Zaczynam bardziej doceniać Oliwię, ale tylko jeśli chodzi o sesje i pracę na wybiegu, bo ogólnie, to wydaje mi się strasznie nudna. ; o
Michalina, eh niestety, ale według mnie modelka z niej żadna. Boję się, że wzięli ją dalej tylko dla tego całego szumu związanego z jej płcią. Według mnie ona jest bardzo męska, nadal : o W swojej poprzedniej fryzurze wygląda, tak bardziej dziewczęco, te włosy odejmują jej tej kobiecości i bez ułożenia wyglądają strasznie. ; o Jak dla mnie kolejna do odpadnięcia po Natalii.
Vera mi się podoba, nawet jest zabawna(śpiewająca hymn Ukrainy <3) i fajnie wychodzi na zdjęciach i ma chyba najlepsze ciało.
Honoraty nie lubię, ale zdecydowanie umie pozować.
Magda ma w twarzy coś intrygującego, przyciąga uwagę. Twarz, to chyba jej największa zaleta, bo wg mnie ma trochę ‘masywne’ ciało ; o Ogólnie wydaję mi się taka swojska <3 o Wróżę, że zajdzie daleko.
Jak już się tak rozpisałem, to podam swoje dwie kolejności odpadania.
Jak bym chciał:
11. Natalia
10. Michalina
9. Ania
8. Dorota
7. Magda
6. Honorata
___(Paryż XD)___
5. Viktoria
4. Joanna
_____Finał______
3. Olga
2. Vera
1. Oliwia
Jak przypuszczam, że będzie:
11. Natalia
10. Michalina
9. Dorota
8. Viktoria
7. Joanna
6. Vera
___(Paryż XD)___
5. Magdalena
4. Oliwia
_____Finał______
3. Honorata
2. Ania
1. Olga
Sesja wyszła tragicznie, tak biednie jakoś : O
Tak samo ten wybieg ; o
W ogóle mam taki jakby spojler, więc zrobię na biało:
Gdzieś czytałem wypowiedź Korwin-Piotrowskiej, która mówiła, że już są po nagraniach i jest wybrana już finałowa piątka i w tej samej wypowiedzi mówiła: 'Mamy jedną prawdziwą foch lady.'
Ostatnio na stronie modelek(po sesji z nagim modelem, btw. podobno osobistym kochankiem Wolińskiego) wrzucili video z Piotrowską, która mówiła o Oldze: '"Mamy królewnę, ale nie wiedziałam, że aż taką. Relacje ludzi pracujących z nią na planie są miażdżące."
Można wywnioskować, że Olga będzie w F5.
Znalazłem też spojler o rzekomym F3, ale tutaj źródło niepewne:
Ania, Olga, Oliwia
Ale wiadomo, jak to jest ze spojlerami Xd wg ostatniego spojlera Jacka miała odpaśc inna dziewczyna, nie Gabrycha.
:twisted: