Top model. Zostań modelką

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
tombak90
sole survivor
Winners at War: Tony
Survivor AU All Stars: David
Kontakt:

Post autor: tombak90 »

Szczerze mówiąc były w tej edycji modelki, których żałowałem o wiele bardziej niż Joanny. Kompletnie nie mój typ.

Ale zgadzam się, że Ania i Michalina w finale znaleźć się nie powinny:) Z tej trójki postawiłbym na Olgę, jednak moje obstawienia jak rzeczywiście rozłożą się miejsca są identyczne jak u Jacka.
"Dziś prawdziwych villainów już nie ma..."

Awatar użytkownika
Roxy
sole survivor
Winners at War: Parvati
Survivor AU All Stars: Shonee
Kontakt:

Post autor: Roxy »

Anka na modelkę się nadaję, ale nie znoszę jej, wkurza mnie każdy jej tekst...
Aśka może i brzydka jak noc ale na zdjęciach wychodziła zajebiści
i powtarza się to co w pierwszym sezonie, tam Kasia która była typowana na faworytkę odpadła przed samym finałem, a tutaj po kolei Honorata i Aśka
Olga dla mnie jest osobą strasznie wyrachowaną, udaje niby to niewinną, a przecież jest wredna i złośliwa
nie zmieściłaś się w ubranie na pokaz? masz pecha! matko nie wiem ta edycja jest straszna...

Awatar użytkownika
tombak90
sole survivor
Kontakt:

Wygrana Kasi w tamtej edycji byłaby dla mnie propagowaniem niezdrowego typu figury. Program ogląda dużo młodych dziewczyn i wzoruje się. Ania może nie aż tak, ale też jest za chuda. Moim zdaniem Olga jest jednak najbardziej ok.

Awatar użytkownika
tombak90
sole survivor
Kontakt:

Jak oceniacie finał? Ja pozytywnie się zdziwiłem, że wygrała Olga - ładna dziewczyna o normalnych, kobiecych kształtach i dosyć zdeterminowana by zrobić karierę. Wybór oceniam jako lepszy niż rok temu. Natomiast Michalina pewnie zostanie teraz celebrytką, jak Szpak - osoby, które są rozpoznawalne głównie ze względu na oryginalność, nie talent.

Awatar użytkownika
Roxy
sole survivor
Kontakt:

Tą parodię? Mam ocenić?
Po pierwsze producenci powinni się spalić ze wstydu za fatalną podróbe pokazu bielizny a'la Victoria Secret Fashion Show
Po drugie to w ogóle nie miało polotu ani nic... żenada!
nie ma czego oceniać... zwyciężczyni jest do przesady sztuczna i fałszywa

bobaas
5th jury member
Kontakt:

Post autor: bobaas »

A jak mowilem, ze Anka ma wygrac to nie chcialas <lol2> Z całego tego zła tej edycji jej wygrana bylaby taka wisienka na torcie xDD Kocham Annę Bałon <lol2>
Obrazek

Awatar użytkownika
Eska
7th jury member
Winners at War: Yul
Kontakt:

Post autor: Eska »

Bobaas to Ty się z nią może ożeń skoro ją kochasz? ;p

bobaas
5th jury member
Kontakt:

Mi do żeniaczki nie spieszno xd
Obrazek

Awatar użytkownika
Roxy
sole survivor
Kontakt:

bobaas czeka na mnie :lol:

żadna z trzech finalistek nie powinna wygrać :P anka moze i ma zadatki na modelkę, ale bez przesady!

bobaas
5th jury member
Kontakt:

A ktora powinna? xD Jedynie Joanna tam mogłaby być zamiast którejś. Już wolę Anke niż Olge, co sie w kiecke nie miesci i ma puculowata gebe i jeszcze od lat w modelingu probuje swoich sil. Przynajmniej Balonowa jest swieza, niedoswiadczona i to powinno sie docenic. Zwlaszcza, ze w Paryzu zrobila najwieksza furore.
Obrazek

Awatar użytkownika
Jack
sole survivor
Kontakt:

Post autor: Jack »

Finał - DNO
Realizacja - masakra, scenariusz - masakra, prowadzący - masakra, te pokazy - też słabe.
Dawno nie było tak słabego finału czegoś.
Olga, zawodowa modelka - można było się tego spodziewać, niestety.
Według mnie powinna wygrać Anka, chociaż pewnie "świat modelingu by ją skrzywdził" (czytując panią Minge) :D

Awatar użytkownika
tombak90
sole survivor
Kontakt:

No tak, nie chodziło mi tyle o tandetną oprawę, zresztą sam oglądałem tylko z doskoku, ile o rozkład miejsc:)

Heh, no co do figury Olgi to bym jednak polemizował, moim zdaniem właśnie ona ma normalne kształty i gruba osoba wygląda dla mnie inaczej:D Wellman, Manuela:) Showbiznes niestety narzuca ludziom "jedynie słuszne" kryterium rozmiarowe i krytykuje kogokolwiek, kto od nich odstaje, modelki względnie szczupłe a nie chude nazywane są grubymi słonicami, a tak naprawdę realny świat wygląda inaczej.

Właściwie, to zobaczymy, jak dziewczyny się rozwiną po programie. Poprzednia edycja pokazała, że wysokość zajętego miejsca ma małe znaczenie dla przyszłych wyników w modelingu.

frasiek
sole survivor
Kontakt:

Post autor: frasiek »

tombak90 pisze:
Heh, no co do figury Olgi to bym jednak polemizował, moim zdaniem właśnie ona ma normalne kształty
Według: http://topmodel.tvn.pl/107,olga-kaczyns ... iczka.html

ona ma BMI 17,67 czyli niedowagę.

Awatar użytkownika
Jack
sole survivor
Kontakt:

Post autor: Jack »

Chyba teraz ma tą niedowagę. Na początku wyglądała na dziewczynę z lekką nadwagą.

frasiek
sole survivor
Kontakt:

Post autor: frasiek »

Jack pisze:Chyba teraz ma tą niedowagę. Na początku wyglądała na dziewczynę z lekką nadwagą.
Anna Bałon teraz według tej strony ma 181 cm wzrostu i waży 60 kg. Pokazywali jej zdjęcie z czasów, gdy ważyła 84 kg. Wtedy według BMI Bałon miała około dwóch kilogramów nadwagi. BMI nie jest doskonałe, ale i tak patrząc na tamto zdjęcie Bałon możesz się rozeznać jak mniej więcej wygląda dziewczyna z lekką nadwagą.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne reality show i programy tv”