Top model. Zostań modelką
- tombak90
- sole survivor
- Winners at War: Tony
- Survivor AU All Stars: David
- Kontakt:
Szczerze mówiąc były w tej edycji modelki, których żałowałem o wiele bardziej niż Joanny. Kompletnie nie mój typ.
Ale zgadzam się, że Ania i Michalina w finale znaleźć się nie powinny:) Z tej trójki postawiłbym na Olgę, jednak moje obstawienia jak rzeczywiście rozłożą się miejsca są identyczne jak u Jacka.
Ale zgadzam się, że Ania i Michalina w finale znaleźć się nie powinny:) Z tej trójki postawiłbym na Olgę, jednak moje obstawienia jak rzeczywiście rozłożą się miejsca są identyczne jak u Jacka.
"Dziś prawdziwych villainów już nie ma..."
- Roxy
- sole survivor
- Winners at War: Parvati
- Survivor AU All Stars: Shonee
- Kontakt:
Anka na modelkę się nadaję, ale nie znoszę jej, wkurza mnie każdy jej tekst...
Aśka może i brzydka jak noc ale na zdjęciach wychodziła zajebiści
i powtarza się to co w pierwszym sezonie, tam Kasia która była typowana na faworytkę odpadła przed samym finałem, a tutaj po kolei Honorata i Aśka
Olga dla mnie jest osobą strasznie wyrachowaną, udaje niby to niewinną, a przecież jest wredna i złośliwa
nie zmieściłaś się w ubranie na pokaz? masz pecha! matko nie wiem ta edycja jest straszna...
Aśka może i brzydka jak noc ale na zdjęciach wychodziła zajebiści
i powtarza się to co w pierwszym sezonie, tam Kasia która była typowana na faworytkę odpadła przed samym finałem, a tutaj po kolei Honorata i Aśka
Olga dla mnie jest osobą strasznie wyrachowaną, udaje niby to niewinną, a przecież jest wredna i złośliwa
nie zmieściłaś się w ubranie na pokaz? masz pecha! matko nie wiem ta edycja jest straszna...
- tombak90
- sole survivor
- Kontakt:
- tombak90
- sole survivor
- Kontakt:
Jak oceniacie finał? Ja pozytywnie się zdziwiłem, że wygrała Olga - ładna dziewczyna o normalnych, kobiecych kształtach i dosyć zdeterminowana by zrobić karierę. Wybór oceniam jako lepszy niż rok temu. Natomiast Michalina pewnie zostanie teraz celebrytką, jak Szpak - osoby, które są rozpoznawalne głównie ze względu na oryginalność, nie talent.
- Roxy
- sole survivor
- Kontakt:
-
bobaas
- 5th jury member
- Kontakt:
- Eska
- 7th jury member
- Winners at War: Yul
- Kontakt:
-
bobaas
- 5th jury member
- Kontakt:
- Roxy
- sole survivor
- Kontakt:
-
bobaas
- 5th jury member
- Kontakt:
A ktora powinna? xD Jedynie Joanna tam mogłaby być zamiast którejś. Już wolę Anke niż Olge, co sie w kiecke nie miesci i ma puculowata gebe i jeszcze od lat w modelingu probuje swoich sil. Przynajmniej Balonowa jest swieza, niedoswiadczona i to powinno sie docenic. Zwlaszcza, ze w Paryzu zrobila najwieksza furore.

- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
Finał - DNO
Realizacja - masakra, scenariusz - masakra, prowadzący - masakra, te pokazy - też słabe.
Dawno nie było tak słabego finału czegoś.
Olga, zawodowa modelka - można było się tego spodziewać, niestety.
Według mnie powinna wygrać Anka, chociaż pewnie "świat modelingu by ją skrzywdził" (czytując panią Minge) :D
Realizacja - masakra, scenariusz - masakra, prowadzący - masakra, te pokazy - też słabe.
Dawno nie było tak słabego finału czegoś.
Olga, zawodowa modelka - można było się tego spodziewać, niestety.
Według mnie powinna wygrać Anka, chociaż pewnie "świat modelingu by ją skrzywdził" (czytując panią Minge) :D
- tombak90
- sole survivor
- Kontakt:
No tak, nie chodziło mi tyle o tandetną oprawę, zresztą sam oglądałem tylko z doskoku, ile o rozkład miejsc:)
Heh, no co do figury Olgi to bym jednak polemizował, moim zdaniem właśnie ona ma normalne kształty i gruba osoba wygląda dla mnie inaczej:D Wellman, Manuela:) Showbiznes niestety narzuca ludziom "jedynie słuszne" kryterium rozmiarowe i krytykuje kogokolwiek, kto od nich odstaje, modelki względnie szczupłe a nie chude nazywane są grubymi słonicami, a tak naprawdę realny świat wygląda inaczej.
Właściwie, to zobaczymy, jak dziewczyny się rozwiną po programie. Poprzednia edycja pokazała, że wysokość zajętego miejsca ma małe znaczenie dla przyszłych wyników w modelingu.
Heh, no co do figury Olgi to bym jednak polemizował, moim zdaniem właśnie ona ma normalne kształty i gruba osoba wygląda dla mnie inaczej:D Wellman, Manuela:) Showbiznes niestety narzuca ludziom "jedynie słuszne" kryterium rozmiarowe i krytykuje kogokolwiek, kto od nich odstaje, modelki względnie szczupłe a nie chude nazywane są grubymi słonicami, a tak naprawdę realny świat wygląda inaczej.
Właściwie, to zobaczymy, jak dziewczyny się rozwiną po programie. Poprzednia edycja pokazała, że wysokość zajętego miejsca ma małe znaczenie dla przyszłych wyników w modelingu.
-
frasiek
- sole survivor
- Kontakt:
Według: http://topmodel.tvn.pl/107,olga-kaczyns ... iczka.htmltombak90 pisze:
Heh, no co do figury Olgi to bym jednak polemizował, moim zdaniem właśnie ona ma normalne kształty
ona ma BMI 17,67 czyli niedowagę.
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
-
frasiek
- sole survivor
- Kontakt:
Anna Bałon teraz według tej strony ma 181 cm wzrostu i waży 60 kg. Pokazywali jej zdjęcie z czasów, gdy ważyła 84 kg. Wtedy według BMI Bałon miała około dwóch kilogramów nadwagi. BMI nie jest doskonałe, ale i tak patrząc na tamto zdjęcie Bałon możesz się rozeznać jak mniej więcej wygląda dziewczyna z lekką nadwagą.Jack pisze:Chyba teraz ma tą niedowagę. Na początku wyglądała na dziewczynę z lekką nadwagą.